דרגו לפי הסדר מי האדם שהכי מאוס עלינו בוילה

נכון!

פגעת בול ויפה שתיקנת את עצמך על ואלס עם באשיר כי גם אני רציתי לתקן אותך... אבל אני הייתי שמה את לאון במקום הכי גבוה, הוא ממש עולה לי על העצבים.

Eil

New member
צבר הכי מאוס.

בתחילה לא שמתי לב אליו בכלל, רק הסרטון הקצר שהציג אותו בפרק הפתיחה עצבן אותי עם כל פוזת ה"אני ארץ ישראל היפה, טרללה" שלו, אבל לא יותר מזה. אחרי כל הסיפור שהוא עשה ממה שקרה עם אשרהוא ממש הרתיח אותי. מזמן לא ראיתי מישהו כל כך צדקן ומתחסד, ו - המילה הזאת קצת נשחקת משימוש כאן בפורום אבל לדעתי כאן היא בדיוק מתאימה - צבוע. התאהב בפוזת הקורבן המיוסר, עשה הצגות של "לא מוכן לסלוח" לעינב ואשר, גרם להם להתרפס ולהתחנן וכמעט לבכות, ובסוף הואיל בטובו לסלוח בחצי פה, לא לפני שעשה הצגה מרגשת מול אשר על כמה הדיבורים על רבין פגעו בנפש הרגישה שלו ועשה כמה סיבובים ואגרופים לעמוד. גם הצביעות זועקת לשמיים - הבנאדם העמיד להדחה את אשר כי נעלב מכך שאשר מאמין בתיאוריית הקונספירציה של רבין, במקום לבוא לאשר ולהגיד מה הוא חושב, ואחר כך עושה עליהום על אשר על כך שאשר העמיד אותו להדחה כי נפגע ממנו שהטריף לו את האוכל של אימא שלו, במקום לבוא ולהגיד לצבר מה הוא חושב. כלומר, הוא עשה בדיוק את אותו דבר שעליו הוא התייפח שאשר עשה, ומבחינתי - הרבה יותר גרוע. מעצבן אותי גם הצדקנות של בנאדם שבא בפוזה של נעלב למישהו ואומר לו "אל תדבר עליי עם אנשים אחרים, תבוא תמיד אליי". בולשיט, לכולם יוצא לדבר על אנשים אחרים בחיים שלהם, ככה העולם נוהג, אין סיבה לכעוס עליהם. שפרה מאוהבת בו נואשות ובוכה על זה לחבר ההומו שלה ואז צבר עושה לה שיחת נזיפה - "אם יש לך בעיה אתי אל תלכי לקטר על זה לליאון, דברי איתי". אויייייייש תנוח, הבחורה מדברת על ייסורי אהבתה עם ידיד שלה, זה הכול! לא צריך לגרום לה לחשוב שהיא עושה משהו רע! ולגרום לה להתחנן בפניו לסליחה - גועל נפש. צבר הוא פשוט פוץ צדקן מתחסד מתנשא ופאתטי, דרמה קווין במסווה של נער שקט ואצילי. הכי מאוס. יותר מכל ערס או פרחה או בריון אלים שיש בווילה. פשוט מאוס. אין לי כוח לדרג את כל השאר אז אני אציין את הצד השני של הסקאלה - הפייבוריטית שלי, ונסה אהובתי, כפרה עליה. מצחיקה, אמיתית, חזקה, מגניבה, יודעת מה היא רוצה, לא מתקפלת, תענוג.

Saladin

New member
את כל כך צודקת לגבי צבר.

הרגשנות שלו על רבין כל כך הרתיחה גם אותי (כאילו שאשר היה צריך לנחש שזו הפעם היחידה שצבר רואה את אבא שלו בוכה, וכאילו שזה בכלל משנה). וגם היחס שלו כלפי שפרה הוא יחס מתנשא ופטרוני לחלוטין, שגורם לי להתפלא כל כך על שפרה יותר מאשר על צבר. צבר בסה"כ משחק את המשחק הכי נכון אחרי שי, אבל יש לו את ה"יתרון" של האופי הזהיר והלא-ספונטני שלו מלכתחילה, שעושה אותו פחות דינמי משי.

