דרגו לפי הסדר מי האדם שהכי מאוס עלינו בוילה

cookies10

New member
דרגו לפי הסדר מי האדם שהכי מאוס עלינו בוילה

סקר קטן נמקו למה פתאום הם מאוסים עלינו מה הכי מפריע לנו אצלהם... מה הם עושים, שאי אפשר כבר לשמוע אותם או להסתכל עליהם... דרגו לפי הסדר - מהמאוס ביותר - לפחות מאוס 1. - נמק - 2. נמק - 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.

droriko

New member
יוסי בובליל, נימוק:

כי גם הוא הבין שאין לו משהו חדש לתרום, ועובדה שהוא מתחיל למחזר את ה"בדיחות" הישנות שלו (היום ראיתי אותו יושב עם רנין, הוא פתח את הפה 4 פעמים ובכולם אמר "תשאל את פוסי,מוסי ולוסי" . יאללה בובליל זמנך עבר

Gilian

New member
ככה:

1. שי 2. שפרה 3. רנין 4. איתי 5. ונסה זהו, אין לי כח לנמק..

אריאל5

New member
שלי:

1. שפרה היא גם צבועה גם מתנשאת מאוד וכל עוד אשר היה היה מי שירסן אותה עכשיו היא עושה מה שהיא רוצה ברור שהיא תעמוד להדחה שבוע הבא אני מקווה שלא יצביעו לה 2. רנין גם היא צבועה ושקרנית אבל לא כמו שפרה 3. עינב היא אמנם נלחמת על האמת והיא צודקת בדרך כלל אבל היא וולגרית ובהמית משהו ואני לא יכול לסבול אותה מדברת. 4. צבר אני מאמין לו שהוא לא עשה לאשר את הדברים בכוונה אבל חברותו עם שפרה שלילית בעיניי היא מסבנת אותו 5. שי איש אמת ומנהיג ואני עדיין חושב שהוא צריך להמשיך הבעיה בו שיש לו פתיל קצר והוא נוטה לתהעצבן בקלות עד כדי אלימות אני אבין אם הוא יודח למרות שכל ה-4 שציינתי קודמים לו.

כרמלית10

New member
שי איש אמת?

שי זה הנחש הכי מסוכן בוילה. הוא שקרן ברמות. אין מקום בעולם שהוא לא היה, אין סלב שהוא לא מכיר, הוא עשיר ביותר(אם כך, למה בא להסתגר בוילה?). ומעבר לזה, הוא התככן הכי גדול בבית. הוא יוצר לעצמו "שפוטים" כמו צבר, רנין וליאון ומשפיע עליהם במי לבחור להדחה. הוא הבן הכי פחות אמין שפגשתי. אתה ממש תמים.

bibaso

New member
מה קורה היום, אף אחד לא מבין אותי ??

לא ראית שהוספתי חחח.... ?? זו היתה תגובה להודעה שהגבתי אליה, שבה טענו ששי איש של אמת (אלא אם כן טעית בשירשור והתכוונת להגיב להודעה ההיא גם)

כרמלית10

New member
כן

אני חדשה כאן ולא בדיוק יודעת איך לתפעל אבל מתוכן הדברים ניתן להבין בבירור למה התכוונתי. ואחזור שוב שי הוא הבן אדם הכי נבזה שפגשתי בימיי.

bibaso

New member
פשוט לא יכולתי לשאת את המחשבה

שמישהו בפורום יחשוב שלדעתי שי הוא "איש של אמת"

Saladin

New member
חחח הרגת אותי.

מקווה שהבנת את החחח שלי עכשיו חחח
ומה זה "פגשתי"? לא יכולת לתפעל איזו מילה אחרת, נגיד "ראיתי"?

Kש לה2ה

New member
שי הנחש מתכנן לצאת על לאון

הצביעות מתגלה שי כבר לא אוהב את לאון כי הוא לא מ צביע לו חחחחחחחח

bibaso

New member
פיספסת דברים שהיו בשידור לייב

בודאות הוא שיקר, וראיתי את זה במו עיני

Saladin

New member
שי משקר המון.

