דרגו אותה

scooby4

New member
דרגו אותה../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo98.gif

בגלל בואת האוסקר, התלהבתי מזה שיש סרטים בעולם, ובגלל שהתלהבתי כל כך, וריק בפורום, אז אני עושה דרגו אותה על סרטי אימה, כי אין ממש אגדות אורבניות ואגדות.... אז תבלו עד כמה שאפשר.
מוכנים
------ טוב נגיד שכן...
...
קטגוריית סרטי האימה והמתח - התסריט הטוב ביותר:
הצילצול
סיינס
ג'יפרס קריפרס
האחרים
החוש השישי
קטגוריית סרטי האימה והמתח - הסרט החדש הטוב ביותר:
הצילצול
סיינס
האחרים
אינסומניה
דרקון אדום
קטגוריית סרטי האימה והמתח - הסרט הישן הטוב ביותר:
ליל המסכות (Halloween)
מגרש השדים
יום השישי ה13
צעקה הוסיפו בעצמכם
_____________________. תודה שהצבעתם, אלה אם כן עוד לא הצבעתם. אז...אם לא הצבעתם, תצביעו, ותשרשרו להודעה הזאת. תודה
התוצאות אח"כ...

y s h

New member
../images/Emo7.gif

עכשיו קלטתי שלא ראיתי כמעט אף אחד מהסרטים האלה

WallFlower

New member
אוקי!../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif../images/Emo59.gif../images/Emo117.gif

התסריט הטוב ביותר...and the winner is...- הצלצול, איך לא?! אני מתה על הסרט הזה!!! דרך אגב, למישהו יש את הספר א ו יודע איפה אפשר להשיג אותו? מקום שני -סיינס - חצי סרט ישבתי מכורבלת ולקח לי פעמיים עד שראיתי את הרגל של החייזר! הבנאדם (מ.נייט שמילמלימיליימליאן גאון מי חושב על כאלה דברים???) מקום שלישי - החוש השישי - בזמנו חשבתי שזה הסרט הכי מפחיד בעולם (למרות שגילו לי את הסוף לפני שראיתי אותו
) אבל 4 שנים אח"כ ומאה אלף הקרנות חוזרות ביס התגברתי על הפחד! חוץ מהקטע עם הילדה המקיאה... מקום רביעי -האחרים -בצפייה ראשונה מצמרמר , שנייה כבר לא... וחמישי - ג'יפרס קריפרס שלא ראיתי אבל אשמח לשמוע איזה משהו קצר עליו
הסרט החדש הטוב ביותר...and the oscar goes to...(אני מבטיחה להפסיק לפני שזה יהיה נדוש...ואולי כדי שאני אפסיק...) 1.הצלצול -הפתעה... אין עליו! 2.סיינס 3. האחרים 4.דרקון אדום - למרות שלא ראיתי אין סרטים יותר מצמררים מסדרת חניבעל! 5. אינסומניה -לפי מה שאני הבנתי הוא לא כזה מעניין
סרט ישן וטוב- 1. צעקה...ואני חייבת לציין שגם 1,2,3 - למרות ששלוש לא היה משהו אבל היה כיף לראות אותו בפסח 2001 או שזה היה ב2000?, חם בחוץ, קר באולם שהיה מפוצץ בבני נוער מיוזעים והיסטרים שצועקים על נב קמפבל לירות לו בראש!!!! 2.מגרש השדים - אמנם לא צפיתי בו (בספריית הDVD המקומית היה עותק דפוק) וגם לא ביום שיש ה13 אבל אני מעדיפה סרטים בלי קווין בייקון 3.יום שלישי ה13. 4. אני לא יודעת את הכוונה היא למקורי או ל"20 שנה אחרי" אז אני אתייחס לזה שראיתי - 20 שנה אחרי - זוועה חיה! אני לא אשכח את זה בחיים, זה היה בכיתה ז' ואני וחברה הלכנו לראות ולידי ישב אדיוט שכל הזמן דיבר וניסה להרשים אותנו בצעקות על הערסים שמאחורינו ש"שתוק! אבא שלך די.ג'יי באוטו גלידה"
.... וזהו...

little girl

New member
דירוג!

