במקום הראשון האח הגדול
|אחרי שקראתי את כל השרשור, אני מסכימה עם קודמי שדירג את האח הגדול במקום הראשון: 1. האח הגדול, צוות ההפקה, הבמאים וכל מי שמעורב: א. את הדברים המעניינים באמת לא מעבירים במצלמות. ב. קיימות 4 מצלמות באינטרנט איתן ניתן לראות מקומות שונים בבית - תמיד 3 מצלמות מראות את אותו אדם משעמם מ -3 זויות שונות כאשר שומעים שבמקום אחר קורה משהו מעניין. אותי זה התחיל לעצבן, כבר מעל לשבוע שאני לא רואה לא באינטרנט ולא בטלויזיה ורק מתעדכנת בפורום. כל שכן אני לא אצביע באס. אמ. אס למשהו שנראה לי בעליל לא אמיתי. ג.פסילה לשידור דברים שאולי יפגעו ברייטינג. ד. העלמת עיין ממנדרג'ים. 2. שי: יש בו רוע אמיתי, אותי הוא מפחיד גם במראה וגם בהתנהגות האגרסיבית. האדם האחרון שהיה לי נח לשהות במחיצתו. לא הייתי קונה ממנו מכונית משומשת. אבל לדעתי הוא לא יודח כי ההפקה חושבת שהוא עושה להם את העניין בבית, את האקשן. 3. רנין: לדעתי אהבלה אמיתית.מין שילוב של פרימדונה עם נסיכה מפונקת.לא אוהבת את ההתרפקויות שלה על שי, ובכלל נראית לי כאדם ממש לא אמין. חוץ מההשתכרות שלה, לא תורמת כלום לבית. 4. צבר: מין טיפוס פרווה, חוץ מלהראות טוב מה עוד יש בו? 5. עינב: בוטה מדי, צועקת מדי, אין לה ברקסים. 6. ונסה: ההתיחסות שלה לאיתי עולה לי על העצבים. מתייחסת אליו כאל כלבלב. 7. לאון: חוץ מהחמידות שלו שהומו, מה עוד יש בו? ילד קטן ומפונק, שעושה רושם שגם חכם הוא לא. 8. שיפרה: בעיני חמודה וסקסית להפליא אבל... חופרת ברמות, אין לי סבלנות להקשיב לכל מה שהיא אומרת - זה הגיע לשלב שבו זה התחיל לעייף אותי. 9. איתי: זוכרת לו, את הרושם הראשוני שהוא עשה עלי, כחתיך / חמוד. הרושם הזה עבר לי כי גיליתי שמאחורי כל זה, יש בחור בלי עמוד שדרה, אולי בשביל להיות נערת גומי בקרקס זה טוב, אבל לא בחיים האמיתיים. 10. חזרתי אחורה כדי לראות מי נשאר לי, את מי אני הכי לא שונאת, ויצא יוסי בובליל: הוא היחיד שם שבוגר. הוא היחיד שלא בא לשם בשביל הפרסום כ"דוגמגיש" אלא בשביל האתגר. היציאות שלו, מצליחות להצחיק אותי. הפרצופים שלו מצחיקים אותי. היחס שלו לעינב מצחיק אותי. ברור לי שאם עינב תצא מהבית הוא יצא שבוע אחריה היא הדבק שלו שם. אבל גם לגביו כמובן יש לי ביקורת לא קטנה.