אבל לא שקרים שאפשר לתפוס אותו עליהם. הוא עצמו אמר שהוא משקר לאנשים המון בעסקים. חוץ מזה הוא אמר לאשר שצבר עשה בכוונה עם הפיצות - מאיפה לו? זה גם סוג של שקר. חוץ מזה הוא אמר שיש לו בית בקייב והוא שכב עם אלף נשים - שני דברים שלא נראים לי הגיוניים.

bibaso

New member
הוא שיקר לגבי אנשים בוילה

ואמר לאנשים על אחרים שאמרו כל מיני דברים שלא היו ולא נבראו.

bibaso

New member
הנה דוגמה שהעלתי פעם באיזה שירשור

דוגמא לשקר של שי, וברקע- המנדרז' קרן – ערן - רנין מיקי העלילה על קרן (באוזני רנין) ששמעה אותה בנוכחות כמה מהדיירים ובינהם שי, אומרת שהקטע שהיה לה עם ערן הוא רק מתוך האינטרס שלה במשחק, ושהיא למעשה השתמשה בו. מרנין הדבר נודע לערן (אולם הוא הבטיח לה לא לגלות לקרן, מה שסיבך אותו בהמשך). ערן הלך לשוחח עם קרן והיא התעצבנה (ובצדק), ובסופו של דבר הצליחה להוציא ממנו את המידע הנ"ל, רק לא הבינה אם רנין שמעה ממיקי או יחד עם מיקי את הדברים האלה, ולכן רצתה מאוד לדבר עם רנין, שהיתה באותו זמן מחורפנת מהמסר של תאיסיר, ועסוקה באריזה דרמטית של חפציה). ערן לא רצה להגיד לרנין שהוא בכל זאת סיפר לקרן – ניסה למנוע את זה וההתנהלות שלו עם מול קרן בנושא גרמה לה לחשוד בו שהוא פועל מאחורי גבה, ומנסה עדיין לשמור אותה בכיס שלו. בזמן שערן שם אותה במצב המתנה בחצר, והלך לנסות לדבר שוב עם רנין שתסכים לדבר על זה עם קרן, ישבה קרן בפינת המעשנים עם כמה שהיו שם (לא זוכר מי) ושם ישב גם שי. קרן סיפרה על מה שאמרה מיקי, ואני זוכר שהוא ניסה להבין אם היא טוענת שהוא אמר ששמע את הדברים, והיא הסבירה לו שלא – מה שמיקי אמרה זה שהוא ועוד כמה היו נוכחים ושמעו אותה אומרת את זה. הוא נרגע והנהן בהבנה. לאחר כמה זמן ראיתי ושמעתי את שי מספר (לצערי אני לא זוכר למי אבל זה לא כל כך משנה) שהוא ועוד כמה ישבו וקרן אמרה להם ש שהקטע שהיה לה עם ערן הוא רק מתוך האינטרס שלה במשחק, ושהיא למעשה השתמשה בו.

Saladin

New member
../images/Emo45.gif ומוסיף משלי:

רנין - מי שאומר שהיא אינטיליגנטית ומקסימה הוא צבוע ומתחסד לדעתי. אם היא לא היתה ערביה, היתה הסכמה מלאה בין כל האנשים שהיא מפונקת, אהבלה, חסרת ניסיון חיים ותלותית. אם היה צדק בוילה ולא מאזן כוחות היא היתה עפה מ-ז-מ-ן.

droriko

New member
אז אתה צריך להצביע על שי וצבר לפני

הם אלה שיצרו את מאזן הכוחות

Saladin

New member
../images/Emo6.gif מה הקשר

דיברתי על מי שמאוס בעיניי, לא על מי שיצר את הסיטואציה שבה רנין המאוסה עליי נשארה במשחק. באמת, אתה לא חייב לתת לי קונטרה בכל מצב

droriko

New member
חחחח נו אני נודניק כזה אתה מכיר אותי

אם שואלים אותי על סדר העדיפויות של מי הייתי רותה להעיף הייתי אומר קודם יוסי (מהסיבה שמיניתי) אחרי את שיפרה (כי היא גועלית מדי) ואחרי זה את שי וצבר (כי הם הרסו את המשחק)

למעלה