שלום! אני חדשה פה! פורום ענק, במיוחד בשביל פחדנית כמוני!
אז ככה: (לא ראיתי סיינס אז אני לא מחשיבה אותו, סורי! וגם הצילצול אבל כיביתי את הטלוויזיה ברינג היפני אז אני מכירה את היפני בלבד! סורי!) תסריט: רינג!!! ואם לא, אז האחרים! ואחרי זה החוש השישי! סיינס לא ראיתי, והרעיון של ג'יפרס קריפרס פשוט איכסי! והסוף בלעעעעעעעעע!!!! סרט חדש: דרקון אדום! כל כך דרקון אדום! לכל מי שראה את הסרט יש לי רק דבר אחד להגיד! "he's changing!!!!!" סרט ישן: הסרט הכי מפחיד... אמממ... רינג לוקח אבל נראה לי שאני אשנה את דעתי אם יהיו לי עוד אפשרויות... צעקה? יש לי את כל ה3 ואני צוחקת כשאני רואה את זה... פסיכו פשוט קרע אותי! כן נורמן חמוד, תשרוט אותה כשהיא מתקלחת... אבל מתים על הסרט! זהו!

scooby4

New member
...הסבר קטן:

פיספסתם כמה דברים. אתם צריכים לבחור סרט אחד מתוך הרשימה, לא לדרג. אתם יכולים לדרג, אבל תזכרו שהסרט במקום הראשון, הוא זה שיופיע בתיבה. (תיבה = המקום בו אני סופר את הקולות
, או מה שזה יהיה...). נ.ב - אני אקח את הקולות שלכם למקום הראשון. ו - נ.ב.2 - אתם מומנים להוסיף עוד סרט אחד לכל קטגורייה. ובקשר לשאלה של Wallflower (בקשר לליל המסכות), 20 שנה אחרי הוא המספר השביעי בסדרה, אין כזה דבר מקורי ולא מקורי. אני התכוונתי לכל הסדרה, אבל אם ראית רק אחד זה גם בסדר. אני ראיתי את זה ואת הראשון, יש לי עוד כמה אבל אני מפחד לראות אותם.

WallFlower

New member
טוב, נו...../images/Emo9.gif..ראינו דרגו אז דרגנו

ידעתי שהיה אחד בין השניים!....הם באמת כאלה מפחידים??? חוצמזה אם זה מעניין מישהו אז נכון בהתחלה של 20 שנה אחרי היו שני בחורים -אחד לא מוכר והשני זה הוא ממפגשים מהסוג האישי- אז הבחור הלא מוכר הא לא אחר מהבחור הממושקף מהקליפ "hole in my soul" של איירוסמיית' אם מישהו מכיר...ואני משערת שאפחד לא....סתם השכלה כללית - אם זה לא פוגע בכם זה לא מזיק לדעת...

scooby4

New member
בעיה פה...

רינג, הוא הצילצול
, זה לא אותו סרט. אני יכול להחשיב את ההצבעה שלך לצילצול, ואני יכול להוסיף את רינג היפני. תגידי לֶמה התכוונת.

ד ג י

New member
הדירוג שלי

והתסריט הטוב ביותר: בגלל שלא ראיתי הצלצול ג'פרס קירפר והאחרים אני אבחר בסיינס תסריט מאוד מקורי ומפחיד אהבתי את הקטע את הרגל ועוד יותר את הקטע אם החייזר הירוק שעובר בברזיל, אהבתי גם שבסוף הכל היה כאילו "נועד להיות" ראיתי אותו בלילה אם עוד 8 חברים שלי שחלקם כבר ראו אותו היה סרט מעולה ומפחיד הסרט החדש הטוב ביותר הצילצול כתבתי שלא ראיתי וגם לא האחרים אינסומניה ודרקון אדום אז אני אבחר שיינס סרט ישן הטוב ביותר- ךיל המסכות לא אהבתי. וגם לא יום השישי ה.13 צעקה היה קומדיה. ומגרש השדים הי מעולה הגירסה הישנה ראיתי ביום שישי ה13 בחצות בערך קפוא לטלוויזיה

cutie pooh

New member
למרות שלא ראיתי ת'רוב...

