דרגו את 8 הנותרים:

צחי9פיל

New member
הדירוג לא מוצא חן בעיני צר לי

אם כבר אז רוני צריכה להיות ראשונה לא נמרוד ואז אפרת (ולא במקום החמישי) למרות שעם ידע כמו שלה היא לא מתאימה... לכן אפרת היא הכי מתאימה כי היא היתה שדרת בגל"צ והיא הכי מעורה בנעשה בארץ

לירווני

New member
זה השרשור שעל מה שהיה היום?

אם כן, ממש התאכזבתי. זה היה סתם תקוע שם. כאילו לא היה מה לשדר אז אמרו "טוב בואו נעשה דירוג בשגריר". ממש מאכזב.. וגם הדירוג היה ממש לא מוצלח..

צחי9פיל

New member
דרגו את 8 הנותרים:

הנה הדירוג שלי 1. אפרת 2. מוריה 3. רוני 4. נמרוד 5. חגית 6. אריק 7. מלודי 8. תום

FrAnzY

New member
שלי -

1. נמרוד. 2. רוני. 3. אריק. 4. חגית. 5. מלודי. 6. תום. 7. אפרת. 8. מוריה. עדיין לא סגורה על זה שנמרוד ראוי להיות השגריר, אבל זה בנתיים לאור מה שראינו במהלך התוכניות.

טלמ

New member
שלי

1. רוני 2. תום 3. מלודי 4. אפרת 5. מוריה 6. נמרוד 7. חגית 8. אריק

טלמ

New member
נימוק למקום הראשון

אני חושב שרוני מאוד חמודה, אפשר להתחבר אליה מאוד מהר ויש לה את הכישורים המתאימים כדי להיות שגרירה. שרואים מישהו ישר יודעים אם הוא מתאים או לא ואיתה אני מרגיש אוטומטית שהתפקיד תפור עליה

הסבר על המקום הראשון שלי..../images/Emo87.gif

אפרת! הכי מתאימה. ולמה?! יש לה ביטחון עצמי נורא גבוה, מה ששגרירה צריכה. יודעת לנמק ולהסביר ואף פעם לא תמצאו אותה בלי תשובה או אבודה. נולדה במדינה וזה מה שהכי חשוב בכדי להכיר את הארץ טוב ולהסביר בצורה הטובה ביותר! היא נראית מבוגרת נורא לגילה והיא צעירה מאוד! מה שמפליא, בחורה בת 21 שיודעת כל כך הרבה והאופי של והכל בת 21?! לא הייתי מאמין. היא יכולה לייצג בצורה הטובה ביותר את ישראל! קדימה אפרתת

הכוונה הייתה מה שהיא עשתה בקוקטייל

כאילו אפילו אני קולטת שלא צריך לאכול ככה כאילו בחיים שלך לא ראית אוכל...

Ranush 16

New member
שלי -

08. אריק
07. חגית 06. מוריה 05. אפרת 04. תום 03. נמרוד 02. רוני 01. מלודי

צחי9פיל

New member
בקשה קטנה לכולם

נא לנמק את המקום הראשון. תשובה בנוסח "היא הכי מתאימה" או "אנימתה עליו" לא נחשבות

למעלה