יאללה בכיף ../images/Emo9.gif
1 זה הכי מאוס, כן? כש9 הכי פחות.. אז יאללה 1.
איתי- הבנאדם חתיכת בכיין שזה לא נורמלי. די, אתה עוד מעט בן 30, תתבגר! פאק. 2.
שפרה- די, היא משעממת, היא התחילה להראות ממש מוזר בזמן האחרון, והיא התחילה לסכסך בין כולם. את את שלך עשית, ביי 3.
ונסה- יו, היא פשוט ילדה בת 7. זה לא נורמלי. אני אוהבת אותו, אני שונאת אותו. אני ככה אני ככה. והיא כזאת ברברית, זה מעצבן אותי.. "אני אדפוק לך כזה כיסא לפחצוף שלך! יא הומו בהחיון!" 4.
רנין- די, זה כבר מתחיל לשעמם, באמת. את משעממת. תחדשי קצת בחיים.. לא יזיק. מה רע.. 5.
שי- הבנו, אתה מרוקאי. ואתה רוצה להוכיח שכל מה שאומרים על מרוקאים- באמת נכון. אתם מתחממים מהר, לא מתאים לכם מגע של גבר כי זה מבהיל אתכם, אתם לא אוהבים שעושים מכם ככה קטנים ויש לכם כבוד. יופי. כל המרוקאים גאים בך. טוב שלא כאילו.. הוא סטראוטיפ מהלך! הבנו. חמום מוח. בלה בלה. Over it.. 6.
צבר- הוא נהיה חתיכת רכלנית קטנה, זה... פקה פקה פקה מאחורי הגב של אנשים.. חוצמזה שאני עדיין חושבת שיש לו קול של ילד קטן וזה מעצבן
7.
עינב- אני מתה עליה, אוקי? מתה עליה. אבל היא חייבת לקלוט ש.. די, את מפונקת בבית, סבבה. פה לא צריך להיות מפונקת. ואני בנאדם מה זה מפונק בבית, ואומרת את זה.. כי אני לא לוקחת את זה החוצה איתי כל הזמן.. כאילו מה, בכל פעם שמעמידים אותה להדחה היא מתחילה לבכות שהיא לא רוצה להיות שם ונמאס לה.. חליק, חליק.. וכל פעם שמשעמם לה היא הולכת לישון. קצת חיי חברה, מותק, מה רע, אנחנו צופים בך, בסוף עוד תשעממי אותנו 8.
יוסי- אני מתה עליו, הוא קורע אותי, אבל ניכר שמתחיל להמאס לו, והוא רוצה הבייתה.. יש לי הרגשה שלאט לאט הוא יפסיק להיות מצחיק וכיפי, מרוב רצון ללכת הבייתה.. הוא פשוט יהיה מעצבן...
9.
לאון- אף פעם לא נמאס מהמתוק הזה.. רק חבל שהוא כזה רגיש אל שי והשטויות שלו... הכי ברור שלא יהיה ביניהם כלום, ובאמת מההיכרות הראשונית שלו עם שי הוא היה אמור לדעת בדיוק כמה קרוב וכמה רחוק אפשר להיות ממנו.. שי הסטראוטיפ המהלך הזה למרוקאים- בטח בכלל מתפלא שהוא חבר של מישהו שהוא הומו, אז לקרוא לו תולי חתלתולי, ללטף אותו ולשאול אם הוא אוהב אותו.. לא היו הרעיונות הכי טובים מאז ששי התעצבן עליו, הוא הולך עם פרצוף נפוח ורע לו כל הזמן.. אבל.. He had it coming.
אז מאמי, להנמיך ציפיות! מקווה שנהניתם לקרוא
אוהבת