דרגו לפי הסדר מי האדם שהכי מאוס עלינו בוילה

היפה והחנון

מי הכי כדי להעיף נמקו ותשלחו לאתר:http://www.tapuz.co.il/Blog/manageBlog.asp ויהיה
כיף ביותר

samatit

New member
המאוסים שלי:

1. שי- נחש. 2. צבר- סתם מתרומם. 3. שפרע- פשוט אדם רע. נקודה. 4. רנין- צבועה ומתחסדת 5. לאון- כל ההוויה שלו נורא מציקה. 6. ונסה- פה גדול, שכונתית. 7. איתי- בחור על רמה סה"כ. קצת לקקן. 8. עינב- צרחנית אבל מוסיפה חיים לתכנית. 9. יוסי- אין באמת מה להוסיף. **שלושת האחרונים לא באמת מאוסים עליי.

elka1

New member
המאוסים שלי:

1. עינב-וולגרית,קנאית ורכלנית,למעט לבשל אין נושא שמעניין אותה. 2. יוסי-מיותר בתוכנית,מיצה את תפקידו כליצן החצר. 3.איתי-טיפוס נודניק,מתחיל לדבר על נושא ולא מסיים עד מיאוס,חסר ביטחון. 4.שי-לקח לעצמו את תפקיד המנהיג,חנפן,שקרן,מעביר מיידע כוזב בין הדיירים למען האינטרס שלו 5.ונסה-נחמדה אבל הוולגריות שלה לא לטעמי 6.רנין-נמאסו עלי הצגות הפרישה שלה,לא חברה אמיתית,צבועה 7.צבר-חמוד,אוהבת את נועם הדיבור וחוכמתו 8.לאון-חמוד,ילד שעוד לא מצא את מה שמחפש,נחמד לכולם ורגיש 9.שפרה-הסקסית,חכמה,נותנת כתף לכל מי שצריך,תרבותית,מוסרית,טובת לב ובקיצור הזוכה שלי.

המאוסים שלי

1. שיייייייייייייייייייייייי הבייתה ומהר צבוע סכסכן הרוע ניבט מעיניו 2.שיפרה.............חושבת שהיא נעלה מעל כולם .. סתם רכלנית, אוכלת כל היום 3.רנין.............. צבועה, בכיינית, מחפשת תשומת לב כל היום,,דלוקה רצח על שי 4.לאון........ מאוס מגעיל טיפש ילד מגודל 5. צבר ,,,,,,,,חנון, משחק אותה משכיל ,,,,,,שישכיל לבחור לו חברים קודם(שי שיפרה) הרעים 6. איתי ,,,,,,,,,,,,, מחפש זמן מצלמה כך הזמן בוכה מיילל 7.,,,,,,ונסה,,,,,,,,, וולגרית וצעקנית 8....עינב חמןדה אבל שתפסיק לצעוק על כל דבר 9,,,,,,,,,, יוסי,,,,,,,,,,,המלךךךךךךךך אין אין עליו מי שמבין את המילים שלו בערבית נופל מצחוק בכל פעם אים אים עליך יוסי אל תשים לב לכל הקנאים, אתה הגדול מכולם

MEYTAL 14

New member
מה יש לך שתאהב את מי שבא לה

ושאתה תאהב את מי שאתה רוצה אנחנו לא מתעצבנים מזה! נמאס מההערות האלה..

Saladin

New member
ומה ניבט מעינייך? הקנאה?

ומה קרה עם הפסיקים והנקודות, זה נראה לך קישוט חינני?

Princess Galush

New member
שלי-

1. עינב 2. יוסי 3. שי 4. רנין 5. ונסה 6. איתי שפרה, צבר, לאון- שלישיית הגמר שלי.

sweetdreams

New member
הממ.. שאלה טובה..

