דרגה 25-פנימייה

dafi0

New member
דרגה 25-פנימייה

שלום,אני צריך את עזרתכם.ההורים שלי(אמא מובטל,אבא מרויח בסדר)קיבלו חודש אחרי שהתקבלתי לפנימיה את הדירוג שלהם(דרגה 25 שזה 18000 ש"ח לשנה)יש לי אחות אחת וההורים שלי הגישו ערעור אבל לא הורידו כלום.הם רוצים להוציא אותי מהפנימיה.צריכה להיות ועדה ארצית אבל לא נראה לי שיאשרו.מותר לצייין שהפנימיה הינה חקלאית ויש גם ילדים ששיכים למועצה האזורית ורשאים ללמוד כאקסטרני ולא פנימיתי.מה עלי לעשות כדי שאשאר?תנו לי טיפים שיכולים לעבוד על המערכת.נואש ביותר.

joyjoy

New member
שלום ../images/Emo20.gif

אני מצטערת אבל בתור מדריכים בפנימייה בדרך כלל אנחנו לא חלק מכל הקשור לעניין הכלכלי, בכל מה שקשור לדירוגים ולהחלטות מי נכנס או יוצא מי שייך לאקסטרני או לא. אולי אם יש פה עובדים סוציאלים שקוראים הם יוכלו לעזור לך אבל בינתיים תנסה להיעזר בעובדים סוציאלים לבירור סוגיה זאת אולי בפורום של עובדים סוציאלים בתפוז- בהצלחה -

ג שם

New member
שלום דפי.

אם יש סיבה משפחתית או סביבתית כלשהי (מריבות במשפחה וכו') אתם יכולים לנסות ולפנות דרך שירותי הרווחה העירוניים. עובדת סוציאלית של העירייה שמכירה את המשפחה מכנסת וועדת החלטה ואם הם מחליטים שזה פתרון טוב עבורך, הם ימליצו על פנימייה. במקרה כזה המימון נעשה ברובו על ידי המדינה. אני חייבת לסייג ולומר שעם קיצוץ המכסות הנוכחי אין וודאות שזה אכן יקרה. בהצלחה.

למעלה