התסריט הטוב ביותר: הצלצול.
הסרט החדש הטוב ביותר: הצלצול.
הסרט הישן הטוב ביותר: מגרש השדים.

scooby4

New member
טוב... הקול שלי הוא:

התסריט הכי טוב - סיינס (אני לא ראיתי עוד את הצילצול...) הסרט החדש הטוב ביותר - אינסומניה זה סרט די טוב, לא ממש... סיינס מצויין, אבל הוא לא יותר חדש מהצילצול. לא ראיתי אותו אבל אני בטוח שהוא טוב בגלל שלאנשים אין אומץ לעשות cover גרוע על סרט טוב. אז אני מצביע לצילצול פה. הסרט הישן הכי טוב - ליל המסכות
הסרט הכי גאוני שראיתי בחיים שלי| !| (חוץ מסיינס....)

little girl

New member
../images/Emo41.gif

אומרים שהצלצול לעומת רינג הוא לא ממש טוב, והגירסא היפנית הרבה יותר טובה... אני לא ראיתי את הצילצול (וגם את רינג עד הסוף.. אני לא יכולה!!! איזה פחד!!!) אז הכול משמועות... ואת ליל המסכות גם לא הייתי מסוגלת לראות יותר מדי זמן, אני ומסכות שמופיעות משום מקום לא הולכות ביחד! פחדנית כן, אני יודעת... מה אני עושה פה? לא ברור לי! אה כן, וגם סיינס לא ראיתי ./

scooby4

New member
אז את מצביעה ל"רינג"../images/Emo35.gif

טוב אז כולם לשמוע. יש לנו פה צילצול ויש לנו פה רינג. אתם מוזמנים להצביע למה שבא לכם. ואני ראיתי את רינג, הוא לא ממש מפחיד האמת, ראיתי אותו ב3:00 לפנות בוקר, לא לקחתי ללב ת'סרט.

אויש אויש נו באמת?

א. את הצלוצול עוד לא ראיתי (אילוצי תקציב) ב. סיינס סרט גרוע לגמרי!!!!!!! למה מראים לנו ת'חיזרים? לא כיף!!!! ג. ג'יפרס קריפרס גרוע לגמרי!!!!!!!! חסר פואנטה חסר תכלית ולא מפריח בגרוש! חבל על ה13 שקל ששילתי להום סינמה! ד. האחרים! הרעיון טוב הסרט גרוע לגמרי המשחק של ניקול קידמן שם ממש תת רמה... ה. החוש השישי סרט טוב לא מפחיד גם בגרוש.... דיי חכם!!! אבל אין אין אין על ממנטו שבכלל לא נחשב אימה אבל גאוני! סרטים באמת טובים? מגרש השדים כל הפרדי קרוגר למינהם! אספן העצמות וגם מוות בעינים שהוא על אותו העיקרון כמו אספן העצמות... כי הם סרטים חכמים כאלה ולא סתמיים! *חובבת סרטי אימה מושבעת*

y s h

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אספן העצמות סרט טוב? הצחקת אותי
סרט טוב באמת זה שבעה חטאים (בראד פיט, מורגן פרימן, גווינת פלטרו וקווין ספייסי)

WallFlower

New member
אני אוהבת את שניהם!

אספן העצמות ממש יפה וגם מתוחכם וגם מפחיד...אבל זה לא נחשב כי אני די פחדנית...
וגם שבעה חטאים! הוא לא מפחיד אבל הוא בהחלט סרט טוב...אני וחברה שלי ראינו אותו ופשוט נרענו מצחוק כשקווין ספייסי נכנס לתחנת משטרה וצורח "דטיקטיב!!!"
...זה היה לפני 4 שנים ככה ואנחנו עדיין צוחקות על זה.....

scooby4

New member
...

לפי מה שאת אומרת לא נראה לי שראית את סיינס. גם אני לפני שראיתי את הסרט התאכזבתי שמראים את החייזרים, אבל להגיד לך ת'אמת, לא נבהלתי ככה אף פעם בחיים שלי...

שליייי

קטגוריית סרטי האימה והמתח - התסריט הטוב ביותר:
החוש השישי קטגוריית סרטי האימה והמתח - הסרט החדש הטוב ביותר:
האחרים קטגוריית סרטי האימה והמתח - הסרט הישן הטוב ביותר:
מגרש השדים

למעלה