אבל אני מדרגת הפוך. אם כל הכבוד, להכי מאוס מגיע להיות 9 ולא 1. 9. איתי - הבנאדם הכי מעצבן ברמות!!! וואי, אני לא יכולה לראות אותו יותר, כל פעם שהוא מדבר אני ישר מתעצבנת עליו. 8. רנין - גם היא כבר קודחת. לטובתה ייאמר שהיא באמת חמודה, אבל די כבר עם הריגשי הזה. כל יומיים להגיד אני עוזבת?? אז יאללה, תעזבי, בשביל מה היא נשארת?? 7. יוסי - התחיל דווקא בתור פייבוריט שלי, אבל באמת שבזמן האחרון זה כבר לא זה. גם עליו רואים שהוא כבר התעייף. הסיבה היחידה שהוא נמצא שם היא בגלל עינב, אבל די, ליאון צודק ובאמת הגיע הזמן שהיא תהיה שם לבד. 6. שפרה - עוד פייבוריטית שלי. הטעות הכי גדולה שלה שהיא לא יודעת להסביר את עצמה ולכן לא מצליחה לדבר במשפטים קצרים, וכל שיחה איתה הולכת סחור סחור בגלל שהיא לא מצליחה לפגוע במה שהיא רוצה לומר. ומתי שהיא כן מצליחה, אז זה יוצא לה סופר-בוטה: "שיילך להזדיין", "חזיר וגרגרן", מלווה בציחקוק... קיצור, היא עיצבנה אותי קצת בימים האחרונים, אני מאוד מקווה שהיא תחזור לעצמה בעתיד, אבל כרגע היא קצת נמאסה. טוב, מעכשיו זה כבר אנשים שהם לא באמת מאוסים, הם פשוט גם לא הכי מעניינים: 5. ונסה - וונסה די עיצבנה אותי בתחילת התוכנית, אח"כ נהייתה ממש מגניבה, ולאחרונה פשוט למלמית משעממת. 4. צבר - צבר החמוד פשוט לא עשה שומדבר כדי שהוא יימאס. אבל זו גם הבעיה איתו, שהוא פשוט לא עושה שומדבר. אולי בגלל זה הוא רק באמצע הטבלה, ולא החלק העליון (או במקרה הזה התחתון) שלה. ועכשיו אלה האנשים שהם הכי כוכבים בעיניי: 3. עינב - אני מתה עליה. היא מצחיקה, היא נשמה, היא אמיתית. היא צריכה קצת לרדת מהקטע של המסכנה והמקופחת, ויש לה באמת דעות שאלוהים ישמור לפעמים, אבל היא כיפית ותמיד נחמד לראות אותה. לא מאוסה בכלל!! 2. שי - תגידו עליו מה שתגידו, משעמם הוא בטח לא. והאמת, שאני מוצאת את עצמי יותר ויותר מזדהה איתו, מסכימה עם הדעות שהוא מציג, ואמנם אגרסיבי ושתלטן זה רע, אבל הוא בחור די פנאטי בהכל: שהוא צוחק אז הוא צוחק מכל הלב, כשהוא עוזר אז הוא עוזר מכל הלב, וכשהוא כועס או צועק אז הוא גם עושה את זה מכל הלב. בכל מקרה, הוא הבחור הכי מהפנט והכי כריזמטי שנראה על המסך, בנוסף לזה שהוא חתיך וסקסי בטירוף, ואם לא היה את ליאון הוא גם היה במקום הראשון. 1. ליאון - אבל מה לעשות, יש את ליאון, ומה שאני לא אגיד לא יספיק כדי לתאר אותו. הבחור הזה הוא פשוט הכוכב של התכנית. הוא פשוט מושלם, וככל שהוא יותר מתחרפן ככה הוא יותר חמוד וככה אני אוהבת אותו יותר!! ובאמת כל מה שאני אגיד עכשיו רק ימעיט מערכו, ולכן אני אפסיק.
וואו, אני חייבת להודות שזה דווקא היה ממש כיף... סחתיין על מי שהביא את הסקר הזה

../images/Emo68.gif../images/Emo68.gifטוב זאת דעתי !!!!!

