דרגו לפי הסדר מי האדם שהכי מאוס עלינו בוילה

Hypnotized

New member
הכי נמאס!!!!

הכי נמאס מעינב.. ברברית וולגרית ממש דוחה!כול דבר שעושים נגדה זה "גזענות" (והרוב שם מזרחים).. כאילו בא לך להיכנס לטלוייזיה ולהוריד לה סטירה שתתעורר.. העיקר היא "מסורתית"..
חחחח.. ממש !!.. לבושה על גבול הזונה ברחוב .. יושבת ומספרת לכולם על הלייזר שהיא עשתה .. במילים שלה ב"מנוש" שלה.. ועל שהיא מתה מתה מתה!! לעשות סקס במטוס עם ."באבי" שלה.. ואחר כך היא יושבת לחפור על הרב שלה...חחחחחחחחח!!1 מטומטמת חייבת ללכת!!! אה וגם אבא שלה.. בית אבות לא פה..!1 כול היום יושן ואם לא יושן אז מדבר שטויות שאף אחד לא מבין!! שפרה
לאון
צבר

sahchar

New member
הכי מאוסים בוילה הם:

שי- הבן אדם הזה פשוט חתיכת ערס מפגר שמתלהם על כל דבר, מסכסך בין כולם ואין לו שום דבר חשוב להגיד והוא אפילו לא חתיך- להעיף במיידי שפרה- סתם מטומטמת רנין- שקרנית, צבועה, מתחסדת...הקיצר כל הסיבות להעיף אותה ומהר

י ל ד רע

New member
שלי

1-עינב בובליל=פרמיטבית,מתנהגת כמו בהמה ולמען האמת הפרצוץ שלה מאוד מגעיל 2-יוסי בובליל=גם שפרה ורנין צבועות אבל הצביעות של בובליל ובעיקר הרצון שלו לסכסכך בין כולם עובר כל גבול

טלטוש

New member
במקום הראשון האח הגדול

|אחרי שקראתי את כל השרשור, אני מסכימה עם קודמי שדירג את האח הגדול במקום הראשון: 1. האח הגדול, צוות ההפקה, הבמאים וכל מי שמעורב: א. את הדברים המעניינים באמת לא מעבירים במצלמות. ב. קיימות 4 מצלמות באינטרנט איתן ניתן לראות מקומות שונים בבית - תמיד 3 מצלמות מראות את אותו אדם משעמם מ -3 זויות שונות כאשר שומעים שבמקום אחר קורה משהו מעניין. אותי זה התחיל לעצבן, כבר מעל לשבוע שאני לא רואה לא באינטרנט ולא בטלויזיה ורק מתעדכנת בפורום. כל שכן אני לא אצביע באס. אמ. אס למשהו שנראה לי בעליל לא אמיתי. ג.פסילה לשידור דברים שאולי יפגעו ברייטינג. ד. העלמת עיין ממנדרג'ים. 2. שי: יש בו רוע אמיתי, אותי הוא מפחיד גם במראה וגם בהתנהגות האגרסיבית. האדם האחרון שהיה לי נח לשהות במחיצתו. לא הייתי קונה ממנו מכונית משומשת. אבל לדעתי הוא לא יודח כי ההפקה חושבת שהוא עושה להם את העניין בבית, את האקשן. 3. רנין: לדעתי אהבלה אמיתית.מין שילוב של פרימדונה עם נסיכה מפונקת.לא אוהבת את ההתרפקויות שלה על שי, ובכלל נראית לי כאדם ממש לא אמין. חוץ מההשתכרות שלה, לא תורמת כלום לבית. 4. צבר: מין טיפוס פרווה, חוץ מלהראות טוב מה עוד יש בו? 5. עינב: בוטה מדי, צועקת מדי, אין לה ברקסים. 6. ונסה: ההתיחסות שלה לאיתי עולה לי על העצבים. מתייחסת אליו כאל כלבלב. 7. לאון: חוץ מהחמידות שלו שהומו, מה עוד יש בו? ילד קטן ומפונק, שעושה רושם שגם חכם הוא לא. 8. שיפרה: בעיני חמודה וסקסית להפליא אבל... חופרת ברמות, אין לי סבלנות להקשיב לכל מה שהיא אומרת - זה הגיע לשלב שבו זה התחיל לעייף אותי. 9. איתי: זוכרת לו, את הרושם הראשוני שהוא עשה עלי, כחתיך / חמוד. הרושם הזה עבר לי כי גיליתי שמאחורי כל זה, יש בחור בלי עמוד שדרה, אולי בשביל להיות נערת גומי בקרקס זה טוב, אבל לא בחיים האמיתיים. 10. חזרתי אחורה כדי לראות מי נשאר לי, את מי אני הכי לא שונאת, ויצא יוסי בובליל: הוא היחיד שם שבוגר. הוא היחיד שלא בא לשם בשביל הפרסום כ"דוגמגיש" אלא בשביל האתגר. היציאות שלו, מצליחות להצחיק אותי. הפרצופים שלו מצחיקים אותי. היחס שלו לעינב מצחיק אותי. ברור לי שאם עינב תצא מהבית הוא יצא שבוע אחריה היא הדבק שלו שם. אבל גם לגביו כמובן יש לי ביקורת לא קטנה.

