דרגו לפי הסדר מי האדם שהכי מאוס עלינו בוילה

droriko

New member
את יכולה להגיד ששי בלתי נסבל לדעתך

אבל את לא יכולה להגיד שהוא מאוס , הרי זה שהוא האיש הרע זה לא משהו חדש , הוא נכנס לדמות הזאת מהדקה הראשונה שלו בוילה .

sima1203

New member
זאת לא

דמות,שי באמת כזה , מאוס תככן, מתלונן כל הזמן , וכל הזמן אומר שהוא לא ככה ולא ככה, כאילו הוא הכי טוב הכי ישר, אבל הכל הפוך, שתלטן, ומניפולאטור. צריך להיזהר ממנו והכי טוב שיעוף כבר.

cookies10

New member
שלי

1. שיפרה, הקול שלה המתנשא, מאוסה, אוהבת להשפיל, מניפולטיבית, מתפלספת תמיד צודקת מנסה להיות מושלמת, כל הזמן,כאילו וכאילו, הצחוק המאולץ, צבועה, רוצה כל הזמן להיות במרכז, טתלטנית, מחליפה צבעים, מטעה לא אמינה... 2. ליאוןאלוקה, ניגרר,לא מתחשב בשני, נשי, ילדותי, מעליב ואחר כך אומר סתם, שתלטן,מאוס מחפש צומת לב, מחפש אהבה בכל מקום בצורה חולנית, אוהב רק להשמיע את עצמו, לא יודע לנהל שיחה בצורהתרבותית, לא יודע איך להתאים את עצמו בחברה חוץ משירה ומשחק ליצן החצר בהגזמה, ממאיס את עצמו בכמויות, לא נח ממחמאות, מושפע להסתות, לא אמין, ממזר בצורה נצלן מנצל הזדמנויות לטובתו, צבוע משחק אותה תמים ומאד מטעה... 3. צבר מתנשא, שחצן, חושב שיודע יותר טוב מכוולם, אוהב להשפיל, מושפע משיפרה, בתחפושת תמידית כל מילה שמוציא מהפה שלו צריך לחכות כי הוא שוקל כל מילה, לא אמין, נחש המשפט מתאים לו מים שקטים חודרים עמוק... 4. שי חופר בלי הפסק, מתכנן תחבולות, סכסכן, מפהק בלי לשים יד, אינטרסנט..מנצל את האהבה של רנין אליו לצרכים שלו המלוכלכים, ורומס אותה בדרך, ולא אכפת לו מהתוצאות נחש, נמרח על ליאון כדי שיאהב אותו ולא ידיח אותו, עושה דברים מאולצים למען מנהיגות בחברה.גם מטעה 5. איתי חסר ביטחון עצמי, מתפלסף הרבה טוחן את המוח, חסר חוליות וביטחון עצמי, רוצה להראות שהוא גם חכם... 6. ונסהברוטלית, צעקנית, אלימה, שקרנית, חרמנית מנבלת את הפה שלה ברמות,פרחה ייצוגית זנותית ברמות, לא נשית רק ראש יפה, פראית כמו סוס פרא, נצלנית, אכזרית כלפי איתי מנצלת את אהבתו בצורה משפילה, אינטרסנטית, זנותית. 7. רניןמבולבלת לא מוצאת את עצמה שם, לא אוכלת טוב ולא נהנת מהאוכל, אנורקסית שצריך לטפל בה במהירות לפני שהיא תתמוטט, הכל עושה למען האהבה שלה לשי... משחקת משחק כפול, רק כדי שיש יואהב אותה, עושה דברים שהיא לא אוהבת וסובלת מהם אחר-כך משחקת באש בנוגע לשי הופכת להיות המריונטה שלו 8. עינבאוהבת לעזור ולבשל חרוצה ואחראית, קצת צעקנית, פולטת דברים שאסור להאמר, ומפילה את עצמה, יודעת מה היא רוצה, יש לה הרבה חוכמת חיים, מבוגרת לגילה, לא משעממת, אוהבת לעזור, ולפנק, ולבשל ולטפל בכולם...לא מנסה למצוא חן באף אחד, אמיתית וטובת לב. 9. יוסיחכם, יודע מה הוא רוצה מכיר את המשחק לא מתערבב עם כל הג'יפה יודע לשחק הכי טוב מכולם בינתיים, לא מאוס, יודע להתאים את עצמו בחברה, מדבר בזמן הנכון, מתחשב, אוהב לעזור ולייעץ, חי את הרגע, יודע לשרוד, וכל הכבוד לו להיות במחיצת צעירים שהוא הכי מבוגר ואין אחד שיוכל להבין אותו...יש לו כח הישרדות...

