דראפט כגורם לא רצוי

udishpirer

New member
דראפט כגורם לא רצוי

למישהו יש רעיונות איך נפתרים ממישהו שיושב עליכם?

יש כל מיני שיטות..

1.לזגזג ולא לתת לו, אבל זה יכול לגרום להפלה. 2. אם יש רוח צידית, אז אתה לא משאיר לו מקום לשבת מהצד שלך, רק על השוליים, ושם כבר יהיו פנצ'רים.

הממ, מלא רעיונות... הנה אחד ../images/Emo123.gif

אם אתה מרגיש יותר חזק ממנו: 1. להאט, לתת לו לעבוד מקדימה עד העלייה הראשונה, להתרחק ממנו (להדרדר לאחור) כמה מטרים, ואז להאיץ ולעקוף אותו ולהשאירו מאחור. יש רעיונות נבזיים הרבה יותר, אבל אתן גם לאחרים וחכמים ממני לענות...

דורון7

New member
mba

למרות שזה אופני הרים,יש מאמר שלם בMBA על איך להיות מאנייק למי שיושב לך על הגלגל.

tsadoky

New member
אתיקה של דראפטינג

מה בדיוק כללי האתיקה של דראפטינג ? האם חובה "לבקש את רשותו" של הרוכב לפניך - להצמד אליו ? אינני מדבר על תחרות. נניח, שאני ברכיבת שבת על כביש 4, לבדי מול הרוח. והנה, עוקפים אותי צמד מדוושים טריים. האם הצמדות לאחד מהם כדי לזכות בחסדי מנהרת הרוח שלו הינה בחזקת חוצפה ? האם עלי לבקש את רשותו? ובכלל, מדוע שדראפטינג יפריע לרוכב המושך ? (אלא אם כן מדובר בתחרות שכאן מובן שיש עניין של ניצול ולכן ניעור הוא בהחלט מוצדק). בקיצור - בלשונו הקצת מחוספסת של הכותב לפני - איזה סיבה שבעולם תגרום לך "להיות מניאק" לרוכב מאחוריך מלבד סתם רשעות?

כשנדבק אינו מיומן, זה מסוכן

כבר נכנס בי אחד כזה, למזלי רק הוא נפל. מי שאינו יכול לעזור, אלא אם מקבל רשות מיוחדת מהמושך, ראוי שיניח למי שלפניו. אני מזכיר שהמוביל אינו יודע עד כמה זה שאחריו מיומן, אם אינו מכיר אותו, והדבר גורם לחרדה רבה.

הנה מאמר בנושא- מתוך המאמרים

הכתבה היא על כללי היסוד ברכיבה בפלוטון, מומלץ לקרוא את כל סדרת המאמרים- על דרפטינג וכד' באופן כללי, אין מניעה לשבת על רוכבים שעוברים אותך, הבעייה היא אם אתה עובר "למשוך" מלפנים ולא עושה את זה נכון. כל זוג רוכבים יקבל בברכה רוכב שלישי שיודע לשבת בקבוצה ויכול לעזור במאמץ הקולקטיבי של להתקדם מהר יותר..

tsadoky

New member
קצת התחשבות ברוכבים שמאחוריכם

ובכן, אני סבור "שלשבת" על רוכב חזק יותר הרוכב לפניך הוא בהחלט מעשה ראוי. למעשה, אני סבור שכללי הנימוס האלמנטרי ואחוות הרוכבים מחייבים רוכב חזק להזמין ברוחב לב רוכב נחשל או סתם מותש "לשבת" מאחוריו. הרוכב המוביל אמור לקבל את הסיטואציה כמחמאה ליכולתו ולא לחפש דרכים להפטר מהאיש שמאחוריו. אם הרוכב מאחור אינו עומד בקצב, זה כבר סיפור אחר. אבל כל עוד הוא מחזיק, ראוי לקבל זאת בברכה. בכלל, קצת צניעות, התחשבות ומינון מצומצם ככל האפשר של התנשאות לא תזיק.

כן, לא רעיונות כלכך נחמדים....

למשל הלחיצה על הידית בלם הקידמי שלו באמצע עליה...

צריך לשים לב שמאיצים, גם לשבור לצד

כדי שהוא לא יוכל להידבק אליך, ולאסוף כוחות.

tsadoky

New member
רעיונות נלוזים

אני די נחרד מהרעיונות המוצעים כאן להפטר מרוכבים מאחוריכם. נראה לי שאתם נוטשים את הכללים שאתם מטיפים להם כל הזמן כרוכבים מנוסים.

מה שיגרום ../images/Emo122.gif

לשני הרוכבים ליפול פלוס כל מי שמאחור. ממש לא מומלץ אלה אם אתה מחפש להמרח על הכביש ולחטוף מכות אח"כ...

עזוב שטויות ../images/Emo11.gif

אין שיטה מיוחדת להפטר מרוכב מאחוריך. הכל תלוי במצב בו אתה נמצא ולמה אתה רוצה להפתר ממנו. פשוט תשתמש בראש שלך. זאת הדרך הכי חכמה וטובה! והכי חשוב: זהירות!!! בלי שטויות דביליות שיגרמו לפציעות.

למעלה