דקל ותגל.. (ובכלל כולם)

מורני !

New member
דקל ותגל.. (ובכלל כולם)

צהרים טובים אנשים אהובים שלי... טוב אני קוראת כאן את הביקורת ... מסכימה עם חלק ועם חלק לא... על אף שיש בעיות תזכרו - שהחליפו את הדרך שבה ההודעה מופיעה בפורום (במקום בדף נפרד, באותו הדף) - כמה אנשים התלוננו? המון. על אותו התקן... כרגע כולם מתלוננים... בסוף יאהבו את זה.... :) חבר`ה יום טוב... וכל הכבוד על החידושים. ולכל המתלוננים... יש כמה דברי ממש ממש טובים.. תבדקו את עניין הכוכביות.. אני נדלקתי על זה... ולמנהלי הפורומים - אמממ... האדמין החדש כל כך מדליק... (שינוי הודעת מנהל לפי בקשתנו, מחיקה בקלות - ובכלל שליטה מלאה בפורום בקלות רבה יותר). אההה.... וגם השינוי הגרפי ... אהבתי. :) (וכן רותי וטאי... אני מודעת גם לבעיות.... )...

רותי ב.

New member
מורני,

מה הסיפור עם הכוכביות? איפה באדמין? ניסיתי ללחוץ על הכוכבית ושום כלום לא קרה, אז מה מדליק בזה? ובכלל, ראיתי במקומות אחרים את האפשרות שבמקום ישר ללכת ולמחוק הודעה (בתור מנהל פורום נניח), במקרים מסוימים אפשר למחוק חלקים `בעייתיים`, ולהשאיר את השאר. לדוגמא, מס` טלפון, כתובת, פרטים שאסור להעביר בפורום, או לחילופין גידופים וקללות ו`גועל נפש`. אז חשבתי שעכשיו, עם השינויים, ניתן יהיה לעשות את זה, אבל ראיתי שבקטע הזה שום דבר לא שונה. זה כאילו משאיר רק את האפשרות של למחוק. קצת חבל. וכן, כאשר אראה יום אחד רצוף שהפורומים לא נופלים ועולים בסיידר, אני מבטיחה לספר גם על הדברים השווים. לומדת לאט, מה לעשות?? (-:

מורני !

New member
רותי....

צהריים טובים לך.... אוייש הרבה זמן לא ``דיברנו``... :) הכוכבית זה בעמוד הפורום עצמו לא באדמיין... עד עכשיו כל הודעה חדשה הוצגה עם כוכבית, עכשיו ישנה כוכבית על כל ההודעות החדשות שנוצרו מהפעם האחרונה שבה פתחת את הפורום. לדעתי זה מדליק כי אני יודעת בדיוק מה השתנה מאז הפעם האחרונה שכתבתי... וגם... במבט מהיר אחד אני רואה אם הוספו תגובות / הודעות חדשות .. אני אהבתי. אגב.. נכנסתי עכשיו לארכיון שלי... ואהבתי עוד יותר... לי זה מופיע מהיום הראשון של הפורום. ומה שלומך חוץ מיזה?

רותי ב.

New member
שלומי? בסיידר, אבל רגע, רצה

לבדוק. דווקא זה נראה לי בסדר הכוכבית הזותי. (-: אהה, וחוץ מזה, זה מופיע לך בארכיון אולי מהיום הראשון כי נדמה לי התחלת בערך בספטמבר, נכון? אבל כל אלו שהתחילו לפני, אז שמתי לב שדפים שלמים לא מופיעים שם.

רותי ב.

New member
מורני, קצת לא נעים לי, אבל

קראתי את ההודעה של דקל על השיפוצים, וראיתי שדווקא הוא ביקש להעיר הערות בונות לגבי בעיות, אז בהמשך לנושא * הכוכביות * וכמה שזה יעיל, שמתי לב שברגע שעונים על איזו שהיא הודעה בפעם הראשונה, מיד כל הכוכביות האחרות נמחקות. וחבל.

סופרמן18

New member
כוכביות

היום ברגע שאני מגיב על הודעה או עושה ריפרש כל הכוכביות נמחקות אני מציע שכל הודעה שקראתי תמחק הכוכבית שלה והודעות שלא קראתי ישארו עם כוכביות כי במצב הנוכחי הכוכביות לא עוזרות. ערן נ.ב א) תתקנו קודם את הבאגים(ויש הרבה) לפני שאתם משחררים עיצוב חדש לפורומים ב) מוות לעיצוב החדש של תפוז

@poet

New member
הסיבה שאין למנהל

את היכולת ל``ערוך`` פרטים זה משום שאינני מסכים עם העניין לדוגמא אם גולש מסויים כתב הודעה לאף אחד אין זכות (כן כן אפילו לא לי) ``לערוך אותה`` או שכן או שלא , אבל בשום פנים ואופן לא לשנות לא חלקים ממנה. זה כאילו להשתמש בשם שלו , אם הוא גידף , אני בטוח שהיתה לו סיבה לכך. רותי כניראה שאת עדיין לא יודעת להשתמש באדמין אם את צריכה עזרה אני כאן ומורני תודה אני בטוח שעוד גולשים יאהבו את הפורומים אם ניתן להם קצת זמן

למעלה