דרגו לפי הסדר מי האדם שהכי מאוס עלינו בוילה

Saladin

New member
צ'מע...

יכול להיות שלפעמים הוא שורק אבל אני יותר שם לב לסריקות שלו, וכוונתי לפיזומים השיניים (מלשון teeth) שאינם משתפים את השפתיים. אלה יש בהם כדי להוציא מן הדעת יותר מהשריקות.

hamershlag

New member
הדירוג שלי

1. עינב - צעקנית, היחידה שמדברת על קיפוח (אפ'חד אחר לא), חמוצה, מפונקת, בלתי נסבלת. 2. ונסה - אי אפשר לשכוח איך שהיא התנהגה אל איתי, אל יוסי. היא מעצבנת, מגעילה, היא דוחה, היא נצלנית 3. רנין - די כבר עם הנסיכה הזו. היא לא מוסיפה כלום! 4. שי - די עם הכוחנות. אהבנו אותך בהתחלה, נגמר לנו ממך. 5. איתי 6. יוסי 7. שיפרה 8. צבר 9. לאון

ניב 194

New member
מי שאמר שיוסי מאוס כנראה מושפעים

עדיין מבחורים יפים או דוגמניות יפות. הצעירים אלו ומה עד היום ראיתי מהם?רק שעמום צביעות ופרצוף של 9 באב.. יוסי עושה מכולם ביצפר ואת זה אני אומר כי אני רואה אנשים שבחיים לא היו רואים את התוכנית האם יוסי לא היה.אפילו אמא שלי רואה רק בגללו ואומרת לי בלי יוסי אין תוכנית. אתם לא מבינים?הוא פשוט זורם לוקח את המשחק בקלות ומספק בידור..סופסוף משהו לא צעיר וכן כן מצביעים לו רק בגלל שנמאס מהצעירים שבאים העיקר לקבל פרסום..

droriko

New member
חבוב

האח הגודל משודר ב-70 מדינות ובכל אחת מהן הוא הפורמט המצליח ביותר . להגיד שבישראל זה מצליח רק בגלל יוסי בובליל זו בדיחה.

24 שעות 1

New member
מה לעשות שאצלנו הבחירה באנשים היתה

גרועה אנשים יבשים שחצנים ומשעממים לתוכנית ריאלטי מזל שיש את יוסי ליאון עינב שמכניסים ענין לבית

L u s t

New member
אויש ברור ששפרה וצבר

שני חפרנים שחושבים שהם יותר טובים מכל אחד שם אה, וגם רנין, הנוכחות שלה פשוט מעצבנת!!

יאפפ

New member
הכי מאוס - לאון

נימוק... הוא מתוק,חמוד, מצחיק ואין לי שום בעיה עם הומואים החברה הכי טובה שלי היא הומו הוא פשוט מאוס..הוא ילדותי ברמות מטורפות.. ואני יודעת שהוא הכי צעיר שם לא יודעת להסביר את זה :\ לא יודעת אם הייתי מעיפה אותו אבל הייתי מנסה לאפס אותו.. ומהר

droriko

New member
החברה הכי טובה שלי היא הומו?

כנרא שעוד לא התגברת על ההומופוביה

suni129

New member
שיפרה הכי פחות מאוסה מכל בני הבית...

מצחיק לראות את כל חוות הדעתהשליליות עליה.. לדעתי היא מקסימה, חכמה והכי חשוב.. הכי שפויה ונורמאלית מכולם שם.

Saladin

New member
כן מצחיק לראות שאנשים כותבים שהיא רעה.

