דרגו לפי הסדר מי האדם שהכי מאוס עלינו בוילה

doritp9

New member
בלעדי בובליל הכל היה שדוף. הוא גנב את ההצגה

נכון שהוא נראה מעט מוזר אבל לדעתי הוא הכי מבריק בתגובות שלו. הן נשמעות מצחיקות אך קולעות למציאות.

clommma

New member
דחוף להעיף

1. להעיף את איתי - מעורר רחמים ממש בהתנהגות שלו 2. להעיף מהמסך - ונסה - פה מלוכלך ברמות, מאוד לא חינוכית, צופים בתוכנית הזאת ילדים, מי צריך את זה, לא בריא 3. יוסי - חסר התוכן, ריק ממש ריק לצפות בו, כבר לא מצחיק כמו בהתחלה, נגמרה לו הסוללה

מאהבה עזה לשפרה, הכל נהפך לשנאה

אני ממש ממש לא יכולה לראות את התוכנית בגלל שפרה, היא היתה מעניינת, מרתקת, נחמדה, יפה - התחילה להיות משעממת, מתנשאת, מגעילה, דוחה ממש סבתא תעיפו אותו. צבר התאום של שפרה - אין צורך לפרט - מנת המשכל שלו לא יכולה להתאזן עם בית האח הגדול - בואו נעזור לו לצאת משם. המבטים שהוא תוקע לפני שהוא עונה, ההקשבה שלו לפני התשובות הפילוסופיות שלו - שלא תטעו, הוא לא טיפש אבל הוא משעמם, לא עושה את זה יותר. גם שפרה לא טיפשה אבל התחילה לשעמם. רנין - רואים את הדכאון שלה, התלות שלה בשי דוחה, יאלה, תפסיקי מה זה הוא כמו אח שלא היה לך, עזבי אותך, תתחילי להסתדר בעצמך כמו ילדה קטנה ומגודלת - גם היא משעממת - בהתחלה אהבתי אותה, אין ספק היא יפה ואהבתי את הכנות שלה לענין הבחירה בעינב, אבל די היא משעממת. איתי - הוא מסוג הגברים שלא ממש אוהבת מההתחלה - נמרחים ואוהבים לעשות דברים כדי שיעריכו ואם אני טועה, אני מצטערת זה מה שהוא משדר. גם הבעת הפנים שלו אף פעם לא מדיטציונית, תמיד במתח ואני לא אוהבת הבעות פנים שכאלה באופן קבוע. ללאון יאלה נסבל. עינב קצת נרדמה אחרי אשר - אבל היא אהובה עלי מאוד, מכניסה צבע. יוסי משום מה נראה לי מושתל, תזכרו את זה. סוג של פיקוח :) לילדודס ששם. ונסה יאלה גם מכניסה קצת צבע. שי גם בסדר. בקיצור, שי, ונסה, יוסי, עינב ולאון אהובים עלי.

תיקון קטן וחשוב לענין איתי

איתי מגיע לא לזכות, לא אומרת שלא, אבל לא יודעת מה יש בו שמפריע לי, אני רוצה לראות אותו קצת יותר גבר עם ונסה , עם באי הבית וכו'

droriko

New member
אם את שואלת אותי

הוא עכשיו חסר ביטחון כי הוא בטוח שהוא הולך הביתה בקרוב, לדעתי אם הוא יעמידו אותו להדחה והקהל יחזיר אותו זה יעלה לו את הביטחון בהרבה.