רנין הביתה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בעקרון חוץ מרנין, אין לי בעיה להמשיך לראות את כולם על המסך.. כי כל אחד מכניס סוג-של "אקשן" אחר. ובכל-זאת ננסה לדרג. 1. רנין- חתיכת קרצייה מפונקת, אני באמת מתקשה להבין איך אוהבים אותה, לעזאזל! היא כזאת בכיינית וקוּטֶרית. לא מכניסה עניין לבית בגרוש, בכיף אפשר לוותר עליה ולא יחסר.. 2. איתי- כי אין מה לעשות, יחסית לשאר שנשארו- הוא הכי פחות "מכניס עניין". הוא וונסה ביחד, קלטנו.. הם יכולים להיות ביחד גם בחוץ, מפה לא נראה לי שזה יכול להמשיך להתפתח.. 3. ונסה- כנ"ל, ביחס לאלה שנשארו. 4. עינב- עד לא מזמן היא ממש הצחיקה אותי, סתומרת- היא עדיין, אבל עכשיו זה כבר די מחריש לי ת'אזניים.
5. שפרה- אני מתה עליה, אבל שוב.. ביחס ל4 שנותר לי לדרג... 6. צבר
- הוא צריך לחזור הביתה לעשות אותי
. 7. שי- כפרעליו, אבל מה לעשות.. יוסי ולאון הפייבורטים. 8+9. יוסי/לאון - לא החלטתי עדיין מי צריך לזכות..

jud1001

New member
איש איש ובחירותיו שמשקפות ../images/Emo41.gif

את הזדהותו או אי הזדהותו עם הדיירים... בסך הכל בחירת הדיירים חייבת להיות מגוונת לי אישית מפריעה דמותה הגדולה המסורבלת והמתוסבכת של עינב [בזבוז של שם יפה על אדם לא יפה]

kren2

New member
שלי....../images/Emo20.gif

1.צבר-צבוע האמא של הצבועים,מתנשא שכזה-בחיים לא ראיתי,משחק אותה אינטלגינט וכו', פעם אחת אמרו לו לבוא לשחות בבריכה נראה לי עם ונסה ואיתי והוא לא רצה ואמר אתם תצאו ואז אני אכנס..שחצן שכזה. 2. שי-מרגיז אותי כל הדיבור שלו,הוא נחש לא קטן בתוך המשחק. 3.שפרה- עם היציאות שלה על האשר,היא עושה דווקא לכולם ולא רוצה שיהיה סיגריות והכל בכוונה... 4.איתי-לא יודעת למה אבל הוא משעמם ברמות.... 5.רנין-לא סגורה על עצמה רוצה להישאר כן או לא,בכיינית שכזאת,מאוהבת בשי אבל בחוץ יש את תיסייר,מבולבלת מאוד 6.ונסה-חמודה מאוד,אוהבת חיות(ואני אוהבת כל מי שאוהב חיות),אבל לא אוהבת את זה ששיחקה באיתי וברגשות שלו 7.עינב- בהתחלה ממש חיבבתי,אבל עכשיו פחות היציאות עם האשכנזים ומזרחים אבל עדיין היא מעשירה את התוכנית ומכניסה את הפלפל וגם לבשל טוב יודעת 8.יוסי בובליל-מלך פשוט,עם היציאות שלו,הוא חכם הכי הכי בתוך המשחק, אמיתי וחם.

