דרגו לפי הסדר מי האדם שהכי מאוס עלינו בוילה

היי היי, אני מבקש../images/Emo108.gif

אם תסתכל עם ההודעות שלי פה, אני מאסתי ביוסי מהרגע הראשון!

sima1203

New member
אני לא חושבת,

יהיה משעמם בלי יוסי, לא תורם הרבה לבית, אבל תורם לצופים בבית, צחוקים, וחידודי לשון מיוחדים במינם. שישאר וימשיך להצחיק אותנו. ההשכלה לא תמיד קובעת, אנשים פשוטים וחמים. אוהבת את הכבוד שעינב רוחשת ליוסי.

MEYTAL 14

New member
מסכימה עם sima1203, מה גם שהוא עושה כלים

על בבוקר ותורם מאוד בבית.

קפרי

New member
על איזה חידודי לשון את/ה מדבר? שאל את כל

זקני העדה, השכלה לא תמיד קובעת ובוודאי שלא בתוכנית הזו אבל גם לא חושבת שצריך בווילה אנשים פשוטים וחמים (יוסי חמים?..), אם כבר,שלא יגידו שאני סתם נגד הבובלילים, בניגוד לבת שלו הוא לא תורם כהוא זה פרט לשטויות שהוא פולט מהפה...אבל זה עניין של דיעה וראיה.

תגידי קפרי אנחנו רואים את אותה התוכנית???

את יודעת זאת התוכנית "האח הגדול",זאת שמשודרת בערוץ 2 בימי ראשון ושלישי ב-21:00, יוסי לא תורם לתוכנית????רק תשאלי את רוב העם חחחחחחחחחח
.....הצלחת להצחיק אותי ואין לי חשק לצחוק

קפרי

New member
אני לא רוצה להתווכח עם משהו מכור לפבורייט שלו

או מקורב, מילא מכור, אבל מקורב זה לא נעים ולא יעזור ולעיתים קרובות כשאני מגיבה לא יודעת מי האנשים האלה ולוקחת סיכון אבל, בנאיביות: אנחנו מדברים על אותה תוכנית, ולמה קשה לך לקבל שלא כולם אוהבים אותם על באמת? כמו שלא כולם אוהבים את שיפרה וצבר וכו' לא כולם אוהבים את הבובלילים, מה הקטע ומה כואב כאן? אז אני המפגרת שלא רואה בבידור של יוסי שום חן ויופי וזו זכותי, אני טיפשה שלא מבינה מהם פניני פיו ואני הסתומה שחושבת שחידודי לשונו לא ברורים ומיועדים לפשוטי העם ואני הפלצנית אז זו אני ואני מביעה את כל זה בפורום, או לכם כמה אתם עיוורים לראות מה שכותבים על רנין ושיפרה ומתמוגגים...

24 שעות 1

New member
טעית בגדול

אחרי כל הלכלוכים וההצבעות המתואמות המגמתיות נגדו אנשים יצביעו עבורו בגדול ואחת הסיבות עד שההפקה מיוזמתה לא תעלה את שי או צבר להדחה (תאומים נעשים בין 0.200 בלילה והילך) אנשים ימשיכו להצביע ליוסי ועינב

קפרי

New member
האנשים שמצביעים עבורו ויצביעו ואני מאמינה שיש

לו סיכוי לזכות (לצערי), הם לא אלה שבאמת מעריצים אותו ברחוב, אלה המשפחה והחברים ועוד קומץ קטן של אנשים זרים. לפחות 100 אנשים שאני מכירה לא מצביעים או לא נכנסים לפורום ויש שלא רואים בכלל את התוכנית באופן קבוע אפילו בימי ראשון ושלישי. אני אישית לא מצביעה כי הבנתי שקולי הולך לאיבוד אבל יושבת מול הפורום בכיף כשאני פנויה ומגחכת איך רצה הערצה עיוורת ולא אובייקטיבית, טוב מלא חברים ומשפחה...

מה את רצינית.??.??

קפרי לאח הגדול יש 34 אחוזי רייטינג, נראה לך שהקולות באים מהמשפחה של בובליל???? תתעוררי, רוב המדינה חולה על יוסי, על השטויות שלו, על הכיפיות שלו... ואם לפי התיאוריה שלך אז ישראל בראון, בועז מעודה,נעמה,גלית גיאת וכו'...זכו בריאלטי רק בגלל משפחותיהם...פתאטי

קפרי

New member
24 שעות 1 שיצביעו, אני רק מביעה דיעה כאן

לא שווה להשקיע אגורה שחוקה, כתבתי כבר, אני לא מהמשפחה של אף אחד מהדיירים כמוכם...

MissPop

New member
אני מקווה שזה יהיה פחות מחודש אם הייתי

אופטימית... אבל זה לא קשור לSMSאים, זה קשור להפקה, הם הביאו אותו והם ישאירו אותו עד הגמר. ככה זה, אין מה לעשות וחבל בכלל לבזבז SMSאים על התוכנית הזו. ואני לא מבינה מה רוצים מאיתי, נכון הוא טמבל שהוא שפוט של ואנסה אבל הוא הבן אדם הכי טוב שם....

קפרי

New member
אם את מדברת על טובים, מבחינתי איתי בסדר גמור

וחשבתי על כך בהתחלה אבל צבר לא פחות, שונאים אותו כאן כי הוא מיודד עם שיפרה אבל לטעמי הוא נחמד לפחות בדיוק כמו איתי.

