דרגו לפי הסדר מי האדם שהכי מאוס עלינו בוילה

switzland

New member
קודם על עינב (ברור)

1- עינב לא מתאימה לתכנית 2- איתי סתם לא מצדיק את המקום שהוא טופס 3- צבר כי מעריך את עצמו יותר ממה שאני מעריך אותו רנין, שפרה, ונסה ושי לא מאוסים (עדיין) לאון ויוסי מוסיפים צבע לתכנית ונראה לי (לשמחתי) שהם יגיעו עד לגמר.

droriko

New member
בסדר, זה כי אתה צופה רק בתוכניות(ככה אמרת)

אם היית צופה גם בלייב כל יום הפלצפנות של שיפרה היית יוצאת לך מהחורים, וגם היית מבין שיוסי הוא בכלל רהיט ששורץ כל היום על הכיסא ופעם ביום זורק איזו יציאה . הקטע שלוקחים את כל היציאות שהוא מביא במהלך השבוע , (שזה יוצא בערך 7) ומרכזים את כולם בתוכנית אחת ואז נוצרת אצלך הרגשה שיוסי הוא איזה בדרן על שכל היום קורע את החבר'ה מצחוק והם מתים עליו . מה שעצוב בקשר ליוסי זה שגם את זה ה-7 יציאות האלה הוא הפסיק לספק וראית בתוכנית האחרונה שלא היתה לו אפילו יציאה טובה אחת .

switzland

New member
קודם על עינב (ברור)

1- עינב לא מתאימה לתכנית 2- איתי סתם לא מצדיק את המקום שהוא טופס 3- צבר כי מעריך את עצמו יותר ממה שאני מעריך אותו רנין, שפרה, ונסה ושי לא מאוסים (עדיין) לאון ויוסי מוסיפים צבע לתכנית ונראה לי (לשמחתי) שהם יגיעו עד לגמר.

rosedal

New member
שלי

1.שפרה - חייבת לעוף. איכס. 2. רנין - עבריינית תנועה וחנייה מוצהרת, צבועה בטירוף 3.לאון - ילד קטן , מר צומי העולמי, משעמם 4. שי - כלום 5. עינב - צעקנית 6. צבר - לא חכם כמו שחשבתי 7. וונסה - פרווה 8. איתי - בן אדם טוב 9. יוסי -

Jason2

New member
או קיי

1. עינב, מעצבנת וגזענית 2. יוסי, שחצן ואיש די רע בסך הכל. 3. ונסה - ילדה קטנה וצרחנית. 4. איתי - בן אדם נחמד אך נוטה לעצבן לפעמים. 5. ליאון - לעיתים מגזים אך עדיין משעשע 6. שי - משחק את המשחק והייתי רוצה לראות מה עוד יהיה איתו. 7. צבר - אני אוהב לשמוע אותו מדבר, הוא די חכם. 8. רנין - אני עדיין מתפעל מהשינוי שעובר על הבחורה הזאת. 9. שפרה - ברור שלא נמאס.

Fairywitch

New member
../images/Emo2.gifיש לנו כמעט אותו דירוג- וכמעט מאותן סיבות!

Great minds וזה...

idodo cohen

New member
מסתבר שלא משנה באיזה פורום

תמיד יהיה לנו את אותו פייבוריט XD אכן שפרה אדירה. וכל מה שעינב עושה עקום לגמרי. להצביע נגד אנשים כי הם חילונים ואחר כך להתפלא שחילונים מצביעים נגדה, לקרוא לאלוש ושיטרית אשכנזים.. שתהייה בריאה.

