דקל

דנה^^

New member
דקל

י
ו
מ
ו
ל
ד
ת
ש
מ
ח
דנה^^

אהמ... פיספסתי משהו?

דקל? יומולדת? מאיפה זה נחת עלייך? (ואם יש לך יומולדת אז אני לא יודעת יותר מה לעשות עם עצמי) BE HAPPY

מימי

New member
חזירונצ´יק!!! יש לך יומולדת?

ולא אמרת לי??? מזל טוב!!! בן כמה אתה, דרך אגב?... זה דבר ממש משעשע יומולדת... מי החליט שדווקא אחרי 365 ימים מיום שנולדת תחגוג יומולדת? לא משנה... בכל מקרה- שיהיה לך יומלדת ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש (ניצנץ!!!) שמח!!! אולי אני אכין לך עוגת מצות? אבל זה קצת בעייתי לתקוע בה נרות, כי היא נשברת. אז אני אכין לך בראוניז כשרים לפסח- הם פי שבע יותר טעימים מהבראוניז הרגילים. בטח אתה מהאנשים שלא אוהבים שוקולד, אבל לא נורא. ממילא אני לא אביא לך את העוגה, כי אתה גר די רחוק. אז בכולופן- יומולדת שמח!!!

חזיר בר

New member
בראוניז כשרים לפסח - ממש לא

ואני מאוד אוהב שוקלד ובראוניז. אני בן 18 היום,וזה לא "סתם" 365 ימים,זה סיבוב שלנו סביב השמש. כשהיינו פה בפעם האחרונה הייתי בן 17.

חתיכת גיל... ככה ככה... ../images/Emo49.gif

עוד נראה כמה טוב יהיה... BE HAPPY
וכמובן, לכבוד היומולדת:
ו
מכל ה
ואם אתה אוהב חיות אז
נראה לי לגטימי ביותר... והאיחולים: שיהיה לך
בכל מה שתעשה... המון המון
וכמובן, כל מה שאפשר לאחל! וזה ממש מדהים שאתה בן 18 דווקא היום וקוראים לך דקל... אבל זה כבר סיפור אישי!

בוביש

New member
בבקשה....

באנגלית- פליז בהולנדית- אלשטבליף וזהו... ביותר שפות אני לא יודעת... בבקשה....בבקשה...

IC4

New member
פארדון?../images/Emo13.gif

באמריקאית - קום און, ניגה וידידי , מאיפה לך הזיקה להולנדית?

מימי

New member
היא נקבה, ההולנדית המעופפת.

ויש לה זיקה להולנדית בגלל שהיא הולנדית בעצמה- אולי תתחתנו? ודרךאגב, בוביש, איך ידעת שאני פה? את עוקבת אחרי?

IC4

New member
איק פייך מיין אייכה בילה , אחותי!

ואיני רוצה להתחתן עם הולנדית שתרצה לחיות בארץ
לא סתם חוץ מהפיגועים , האנשים החרא שנכנסים בידידי זוחל השטיח ועוד מתעצבנים עליו על התאונה, מהמיסים הגבוהים והמחירים הגבוהים והכשרות והחוקים הלא מפותחים, ישראל אולי אולי יותר טובה מהולנד.

IC4

New member
מי החליט?

סביר להניח אותו יצור שעשה סדר בעולם

למעלה