דקסטר 7x02

דקסטר 7x02

מי ראתה את הפרק??

היה מורט עצבים - כאילו דווקא על לואיס אתה חס??? הוא כזה יצור מעצבן ומתועב (הפליל מישהו אחר בפדופליה עם קבצים שהוא שתל לו במחשב ואז השתלט על החברה שלו), הוא בוגד בג'יימי עם זונות והוא סתם נטפל לדקסטר כי הוא פסל את המשחק הבאמת "אופנסיב" שהוא יצר...

איך דקסטר ממשיך לתת ליצור כזה להסתובב ליד האריסון?? הוא לא חושש שהוא יפגע בו?
ומה העניין עם הגמילה הזו - הוא שוב משאיר את האריסון עם המטפלת - לילות שלמים ושהוא יודע גם שהיא עם האדיוט הלא יציב הזה!

כל הפרק הזה רק חשבתי כל הזמן "מה עם האריסון?" עד שהזכירו אותו ב"נלך לבקר את האריסון" -הלוו!! זה הבן שלך, לא איזה קרוב רחוק...

ולמה הם לא מדברים על רודי??

וקווין - אולי לא תסתבך הפעם בצרות? אפשרי?

micgev

New member

אני איתך לגבי האריסון - מבחינתי זה חתיכת חור בעלילה
מי עוזב את הבית ומשאיר את הילד שלו עם בייביסיטר - ואיך זה לא מעלה שאלות אצל אף אחד??

והוא חס על לואיס כי יש לו את הקוד - הוא אולי קרציה פסיכופתית, אבל הוא לא רוצח (עדיין?)
אם תשימי לב, הוא לא התכוון לתת לו להמשיך להסתובב שם... מבחינתו הוא היה בטוח שאחרי שהוא הפחיד אותו הוא יעוף לו מהחיים...
דווקא יהיה מעניין איתו...

ואני מתה לראות איך הוא ייצא מעניין הצמיד על ההוא מהמאפייה!

זה ממש הורג אותי הקטע עם האריסון...

גם שדברה היתה בדירה שלו -עם כל החפצים המפוזרים וכל מה שהיא מצאה - כולל הנרתיק עם כל הסכינים שהיה פרוש על השולחן - ואז היא ברחה החוצה ודקסטר רץ אחריה - אז הם השאירו את האריסון לבד בדירה פתוחה ועם נרתיק מלא בסכינים בהישג יד!!! מה העניינים איתם!?

ועם הגמילה של דקסטר - היה הגיוני שהיא תעבור אל דקסטר במקום שהוא יעבור אליה. וכשהוא עבר - רק חיכיתי לראות מתי הוא מביא גם את האריסון - אבל לא...

הצמיד הזה - זה סוג של איתורן לא? לא הבנתי למה הוא העביר את זה ממנה אליו...

הקטע עם לגוורטה - ממש מעניין אותי...היא תמיד האמינה שדוקס הוא חף מפשע - ועכשיו היא מגלה שהיא צדקה ואותה יהיה קצת יותר קשה לבלבל - במיוחד שאפאחד לא יודע בכלל שהיא עלתה על זה...

ודקסטר - כבר יכל לספר לדברה על לואיס והיא היתה מעיפה אותו...כנראה התרגל לשמור דברים לעצמו...

קווין ממש ממש רזה...

למעלה