d a r d r a

New member
הכי מאוסים עלי

הם שפרה רנין וונסה כל דבר שהם עושים ,פשוט מעצבן

קריקט1

New member
1. שי 2. רנין 3. שפרה

1. שי- כי הוא מרגיש הכי חכם והכי יפה בווילה והכי גבר גבר - ואדוני אתה ממש לא. בהתחלה אהבתי אותו וחשבתי שהוא באמת דואג לכולם ומאחד אותם אבל בהמשך הזמן גיליתי שהוא הכי נחש ואגואיסט. הוא גרם לעינב לבכות. אמאר ללאון "כבר חודש אתה מסתובב עם נחשים", גרם לו להתקרב אליו ואז פגע בו. והוא משחק אותה המאהב של רנין. די, נמאסו שני המלוקקים האלה. והוא הכי פחדן!!! הוא לא מפסיק לבחור ביוסי ועינב כי הוא מרגיש שהם יותר חזקים ממנו. נחש זה לא מילה. 2. רנין- גם אותה אהבתי בהתחלה עד שגיליתי שהיא נחש לא קטן שמשחקת אותה ילדה קטנה ותמימה. כמו הגורו שלה שי גם היא בוחרת ביוסי ועינב ואחרי זה מקרקרת סביבם. אהבתי איך שעינב הכניסה לה בעקיפין ואמרה לה "מה את תבחרי בי? לא. נכון? כי זאת פאדיחה בשבילך לבחור בי ואז להתחנחן אלי..." ואז פתאום באופן מפתיע רנין נכנסת לחדר האח הגדול כדי להתנצל על זה שבחרה בעינב. ולמה? לא בגלל שהיא מצטערת אלא בגלל שעינב הורידה לה את האסימון שהקהל יחשוב שהיא צבועה מסריחה ויעיף אותה כמו טיל בהזדמנות הראשונה. האמת, נראה לי שהיא צריכה לעוף עוד לפני שי. 3. שיפרה- צבועה ומתנשאת. חושבת שהקהל מעדיף אותה על פני אשר. אפ רק היתה יודעת שהיא היתה אמורה לעוף לפניו ורק בזכות זה שהיא קיללה היא נשארה אז החיוך המתנשא היה עף לה מהפנים. לא אוהבת אותה. היא לא אמיתית, ומרוב שמנסה לשחק אותה חכמה היא יוצאת סתם מזבלת ת'שכל. זהו, קודם כל ששלושת הנחשים האלה יצאו ואז שהטוב ביותר ינצח. חוץ משלושת אלה אף אחד לא נמאס עלי.

היפ הופ1

New member
הדירוג שלי

1.עינב=בהמה 2. איתי= למ"למ (לא מועיל לא מזיק) 3. ונסה 4. שפרה 5. שי 6. צבר 7. יוסי 8. לאון 8. רנין המלככה

בכור7

New member
יוסי קצת נמוג סוד קסמו...

בזמן האחרון הוא כבר לא מצחיק הוא יודע שמצפים ממנו להצחיק אז הוא מנסה בכוח אבל זה נעשה פתטי בנאדם בגילו לא חייב לנסות להשפיל את עצמו בשביל תשומת לב זה נעשה עצוב לראות איך מתייחסים לאדם מבוגר יחסית זו דעתי

jermm

New member
הרשימה שלי..

1. שי- כבר אי אפשר לסבול אותו . הבנאדם שתלטן וחש את עצמו המנהיג של הבית. אני מת לראות את הפרצוף שלו כשהוא יודח מהוילה. 2. איתי - הוא פשוט משעמם, והוילה תישאר אותו דבר בין אם הוא ישאר או יודח. מה שהופך אותו לסתם מיותר ומאוס. 3. צבר- גם הוא לא מעניין במיוחד. נראה שהקיום שלו בוילה הוא בתור עציץ. 4. רנין- בהתחלה מאוד חיבבתי אותה, אבל עכשיו היא מגעילה אותי עם כל ההתחסדות, הצביעות וההתבכינויות שלה. 5. ליאון- אחרי חודש וחצי הוא כבר מתחיל למצות את עצמו. 6. ונסה- אוהב את היציאות שלה, את הוולגריות שלה. היא מוסיפה בכך הרבה לוילה.ולכן היא גם לא מאוסה לדעתי. היא גם אמיתית וכנה בהשוואה למתמודדים אחרים. 7. יוסי- בגלל שהוא כל כך לא קשור לשם, זה מה שהופך אותו לאחד המתמודדים הלא מאוסים. יוסי הוא מן ליצן שנראה כאילו נפל לשם במקרה, וזה מצחיק. ולכן הייתי רוצה לראות אותו עוד בתכנית. 8. שפרה- פלצנית שלא ייאמן. אחת המעצבנות. מתפלספת עם שפת הכאילו וחושבת את עצמה. בגלל שהיא כזאת טיפוס, זה מה שעושה אותה מעניינת, בהשוואה לחסרי האופי שיש בבית (איתי). היא פשוט מוסיפה לתכנית איזשהו גוון מיוחד. 9. עינב - תמיד שאני סתם מעביר לערוץ 20 לראות קצת האח הגדול, אני מקווה שיראו את עינב. כיף לראות אותה, עם כל החוצפה שלה, הדרמות שלה, הפרחיות שלה. זה פשוט מוסיף כל כך הרבה לתכנית. בלעדיה יהיה פשוט משעמם. עינב ושפרה צריכות להישאר עוד הרבה בתכנית. בגלל ששתיהן כל כך שונות אחת מהשנייה בהכול מאוד הייתי רוצה לראות איך הן שורדות שם אחת בחברת השנייה.

