../images/Emo178.gif../images/Emo202.gif
אני מפרש את זה כסדר הדחה, לכן אני מדרג על פי מי אני רוצה שיודח: 1. רנין - אין לה שום פונקציה בוילה מלבד היותה השליחה של שי. לא מעניינת בשיט. 2. ליאון - די! די! די! אני לא יכול יותר עם השירה הבלתי נסבלת, האהבה העצמית, תולי חתלתולי, הריקודים והנטייה שלו להתפרץ לכל משפט שמישהו אחר אומר. אפילו כשהוא מפריע לשפרע באמצע משפט אני מעדיף לשמוע אותה. סיים את הפונקציה שלו בתור הקריקטורה של הבית והגיע הזמן שילך. 3. שי - מחרחר הריבים הרשמי של הבית. אין לי כוח לשמוע אותו וברגע שהוא יעוף מהוילה נוכל להתפנות למלחמת בני האור בשפרע. 4. צבר- אמנם הוא איי קנדי, אבל כשמו כן הוא - צמח. ברגע שיעוף, שפרע תעבור התמוטטות טוטאלית (אני דווקא כן מאמין שהיא מאוהבת בצבר, אני פשוט לא חושב שזה הדדי) לעיני המצלמות. פאן פאן פאן. 4. שפרע - כל עוד היא סורגת ומקבלת זמן מסך מועט היא פחות מפריעה, מרגע שהיא פותחת את הפה וגורמת לכל האחרים להרגיש רע עם מנת הפאסיבות-אגרסיביות שלה, העדר יכולת לביקורת עצמית שגורמת לה להצביע על בעיות של אחרים (בעיות שבדר"כ מתבטאות באופן הרבה יותר גרוע אצלה) והצורך שלה להראות שהיא יותר חכמה במסגרת החיזור אחרי צבר, היא עולה על העצבים. להעיף אותה בשלב הזה יהיה רחום כמו המטת חסד. 5. אבובליל - אותי הוא מעולם לא הצחיק, ולמרות שאני מודה שיש לו כוח אבחנה הבחירות שלו תמוהות והוא לא אחת חוטא בהיבריס. בשלב זה הוא מבחינתי מסיים את תפקידו. ואז שלישית הגמר - איתי, ונסה עינב.