דינה128

New member
שלי

1. יוסי- מתחיל כבר לשעמם . עכשיו בדיוק מראים אותו לבד כבר חצי שעה יושב ומעשן ואין שום דבר. פעם היה צוחק עם המצלמה, עושה דחקות. היום כלום. גמר את מאגר הבדיחות , מידי פעם זורק משהו מצחיק וזהו. 2. עינב- העלתה לי את הסעיף עם הגזענות שלה . שכחה שב"הם האשכנזים" יש את שטרית, אלוש וגם את רנין הערביה וצבר החצי מרוקאי (לפחות). 3.שי - חושב עצמו מלך העולם, מנהיג הבית, מניפולטיבי ברמות על. 4. איתי - גבר סמרטוט. בובה על חוט שונסה משחקת בה. 5. רנין- לא קוראת נכון את המפה. חושבת שאם יוסי אמר לה מילה טובה זה בגלל שהוא "אח" שלה. 6.ונסה- נימפומנית , גסה, 7.שפרה- חפרנית 8.לאון- לא יודע את ההבדל בין מציק ומצחיק 9.צבר- לדעתי עוד לא התחיל ממש את המשחק, אם לא יתעורר - יפספס אותו. זה שהוא שלישיה עם שי ורנין , שי דיבר ולא צבר. במרבית התכנונים צבר מקשיב ועושה מה שהוא רוצה . הוכחה: ההצבעה האחרונה הוא היחיד שלא הצביע ליוסי,עינב,אשר למרות שגם עינב וגם יוסי רואים אותו האחראי העיקרי להצבעות נגדם.

מה נראה לך

הוא ליצן החצר, יושב ומעשן ולא עושה כלום חחח בידור את. עם מי הוא ידבר שם עם עצמו מה נסגר איתך. אני במקום ההפקה על טיל מעיף אותם מה זה השינה הזאת על זה הם מקבלים מליון על להסתלבט כל היום, בושה!

cookies10

New member
קודם תברר מה הסיבה שהם ישנים

הם קיבלו שוקים חשמליים, במשך שעתיים אם לא ידוע לך וזה משפיע על הגוף הנפש והמוח ולכן הם ישנים 5 שעות ויוסי לא קיבל מכיוון שהו שוחרר מבחינה בריאותית... ולכן יוסי לא ישן ואולי יוסי דואג לבת שלו אחרי מה שהיא עברה את זה לא חשבת, אבל אני לא מאשים אותך, אתה לא ידעת תקרא בעמוד לפני ותבין....

Saladin

New member
עושה רושם שמעמדו של בובליל בסכנה.

לפחות ע"פ תגובות שעולות בפורום הזה. אבל גם אם הוא בסכנה, האם זו סכנה שבובליל יהיה אחד האנשים שפחות מצביעים לו בקהל? אני לא חושב, מדובר מקסימום בסכנה למעמד המקום הראשון בהצבעות. מה שטוב בשביל בובליל הוא שאין מישהו שסוחף אחריו את הקהל יותר ממנו, ובכלל זה דבר נדיר בתכנית מהסוג הזה - שמישהו יסחוף קהל. ללא ספק הגיל של בובליל הוא הדבר שהכי משחק לטובתו במשחק הזה, יחד עם המוצא שלו.

droriko

New member
כדי לסחוף קהל אתה צריך גם ליהות מנהיג

בובליל לא מנהיג הוא פשוט הליצן התקופתי של ערוץ 2 , לפניו היו אנשיםכמו עוזי כהן, ונחמן ההוא מ"עולם המופלא" והחלי הזו שדודו טופז זרק לה כדורי שוקולד לפה ועוד כמה אושיות תרבות... אבל כמה זמן אפשר לרוץ עם אותה בדיחה? בטח שלא שלושה חודשים

Jason2

New member
אני דווקא מכיר אנשים

שרואים אותו כסוג של מנהיג. ומה שמצחיק שהם אומרים לי"אנחנו יודעים שהוא ליצן אבל אנחנו רוצים שהוא יראה להם מה זה" הם לא ממש יודעים להסביר לי מה בדיוק זה.

זה אנשים שחושבים שהוא בעצם עושה את עצמו

בגלל שפעם אחת הוא אמר לעינב שהיא צריכה להיות מצחיקה ושהוא יודע שהקהל משאיר אותו בגלל שהוא מצחיק, כולם פתאום החליטו שהוא בעצם עובד על כולם ושהוא בעצם פרופסור שעושה את עצמו אדיוט בשביל לעורר אמפתיה ולהצחיק את הקהל.

droriko

New member
כשהם אומרים "שיראה להם מה זה"

אני שומע יותר בוז ושנאה "להם" מחיבה ליוסי

למעלה