PRINCESS GINA

New member
עינב הביתה...ויוסי איתה!

יוסי ממחזר את עצמו והוא כבר לא מצחיק, ועינב פשוט דוחה בהתנהגות הילדותית שלה. אם יש צדק בתוכנית הזאת, לאון צריך לזכות!

וינקה6

New member
"הוילה" או האח הגדול

מתחיל להימאס כל העסק הזה .סתם שעמום.כולם שם שקרנים.ממחזרים את השקרים .יוסי סתם איש עם פיגור שכלי .אני מכירה טיפוסים כאלה . נאדים נפוכים .אין לו דיעה ,מנסה להצחיק...אבל זה יוצא משהו מהנפטלין.לפעמים המצלמה מתרכזת עליו שעות .יותר מתאים לו להיות באיזו השרדות של האדם הקדמון .והשריקות שלו ....שלא נדע .טיפוס דוחה .מספיק עם זה .

Yellow Fever

New member
המאוסים שלי

שי - אוהב להקים מהומה ואחרי זה בא בתור ה"איש הטוב". נחש לא קטן. צבוע וחייב להיות בעניניים. לאון - חוץ מהומו, מה הוא ? שפרה - מעצבנת ונסה - סתם לא הבנתי אותה. לא מוסיפה הרבה ולא נראה לי שנתגעגע רנין - בובה אמיתית איתי - מקסים אבל מה הקשר לריאליטי? עינב - אמיתית לגמרי ... מוסיפה המוווון לבית. ברגע שהיא הולכת, הרבה צופים הילכו איתה. רק בחייך, נסי קולקציית בגדים אחרת. יוסי - כולה מבוגר בין צעירים. אין בו שום דבר מיוחד.

boopy 1

New member
המאוסים שלי

לפי סדר 1. שי 2. עינב 3. יוסי 4. איתי 5. ונסה (יכולה לעוף גם עם איתי ביחד לא אכפת לי) 6. רנין 7. צבר 8. לאון 9. שפרה זהו שלושת האחרונים לפי דעתי צריכים ליהיות בגמר

קמבילי

New member
טוב נו - המאוסים שלי מהגבוה לנמוך

1. שי - אין צורך להסביר 2. רנין - שקרנית פתולוגית בעלת הפרעת אישיות גבולית, בפוזה של כוכבת בסרט ערבי, גורמת לי תגובה פיזית של נרווים בכל פעם שהיא מופיעה לי על המרקע. 3. איתי - אלמלא שי ורנין הוא היה אצלי במקום הראשון, ונדמה לי שאין צורך להסביר. 4. צבר - לא מריח ולא מסריח. קצת יותר מסריח. 5,6. ליאון ועינב ביחד 7,8. יוסי ושפרה ביחד. לא שהייתי רוצה להתיידד עם יוסי ולשבת איתו בבית קפה, אבל הוא לא מעצבן. שפרה להיפך - מעצבנת אותי, אבל הייתי יכולה להתיידד איתה. 9. ונסה - מרגיזה אותי נורא עם הפה מלוכלך שלה ועם חוסר הבטחון שגורם לה להשפיל דווקא את איתי שאוהב אותה, מעוררת בי חמלה בהתנהגות הגולמנית שלה שדוחה ממנה את הגברים בעוד היא כל כך משתוקקת לקשר אמיתי, מעוררת בי אהבה ביחס שלה לבעלי חיים - היא היחידה בבית שדואגת לחתולים שבחצר בעוד כל האחרים מצדם שהגורים יתפגרו. אישה בודדה בעולם קשה, ישרה ותמימה, כביכול חזקה אבל חלשה מאד.

zinfandel

New member
לידיעת משתתפי האח הגדול.