bcr2

New member
דירוג המאוסים

במקום התשיעי = יוסי בובליל = הבנאדם הכי מצחיק שראיתי על מסך הטלויזיה, יש אנשים שאומרים שהוא מאוס ועבר זמנו, אבל אני יודע שזה עוד לא קרה כי עדיין זאת רק ההתחלה במקום השמיני = לאון שניידרובסקי = הכי צבעוני, הכי מעניין בכל הריקודים (גם אם הם מוזרים או לא) הוא הכי מרומם שם את המצב רוח. במקום השביעי = עינב בובליל = עינב היא בנאדם לא פראייר ואפשר לראות זאת ברמה גבוהה מאוד, היא עומדת על שלה, היא מנסה להציב כמה שיותר חזק לאחרים מראה מול הפנים שיבינו את חומרת מצבם והיא הכי הולכת קונטרה שמה טוב, אבל היא צריכה להגביל את עצמה מזה. במקום השישי = ונסה אלוש = ונסה היא אחד האנשים הכי ישרים במשחק הזה, היא לא מנסה להיות רעה ולא רוצה להיות, היא בנאדם שיודע את הגבולות האדומים המאוד גבוהים, היא לא פראיירית, אבל ממש לא פרייארית. במקום החמישי = איתי זיו = כמה יהיו המומים מהבחירה הזו אבל הוא הבנאדם שבנות ירצו להיות איתו (ולא רק בגלל 23 סנטים) בגלל שהוא ג'נטלמן ותאמינו לי, הוא הגבר האמיתי מכולם שמה. במקום הרביעי = רנין בולוס = את מי היא מעניינת ? במקום השלישי-ראשון = צבר גדיש / שפרה קורנפלד / שי שטרית = החלטתי כי שלושתם הכי מאוסים משום שצבר מעניין ? ממש לא, שפרה כל הזמן טוחנת ויש לה קול של חלאה, ושי חש את עצמו ברמות קשות מאוד, שילך להתקוועד.

droriko

New member
הבנאדם הכי מצחיק שראית על מסך הטלויזיה?

כנראה המצב הכלכלי בבית לא משהו אם רק עכשיו קניתם טלוויזיה

מאוסות השריקות של יוסי בובליל. אבל לא האיש

עצמו. זה נשמע נורא בטלויזיה השריקות הללו. גומרות ת'אוזניים.

Saladin

New member
זה נקרא שריקות?

הייתי מגדיר את זה סריקות. זה נשמע כאילו הוא מעביר איזו חתיכת ברזל במסרקה בתוך הפה שלו.

אני לא מצפה לקונצרט פילהרמוני של שריקות.

כן, אלו בהחלט שריקות. ההגדרה שלך לצורת השריקות שלו, מוגזמת, לפי דעתי. אבל בהחלט זה לא נעים, כשמגבירים את הטלויזיה לשמוע מה מדברים, ואז השריקות שלו משתלטות על כל הסאונד.

למעלה