rpys

New member
דירוג המאוסים

1.שי-אני לא יכולה לראות את היצור המכוער הזה,הוא פשוט מחליא,צבוע ,שקרן ועלוב חיים. 2.רנין-מעבר לזה שהיא מפחידה(עיניים גדולות) היא מגוחכת,פאטתית,שפוטה של שי שזה עושה אותה יותר פאטתית . 3.צבר-תחילה אהבתי אותו אך מרגע לרגע אני מגל עד כמה האדם הזה לא מתוחכם בעליל(מסכן הלקוח שיאמין לו שהוא יציל אותו במשפט)אני מחכה לרגע שיודח(או השבוע או שבוע הבא) כדי שיראה את הקטע ששי חברו הטוב מלכלך עליו עם אשר ומשכנע את אשר כי צבר הוא הרע האמיתי ואילו רנין הטיפשה. 4.לאון-אני אוהבת אותו אבל הוא ממש מושפל עם שי ממש תסמין האישה המוכה .וכפי שנעמה אמרה "חסר אישיות" כן,האמת כואבת 5.איתי-די מספיק. 6.שפרה-את יפה אבל מתי שהוא השחצנות הזו תמאס עלי וזהו אני חולה על ונסה ועל עינב ויוסי הוא גם כה מנצח אז מזה משנה???

zina11

New member
המאוסה ביותר - רנין

הכי מאוסה- רנין - צבועה בעיני ואולי נדמה לי אבל זה נראה כאילו מאוהבת בשי
השני הכי מאוס- צבר. גם משעמם, גם מתנשא וגם לא מעניין במיוחד השלישית הכי מאוסה- שפרה:צבועה מתחסדת, מתנשאת...

Come Alive

New member
יאללה בכיף ../images/Emo9.gif

1 זה הכי מאוס, כן? כש9 הכי פחות.. אז יאללה 1. איתי- הבנאדם חתיכת בכיין שזה לא נורמלי. די, אתה עוד מעט בן 30, תתבגר! פאק. 2. שפרה- די, היא משעממת, היא התחילה להראות ממש מוזר בזמן האחרון, והיא התחילה לסכסך בין כולם. את את שלך עשית, ביי 3. ונסה- יו, היא פשוט ילדה בת 7. זה לא נורמלי. אני אוהבת אותו, אני שונאת אותו. אני ככה אני ככה. והיא כזאת ברברית, זה מעצבן אותי.. "אני אדפוק לך כזה כיסא לפחצוף שלך! יא הומו בהחיון!" 4. רנין- די, זה כבר מתחיל לשעמם, באמת. את משעממת. תחדשי קצת בחיים.. לא יזיק. מה רע.. 5. שי- הבנו, אתה מרוקאי. ואתה רוצה להוכיח שכל מה שאומרים על מרוקאים- באמת נכון. אתם מתחממים מהר, לא מתאים לכם מגע של גבר כי זה מבהיל אתכם, אתם לא אוהבים שעושים מכם ככה קטנים ויש לכם כבוד. יופי. כל המרוקאים גאים בך. טוב שלא כאילו.. הוא סטראוטיפ מהלך! הבנו. חמום מוח. בלה בלה. Over it.. 6. צבר- הוא נהיה חתיכת רכלנית קטנה, זה... פקה פקה פקה מאחורי הגב של אנשים.. חוצמזה שאני עדיין חושבת שיש לו קול של ילד קטן וזה מעצבן
7. עינב- אני מתה עליה, אוקי? מתה עליה. אבל היא חייבת לקלוט ש.. די, את מפונקת בבית, סבבה. פה לא צריך להיות מפונקת. ואני בנאדם מה זה מפונק בבית, ואומרת את זה.. כי אני לא לוקחת את זה החוצה איתי כל הזמן.. כאילו מה, בכל פעם שמעמידים אותה להדחה היא מתחילה לבכות שהיא לא רוצה להיות שם ונמאס לה.. חליק, חליק.. וכל פעם שמשעמם לה היא הולכת לישון. קצת חיי חברה, מותק, מה רע, אנחנו צופים בך, בסוף עוד תשעממי אותנו 8. יוסי- אני מתה עליו, הוא קורע אותי, אבל ניכר שמתחיל להמאס לו, והוא רוצה הבייתה.. יש לי הרגשה שלאט לאט הוא יפסיק להיות מצחיק וכיפי, מרוב רצון ללכת הבייתה.. הוא פשוט יהיה מעצבן...
9. לאון- אף פעם לא נמאס מהמתוק הזה.. רק חבל שהוא כזה רגיש אל שי והשטויות שלו... הכי ברור שלא יהיה ביניהם כלום, ובאמת מההיכרות הראשונית שלו עם שי הוא היה אמור לדעת בדיוק כמה קרוב וכמה רחוק אפשר להיות ממנו.. שי הסטראוטיפ המהלך הזה למרוקאים- בטח בכלל מתפלא שהוא חבר של מישהו שהוא הומו, אז לקרוא לו תולי חתלתולי, ללטף אותו ולשאול אם הוא אוהב אותו.. לא היו הרעיונות הכי טובים מאז ששי התעצבן עליו, הוא הולך עם פרצוף נפוח ורע לו כל הזמן.. אבל.. He had it coming.
אז מאמי, להנמיך ציפיות! מקווה שנהניתם לקרוא
אוהבת

למעלה