1.ונסה-כי להטריד מינית גברים לא נחשב פמיניסטי או סקסי.(וגם לא עישון מסיבי לידיעת הצרפתייה..) 2.איתי-כי יש גבול כמה בן אדם יכול להיות משעמם. 3.רנין-כי דרמות על כיבוש וחוסר דו קיום בין יהודים לערבי ישראל הספיקו לנו בסרטים תל אביבים סטייל "ואלס עם באשיר",הגיע הזמן לעזוב את כותלי הוילה ולנסות לסחוט דמעות במקום אחר (ספין אוף לסרט ג'נין ג'נין שיקרא "רנין רנין"?) 4.לאון-כי גם לקיילי מינוג בעצמה נשבר מלשמוע אותך לא סותם את הפה. 5.עינב-כי מספר האנשים הזקוקים לקבוצת תמיכה לאחר צפייה ממושכת בחיה הזאת מתפרצת על אנשים תמימים על נושאים כאובים והרי גורל כגון סיגריות או שמלה שאינה עולה עליה ולאחר מכן,ואני מצטטת,"מושכת לה את הפטמות",גובר בעת כתיבת מילים אלה וימשיך לעלות לולא יעשה מעשה בנושא ויגאל את עם ישראל. 6.צבר-כי אפשר להפסיק את המתח המיני בינך לבין שפרה?תן לה בוסה וזהו. 7.שפרה-שאני בכלל אמשיך?אפילו ב"דוסון קריק" דוסון וג'ואי הפכו לאייטם יותר מהר מכם. 8.בובליל-כי הוא הגרסה המזדקנת של יובל המבולבל,ולולא הבלחות "אב השנה" שלו מדי פעם הוא כבר היה בחוץ עובד על קלטת הילדים החדשה(בובליל המבולבל) 9.שי-אז נכון שהוא תחמן,מניפולטיבי ומעורר ומכבה כל ריב בבית,אבל הוא כזה סקסי שלמי אכפת?

zinfandel

New member
אל משתתפי האח הגדול היקרים.

1.ונסה-כי להטריד מינית גברים לא נחשב פמיניסטי או סקסי.(וגם לא עישון מסיבי לידיעת הצרפתייה..) 2.איתי-כי יש גבול כמה בן אדם יכול להיות משעמם. 3.רנין-כי דרמות על כיבוש וחוסר דו קיום בין יהודים לערבי ישראל הספיקו לנו בסרטים תל אביבים סטייל "ואלס עם באשיר",הגיע הזמן לעזוב את כותלי הוילה ולנסות לסחוט דמעות במקום אחר (ספין אוף לסרט ג'נין ג'נין שיקרא "רנין רנין"?) 4.לאון-כי גם לקיילי מינוג בעצמה נשבר מלשמוע אותך לא סותם את הפה. 5.עינב-כי מספר האנשים הזקוקים לקבוצת תמיכה לאחר צפייה ממושכת בחיה הזאת מתפרצת על אנשים תמימים על נושאים כאובים והרי גורל כגון סיגריות או שמלה שאינה עולה עליה ולאחר מכן,ואני מצטטת,"מושכת לה את הפטמות",גובר בעת כתיבת מילים אלה וימשיך לעלות לולא יעשה מעשה בנושא ויגאל את עם ישראל. 6.צבר-כי אפשר להפסיק את המתח המיני בינך לבין שפרה?תן לה בוסה וזהו. 7.שפרה-שאני בכלל אמשיך?אפילו ב"דוסון קריק" דוסון וג'ואי הפכו לאייטם יותר מהר מכם. 8.בובליל-כי הוא הגרסה המזדקנת של יובל המבולבל,ולולא הבלחות "אב השנה" שלו מדי פעם הוא כבר היה בחוץ עובד על קלטת הילדים(בובליל המבולבל) 9.שי-אז נכון שהוא תחמן,מניפולטיבי ומעורר ומכבה כל ריב בבית,אבל הוא כזה סקסי שלמי אכפת?

Jason2

New member
הסרט ואלס עם באשיר

מתאר זכרונות של חייל ממלחמת לבנון הראשונה, אין לו שום קשר לערביי ישראל ולדו קיום. לא צריך לראות את הסרט כדי לדעת את זה, מספיק לחפש בגוגל.

zinfandel

New member
צודק

זה פשוט השם הראשון שעלה לי לראש. אני מבטיחה פעם הבאה לעשות בדיקה מקיפה (בויקפדיה)...

metrosexual

New member
שלי

יוסי-סתם עובר ממקום למקום ,ההתנשאות שלו כשקרן הודחה והוא נשאר+בגידה בחבר שי-תחמן מגעיל,אגרסיבי והשאר לא מאוסים עליי...

למעלה