זה אשכרה מזכיר לי התפשוטת של אגדות על הפרוטוקולים של זקני ציון ודברים אחרים בסגנון. כנראה מטבע הלשון "שיפרע" יותר חזק מההיגיון אצל חלק מהאנשים. לדעתי שפרה מאוסה אבל ממש לא רעה, מה זה פה רובוטריקים?

huxph1

New member
האח הגדול

שי-בגלל שהוא התחמן הכי גדול בוילה ןגם צבר שבטח הוא לא מבין את עצמו כשהו מדבר את שניהם צריכים להעיף מהוילה כי כל הזמן הם רוקחים מזימות

דורסלית

New member
1.שי נחש 2.רנין-בכיינית חסרת חוש שידרה 3-שיפ

3. שיפרה המתחסדת והמתפלצפת מלכת ה"כאילו" 4.צבר-די לנתח כל מילה ומתנשא 5.איתי-אינטליגנט אך משעמם

rotem bobo

New member
התשובות שלי:

1. שי שטרית = המאוס ביותר 2.צבר 3.איתי זיו 4. לאון שניידרובסקי השאר סבבה!:) אבל אצלי זה משתנה בתכיפות חיחיחי שבת שלום 3>

גמני רוצה, גמני רוצה!!!

1. עינב בובליל - כי השפה וההתנהגות והלבוש והמראה כבר מיצו את עצמם. אין לה מבחינתי מה לתרום לבית מלבד בישולים (וגם על זה ניתן להתגבר...) ולמרות שמצהירה על עצמה כ"אמיתית" גם היא צבועה בדיוק כמו האחרים. לא מזמן בחדר של האח הגדול היא התבכיינה שאף אחד מהדיירים לא מוצא חן בעיניה והם לא אנשים שהיא רגילה להיות איתם, ולמרות זאת היא מתנהגת כאילו הם חבריה... 2. יוסי בובליל - כי קצת נמאס לי לראות ולשמוע מערכונים ואמרות שפר מ"ארץ נהדרת". זה היה נחמד בהתחלה ואפילו חינני במידת מה, אך מיצה את עצמו ברגע שעלה לו השתן לראש. סצנה המראה המפורסמת (הרקולס...חחח) פשוט הורידה את חינו בעיני... 3. איתי - כי נמאס מחוסר היציבות ומהשעמום של התנהגותו המתרפסת... 4. רנין - כנ"ל ב- 3 וגם משום שמנסה להיות מהאו"ם וזה לא לעניין... 5. צבר - יפיוף אין מה לומר, אבל משעמם ולא מספק שום עניין או תובנות מעניינות לבית. 6. לאון - נכון שאתה חמוד, אבל די!!!! אתה הופך להיות אובר מהכל! אובר "זקוק להגנה" אובר מציקנות אובר ילדותיות... תחזור להיות כמו בהתחלה 7. שפרה - אוהבת את הבחורה, מבינה את רצונה ב"חייה ותן לחיות", לא מבינה מדוע כל חיצי הרוע מופנים אליה. אני מבינה שהיא מושכת אש בשל היותה אינטלקטואלית ומדברת ללא התלהמות, אבל הי... עדיף לדעתכם שתצא מגדרה כמו עינב? אני מעדיפה את ה"רגוע". 6. שי - דוקא בסדר. משחק את המשחק עד תומו - כולל אסטרטגיות, כולל מניפולציות, כולל מנהיגות. ככה צריך לשחק. לא לשכוח שמדובר במשחק ולא בסתם עוד חבורה שהתכנסה לגור ביחד.... גו, שי גו! 7. ונסה - צרפתיה חמה ואמיתית! אמנם לפעמים קצת מנבלת את הפה אבל בטעם טוב. לעומת שפתם של הבובלילים היא הנזירה תרזה. היא היחידה שהעזה לעמוד מול הבובלילים ולהתעמת איתם כשהתנהגו לא יפה (יוסי עם הסיגריות ועינב עם ה"סתמי")

Saladin

New member
חח "גו שי גו" על משקל "ראן פורסט ראן"?

נראה לי שי היה מפרק אותך אם היה שומע את זה. זה קצת כמו לקרוא לו תולי חתלתולי.

אויש... זה כבר מזמן הופקע לטובת סלנג מצוי...

זו מעין קריאת עידוד ולא יותר. ולמזלי - שי לא קורא את זה...חחח

למעלה