24 שעות 1

New member
טעות גדולה בידיך = ההיפך הנכון

זה אותם אנשים בשמות שונים ללא יוסי ועינב ההפקה יכולה לסגור את התוכנית ולהעביר את השאר למשען

קפרי

New member
מאיפה את יודעת? משום שאת אוהבת אותם? לא

אתווכח על כך וזכותך, באמת, אבל מי אמר שבלעדיהם יסגרו? הביטי סביבך, פיקחי עינייך ותראי שלא כולם אוהבים אותם גם כאן בפורום, אני אובייקטיבית יותר כי אני צופה בלי אינטרס. לילה טוב.

ימושפע

בלי יוסי אין תוכנית מה אתה מבין עם היו מעיפים את עינב בזמן עכשיו הוא היה הכי מצחיק שיעיפו את הזה כבר ואת שיפרה או לאון או גנין אי אפשר לראות אותם כבר דו פרצופים

oritr69

New member
המצביעים שלו לא פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אלה בנתניה ואשקלון?????????

nikename

New member
שלי ../images/Emo210.gif

1. שפרה-היא משעממת,צבועה,משנה אופי כל דקה וחצי,אגואיסטית,והבית יהיה הרבה יותר טוב בלעדיה. 2.איתי- שוב.. משעמם,חסר אופי,נגרר,נותן לאנשים לרדת עליו,והוא לא עושה שם כלום. 3.ונסה 4.רנין 5. לאון 6.שי 7.עינב 8.צבר 9.יוסי

Yaki J

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo202.gif

אני מפרש את זה כסדר הדחה, לכן אני מדרג על פי מי אני רוצה שיודח: 1. רנין - אין לה שום פונקציה בוילה מלבד היותה השליחה של שי. לא מעניינת בשיט. 2. ליאון - די! די! די! אני לא יכול יותר עם השירה הבלתי נסבלת, האהבה העצמית, תולי חתלתולי, הריקודים והנטייה שלו להתפרץ לכל משפט שמישהו אחר אומר. אפילו כשהוא מפריע לשפרע באמצע משפט אני מעדיף לשמוע אותה. סיים את הפונקציה שלו בתור הקריקטורה של הבית והגיע הזמן שילך. 3. שי - מחרחר הריבים הרשמי של הבית. אין לי כוח לשמוע אותו וברגע שהוא יעוף מהוילה נוכל להתפנות למלחמת בני האור בשפרע. 4. צבר- אמנם הוא איי קנדי, אבל כשמו כן הוא - צמח. ברגע שיעוף, שפרע תעבור התמוטטות טוטאלית (אני דווקא כן מאמין שהיא מאוהבת בצבר, אני פשוט לא חושב שזה הדדי) לעיני המצלמות. פאן פאן פאן. 4. שפרע - כל עוד היא סורגת ומקבלת זמן מסך מועט היא פחות מפריעה, מרגע שהיא פותחת את הפה וגורמת לכל האחרים להרגיש רע עם מנת הפאסיבות-אגרסיביות שלה, העדר יכולת לביקורת עצמית שגורמת לה להצביע על בעיות של אחרים (בעיות שבדר"כ מתבטאות באופן הרבה יותר גרוע אצלה) והצורך שלה להראות שהיא יותר חכמה במסגרת החיזור אחרי צבר, היא עולה על העצבים. להעיף אותה בשלב הזה יהיה רחום כמו המטת חסד. 5. אבובליל - אותי הוא מעולם לא הצחיק, ולמרות שאני מודה שיש לו כוח אבחנה הבחירות שלו תמוהות והוא לא אחת חוטא בהיבריס. בשלב זה הוא מבחינתי מסיים את תפקידו. ואז שלישית הגמר - איתי, ונסה עינב.

TLV GUY2

New member
שלי

1. עינב - נמאס מהצעקות שלה, מהבהמיות שלה, פשוט נמאס לשמוע את השטויות שהיא מוציאה מהפה. 2. יוסי - לא מצחיק אף אחד כבר, משחק למצלמות כל הזמן באופן מוגזם. 3. איתי - משעמם רצח. 4. שי - יותר מעצבן ומציק וחושב את עצמו ממאוס. 5. רנין - נמאס מה"פרישות". 6. צבר- נמאס מהשתיקות וזה שחצי מהיום הוא לא מדבר. 7. ונסה - לא ממש נמאסת, חוץ מהשטויות שמדברת לפעמים, למרות שבדרך כלל זה מצחיק. 8. ליאון - האמת הוא הכי מצחיק שם ככה שהוא לא נמאס. 9. שפרה - כפרע עליה.

אורישקי

New member
אחלה של רעיון

1.עינב-וולגרית,מעצבנת,בורה,צעקנית,גזענית 2.שי-וכל מילה מיותרת 3.יוסי-בהתחלה מאד סימפטתי אותו אבל הוא עולה לי על העצבים לאחרונה 4.רנין-כמו יוסי,בהתחלה מתתי עליה והכי אהבתי אותה שם,אבל היא נהייתה גרופית של שי 5.איתי-סתם אין לי סיבה 6. לאון-נהיה חופר אבל עדיין
7.ונסה-מת עליה
8.צבר
9.שפרה
צבר,שפרה,לאון,ונסה,איתי

למעלה