דרגו את הסצינות הכי סקסיות בסרטים!

tv007

New member
דרגו את הסצינות הכי סקסיות בסרטים!

הזמנתם את הבחורה הכי מושלמת לצפות יחד איתכם בסרט DVD, נכנסתם לג´קוזי, החדר היה מלא נרות רומנטיים, מולכם יש מקרן ענק, קולנוע ביתי באמבטיה, עכשיו, איזה סרט אתם שמים? אז ככה, לפחות בפעם האחרונה שעשיתי את זה, בווילה של חברים שטסו לחו"ל, הסרט היה "צבעי הלילה", והסצינה, איך לא התרחשה בגקוזי! אחרי שהסצינה באמבטיה חירמנה אותה כמו שצריך, וכשהתקרבנו לקטע האמיתי, הבחורה הפתיעה אותי, וטרחה להחליף את הסרט להקרנה של להיטי MTV שהיא הקליטה מראש! [ היא פשוט לקחה צעד אחד קדימה את ההשקעה שלי בכל פעם, להכין רשימת שירים שיתנגנו, ויתנו את האווירה, לעיסוי, המשחק המקדים, ואז לסקס הסוער, ושוב לעיסוי מרדים,,, ] זה היה קליפ מדהים, שלא ראיתי עד היום, של בחור ובחורה מתחבקים ומתנשקים, שהוביל אותי ישירות לשאלה "את רוצה שאני יעשה לך כך?" שנענתה בהתלהבות, עכשיו אני צריך להחזיר, ולהפתיע עם סצינה סקסית ומחרמנת ביותר, והשאלה הגורלית, בקיצור היא, איזה סרט עם סצינה סקסית, לשים לה בפעם הבאה? ובמילים אחרות: דרגו את הסרטים בהם יש את הסצינות הכי סקסיות! [רשימה נפרדת תוקדש, לדירוג הסרטים הכחולים הכי מדהימים]

../images/Emo6.gifאוסטין פאוורס, איך לא!

הסצינה בג´אקוזי! Alotta: How dare you break wind before me" Austin: I´m sorry baby, I didn´t know it was your turn! Hahaha"

Soak

New member
המממ... חתונה מאוחרת? ../images/Emo5.gif

למרות שלא ראיתי את הסרט שמעתי שהסצינה הזאת היא.... משהו משהו.

שח_מט

New member
מאוד ריאליסטי. העבירו שם תחושות

שאין בסרטים אמריקאיים.... זה הסרט שבגללו שברתי חרם של עמכט שנתיים על קולנוע והלכתי לראות בקולנוע כדי לא לחכות ל- DVD. מאז יש ספירת חרם חדשה (3 חודשים...)

ועכשיו ברצינות: מיקי רורק

לי זכור היטב שתי סצינות קלאסיות: מיקי רורק עם קארה אוטיס המדהימה בסחלב פראי ו-9.5 שבועות של שכרון חושים עם קים בסינגר. כיום מיקי רורק הוא מתאגרף לשעבר מזדקן. איפה הוא היה פעם ואיפה הוא היום!

למעלה