רנין צבועה ואני לא יכול לא לראות אותה ונסה ואיתי ממש זוג של אנשים מוזרים שי מתיימר להיות ערס צעצוע ו"והמנהיג " של השבט הזה לאון ממוצא קצת גאיי מדי לטעמי יוסי מסמר הערב של התוכנית והוא קלט את זה נראה לי הוא בטוח בעצמו יותר מדי צבר צהוב מדי משעמם אני חושב שהו שם רק כי חושבים בהפקה שאולי יהיה רומן בינו ובין שפרה הלא יודעת מה היא רוצה מחייה בכלל לא נוכל לעזור לך נשמה ואחרונה חביבה ביתו של אדון יוסי מוגזם בלי פורפרציות בגופה חזקה ביותר בתוכנית בלעדיה ובלי אבא שלה התוכנית שווה לחצי שקל ואני לא יצפה בה הם יחסרו ועוד מלא זאתי דעתי על התוכנית הממוצעת שכבשה את ישראל הם למישהו יש תגובה על הכתבה שלי אני ישמח לשמוע בפומבי או באישי אני לא מתיימר להיות גזעני בכתבה זאת דעתי האישית בלבד!!!!

leegal

New member
המאוסים רשימה מפורטת...

אז ככה: מהמאוס פחות להכי מאוס!!! 1.צבר- הוא חופר בשכל על עיניינים לא מעניינים וחסרי תכלית! הוא נכנס למשחק הזה יותר מידיי! (כמו עידן קפון מהישרדות אם אתם זוכרים) ... ובקיצור הוא הכי פחות מאוס אך חופר ביותר למרות הכל 2. רנין- כי היא מדברת מהאף ויש לה קול מציק וצורם לאוזן! והאיא גם מדברת באגלית! וזה מעצבן! 3.לאון- יש לו דיבור מעצבן ביותר! אי אפשר לשמוע אותו הוא כל הזמן עליז ומקפץ לו! וזה פשוט מעצבן! מאוד מעצבן..
והזוכה!!!! ע-י-נ-ב (עיני) בובליל!! אין ספק שהיא הכי קדחנית! ומאוסה בבית! היא תורמת בכך שהיא עושה לי חוווווווווור בראש מידיי שבוע ושבוע! היא כל הזמן מתעצבנת וסיבתה לכך היא ה"אשכנזים" איפה אנחנו!? בכיתה ג!? תתבגרי בחיי אני לא יכולה לראות אותה ולשמוע! תמיד היא בוכה לה ומתלוננת לאח הגדול וזה פשוט משעשע עד כדי גיחוח לראות את הטימטום ששופע ממנה!

sweet girl678

New member
הכי מאוס - האח הגדול!!!!!!!! ולמה זה?

כי כל פעם שנהיה מעניין הוא שם לנו נפסל לשידור!! תגידו שזה לא נמאס!!

זאתי דעתי האישית !!!!

רנין צבועה ואני לא יכול לא לראות אותה ונסה ואיתי ממש זוג של אנשים מוזרים שי מתיימר להיות ערס צעצוע ו"והמנהיג " של השבט הזה לאון ממוצא קצת גאיי מדי לטעמי יוסי מסמר הערב של התוכנית והוא קלט את זה נראה לי הוא בטוח בעצמו יותר מדי צבר צהוב מדי משעמם אני חושב שהו שם רק כי חושבים בהפקה שאולי יהיה רומן בינו ובין שפרה הלא יודעת מה היא רוצה מחייה בכלל לא נוכל לעזור לך נשמה ואחרונה חביבה ביתו של אדון יוסי מוגזם בלי פורפרציות בגופה חזקה ביותר בתוכנית בלעדיה ובלי אבא שלה התוכנית שווה לחצי שקל ואני לא יצפה בה הם יחסרו ועוד מלא זאתי דעתי על התוכנית הממוצעת שכבשה את ישראל הם למישהו יש תגובה על הכתבה שלי אני ישמח לשמוע בפומבי או באישי אני לא מתיימר להיות גזעני בכתבה זאת דעתי האישית בלבד!!!!

אקסטהה

New member
מקווה שתגובתי הכי מהירה שיש

אז ככה..האנשים שמשתתפים בריאלטי הזה..פחות מאוסים עליי מאשר אתם, האנשים שחיים אותם, ועסוקים לדבר עליהם ולמתוח ביקורת עליהם, כאילו מה..נגמרו לנו כל הצרות בעולם שהתפנתם לתוכנית הזאת?

למעלה