"דר´" אודי בר, מעריב, סופשבוע. תהנו

ritosh

New member
בשיטה הפרימיטיבית של פעם...........

אבל תודה. הלינק נכנס למועדפים.

ל3

New member
בקשר לאודי בר

לפי דעתי לאור האכזבות והנסיונות הכושלים של חלק מחבריי הפורום פה נראה לי הוגן ואף רצוי להוציא מכתב רשמי מטעם הארגון ללא הזכרת שם ספציפי לעיתון מעריב לאותם טובת אלו שלא שמעו את סיפורי הכזב ובכדי שלא סתם ינסו את מזלם ויתאכזבו. מה אתם חושבים?

gaia20

New member
הוצאת דיבה

אמור להיות משהו שקרי...בכוונה להפיל את הבן אדם.... זה לא שאנחנו משקרים... אנחנו אומרים את האמת.....

lupland

New member
הנוכל+התמים=......

האמת שלך צריכה להיות מבוססת.אני מחר אקרא את הכתבה שלו.זה מופיע במעריב(ששייך למשפחת נמרודי היקרה). את רוצה להגיד שהוא בלופר?שקרן?גונב כספים מאנשים תמימים? עלייך להפגש איתו.להביא את המסמך שבו הוא מחתים אותך על מה שלא יהיה. רצוי מאוד אם אפשר להביא טייפ קטן ולהקליט אותו בשעה שהוא "מבטיח" הצלחה ויש עוד ועוד. אם ובמידה אודי בר הוא נוכל אין לנו יכולת גדולה יותר מאשר להזהיר כאן אצלנו. אנשים מחפשים תקוות גאיה.יש כאלה שהובטח להם שאם הם ישתטחו על קבר צדיק זה או אחר תבוא גאולה ליסורייהם.האם כך באמת? ולי הציעו לענוד מגנטים עם הבטחה לשינויים מרחיקי לכת בבריאותי.וכמו כן מעיינות מרפא ברחבי העולם שפשוט יקיאו את הלופוס מתוכי. ולפני שאצור לי כאן אויבים אעצור בדוגמאות האלו. מה דעתך ללמוד משפטים גאיה?

gaia20

New member
לא, לא משפטים.........

בשביל משפטים צריך להיות בן אדם עם לשון חלקה.... לפעמים גם חסר מצפון.......... המצפון שלי מספיק לכל העולם...... יש לי יותר מידי ממנו........... אסף, רק שתדע, הוא כן מבטיח דברים שלא קימיים, הוא מבטיח הבראה.... אתה יודע כמוני שאין דבר כזה אצלינו...נכון? אז הוא בלופר, כן.... בשקרים שלו הוא גם גונב כסף מאנשים תמימים שרק רוצים לחזור לחיים בריאים בלי הלופוס על הגב............

רינתבי

New member
חזרתי אליך

מה נשמע אסף???אתה ליצן לא קטן יש לציין. בנוגע לבר הייתי אצלו ומנסיוני האישי לא הייתי ממליצה לאף אחד ללכת.פרטים אעדכן מאוחר יותר,אתקשר אליך.מי יודע אולי הוא נכנס לבית שלנו?.רינת

למעלה