k i k i 2

New member
לא יכולתי לנסח זאת יותר טוב. שפרה החוצה

הקול שלה, ההתנשאות שלה, הצורה שלה, הכל בלתי נסבל כשהיא בשידור אני פשוט מעבירה ערוץ יש לה דיבור וטון או קול או לא יודעת נאיך להגדיר את זה פשוט מגעיל ובלתי נסבל. צבר כמוה, פלצן מתנשא ומעצבן. הם חשים את עצמם אליטות. לא מובן לי על מה. אם היתי גבר לא היתי נוגעת בה עם מקל. קרה צבועה מלאכותית ולא סגורה על עצמה כולה הצגה. ומדברת כל הזמן בטון מחנך. כאילו כולם ילדים מפגרים והיא יודעת הכל. משתמשת בחולשה של לאון להטיף לו ועוד יורדת עליו שהוא נראה כמו עכבר קטן ומסכן כשהוא שיכור. אחכ מתפלאה למה אפילו צבר כבר לא שם עליה. כי את מגעילה וצריך להעיף אותך. וונסה היחידה שלא צבועה ולא דופקת חשבון לכלום על הזין שלה הכל. רנין צבועה- לא מובן לי למה רצתה להדיח את עינב, שתיהן ערביות בכל מני מובנים. אם כבר שתדיח תגוש קרירות המזויף שפרה עםפ הקסדה הבלתי נלאית. די מרגע ראשון היא בלתי נסבלת. שי חתיך אך חרטטן. אין מה להוסיף. לאון סוג של חשפנית יוסי עושה הצגות אבל הם לפחות מצחיקות. :)))) הוא מצחיק באופן טבעי.

BMCB

New member
->

1. רנין 2. יוסי 3. שי 4. עינב 5. לאון 6. ונסה 7. איתי 8. צבר 9. שפרה

MissPop

New member
עונה

1. יוסי - הוא לא עושה שום דבר בבית, לדעתי הוא לא היה צריך להיות שם מלכתחילה.אני חושבת שהוא שם לב שההפקה / הקהל מפמפמים אותו ולכן הוא נשאר כל שבוע והוא תופס מעצמו יותר מדי על כלום. 2. עינב - ערסית וברברית. אומנם הטמטום שלה מצחיק אבל היא לא נעימה. 3. ואנסה - וולגרית.כל הזמן תביא לי את זה ואת זה ולא תורמת בכלום, רק רעש וניבולי פה. 4. רנין -אני לא קונה את המשחק שלה, לדעתי היא מאוד צבועה. 5. שפרה - יש לה טון דיבור מתנשא ומעצבן. אהבתי אותה בהתחלה אבל בזמן האחרון היא מעצבנת. 6. שי - אומנם הוא תחמן אבל לא יודעת, יהיה משעמם בלעדיו זה בטוח. 7. איתי - שפוט של ואנסה, חבל שנותן שמישהי תסובב אותו ככה. 8. לאון - יותר מדי רעש לפעמים. 9. צבר
אומנם היו כמה קטעים שלא אהבתי בהתנהגות שלו מול אשר אבל בכללי אין לי מה להוסיף, הוא עדיין לא מאוס.

droriko

New member
אגב שמתי לב למגמה מבורכת בפורום

יותר ויותר אנשים בפורום מאסו ביוסי , זה כבר ממש לא רק אני וקפרי. \ נקווה שתוך חודש הוא יפסיק לקבל אסמסים ויעוף מהתוכנית סוף סוף.

נועה21

New member
רק תכנס לפייסבוק ותבין

הקבוצה של יוסי גדלה וגדלה מיום ליום. לאנשים לא נמאס ממנו

JasPoint

New member
כן, למה אתם נטפלים ליוסי?

אז היה לו יום אחד שהוא תפס תחת (אחרי כל ההדחות מותר לו), מי שרואה ערוץ 20 ראה שהוא כבר חזר לקרקע. ומנגד יש שם אנשים שהם שחצנים מהיום הראשון...

droriko

New member
זה לא שאני שונא את יוסי ,הוא כמו אבא כזה

אבל מעצבן אותי שיש לו באנקר עד המילון , זה הורס את כל המתח של התכונית ועוד יותר מעצבן זה שהוא בכלל לא ראוי לזכות . זכות הקיום היחידה שלו בוילה זה דמות ליצן החצר שארז טל עשה ממנו , אבל לדמות הזאת אין יותר כיסוי.

קפרי

New member
דווקא אני פוגשת ילדים ששינו את דעתם. כמה

אפשר? לאנשים נמאס גם מיצפאן באיזשהו שלב.

קפרי

New member
האם זו בעיה למשוך אנשים ולעשות לכל אחד מבני

הבית פייסבוק? רק במחשבה מרפרפת, כל האחיינים שלי הם 30במספר וכולם מתחת לגיל 18. אם לכל אחד אעשה פייסבוק ואשכנע לעשות אנטי או בעד-זה ועוד איך יעבוד וזה רק לאחיינים שלי בלי דודנים, ובלי השאר.

קפרי

New member
אולי-אבל מי הם? ילדים ומשפחה וקומץ קטן של

אחרים שלא ידוע אם צוחקים עליו או מבדיחותיו ו/או מושפעים מהסביבה. לצערי לא חיבבתי את נוכחותו מהתוכנית הראשונה ושוב, הבת עדיפה בעיני אם "אתחייב" לבחור אבל זו דיעה! שבת שלום!

למעלה