דרגו לפי הסדר מי האדם שהכי מאוס עלינו בוילה

Jason2

New member
וזאת בדיוק הבעיה

זה בהמשך למה שכתבתי בעבר על כך שהעם שלנו מפאר את הבינוניות וגאה בכך שהוא לא משכיל.

חדשה24

New member
ליצן ליצן אבל מביא את הרייטינג

ואל תשכח..התוכנית הזאת בראש ובראשונה היא רייטינג, (משמע כסף) לא מנהיגים לא אושיות תרבות ולא נעליים- רק כסף!. ויוסי מספק את זה טוב מאוד בדיוק כמו שאר הדמויות שציינת . אז כל עוד אותה בדיחה רצה ומצליחה להצחיק הוא ימשיך לקבל קולות .. ואם לא..בקשת ידאגו שהוא ייצר בדיחות חדשות ... וגם אם זה לא יקרה אז ניתן לקהל להחליט אגב, שפרה דוחה!

אתה טועה, האנשים שמיקמו את יוסי כראשון

הם אותם מיעוט שרודף אחריך על כל ההודעת שיפרא שלא לרוחם ומתענגים על הודעות גנאי כלפי הבובלילים כדוגמת Jason2 ,Fairywitch קפרי ועוד כמה שדאגו להנחיל לתודעה של כולנו את דעותהם וזכותם. אבל אני מאמין, שגם הם יודעים שהמצב הוא אחר, את כוחו של יוסי הבנתי ברגע שיצאתי מקו החשיבה של הפורום.. ישבתי עם אנשים לראות את התוכנית מדודים בני 40 ומעלה עד צעירים בגילי ,כאלה שלא מסמסים בטירוף אבל ישלחו SMS אחד לבובלילים ויטענו, "בלי הבובלילים אין תוכנית" ויש המון כאלה "הצופים הרגילים", וזהו באמת כוח הצבעות....

Jason2

New member
יפה

אתה גם יודע מתי אני מתענג. ואני אף פעם לא טענתי שיוסי לא מוביל בבירור על כולם אלא ההיפך ואתה מוזמן לבדוק. אבל בשבילי פופולריות היא לא מדד לשום דבר ובודאי לא לאיכות. אגב, כפי שאמרתי בעבר, גם אם שפרה תודח ביום שלישי אני לא ממש אקח ללב ואתחיל לבכות, זה בסך הכל משחק.

קפרי

New member
אני הייתי מצתת בדיוק את עינב אבל אני לא רשם

קול או ווידאו אבל היא הטיבה להסביר יפה למה יש להם המון מצביעים, שוב: "חברה שלי רותי, כל בני הדודים, החברות שלי מהחנות, משם ומשם, והילדים של הדוד ההוא וההיא וכו'... " אחר כך קומץ ילדים שמתלהבים ממה שלא ראו בחיים כבידור בלי מאמץ להבין והשאר בשביל שיהיה כי הילדים משכנעים אותם או פשוט לוקחים להם את הנייד ומסמסים.

פלדי1

New member
הרשימה שלי

1. - שי , שי ועוד פעם שי. 2. רנין 3. שפרעה 4. צבר 5. ונסה 6. לאון 7. עינב 8. יוסי 9. איתי אתם מבינים לאן נושבת אצלי הרוח, לא צריך לפרט.

Fairywitch

New member
המממ, מנסה:

1. הכי מאוסה - עינב. היא נמאסה עליי מהשנייה הראשונה שבה היא פסעה לתוך הבית בשקית הזבל הצהובה ההיא. שונאת פריחות
ומאז היא רק מוכיחה לי בדיוק למה. 2. יוסי - הוא דווקא הציק אותי בהתחלה, אבל הוא ממש מיצה את עצמו והתחיל להיות נחש. 3. ונסה. הצרפתיה המתרוממת, וכל מילה נוספת מיותרת. זה כבר הפך להיות דוחה- הבחורה הזאת היא בושה למין הנשי. 4. איתי - כי אוהב בחורות מהסוג הנ"ל
והוא בכלל חופר נורא ומעצבן. ואותו דווקא סימפטתי בהתחלה. 5. ליאון - הוא נודניק ברמות כואבות, חופר במוח עם השירה המנג'סת שלו, וצומתי ברמה חולנית. די, נמאס
6. רנין. אוהבת אותה, אבל היא לא כ"כ צריכה את הכסף, והיא אמרה כמה דברים שלא אהבתי
7. שי - מקום גבוה במועדפים שלי, כי הוא אסטרטג מעולה, ומצד שני גם מחזיק את הבית מבחינת תקציב ומשימות ועל זה מגיע לו "שאפו"
8. צבר -
מגיע לו לפחות מקום שני. בחור לבבי וכלבבי, מלח הארץ, פיקח, נאור ועם לב רחב. 9. שפרה - מתה עליה
היא אשה אמיצה, חכמה, יפה מבפנים, מוכשרת, נעימת הליכות, נאורה, וגם- תורמת המון לבית (מנקה, מבשלת, סורגת לכולם, לא מתפנקת באף משימה).

rachelMcfadden

New member
הכי נמאסה זו שפרע כמובן

שבהתחלה באמת חיבבתי אותה עד שהיא התגלתה כבחורה שלא יודעת להתווכח וחושבת שלא משנה מה, היא צודקת, היא לא יודעת לקבל דעות של אחרים, והיא כ"כ אנטי בדברים מסויימים שזה משגע! 2 - רנין - שמהרגע שהיא הצביעה לעינב גרמה לי ממש לשנוא אותה. ושלא תשחק אותה מתחרטת, לא קניתי את ההצגה 3 - שי - התככנות שלו מרגיזה, ושלא נדבר על כשהוא מתחיל לשיר... 4 - איתי - פשוט לא מעניין לראות אותו 5 - צבר - לא מתחברת אליו 6- לאון - השירה שלו יכולה לשגע גם פילים 7- ונסה - חמודה, אין לי בעיה לראות אותה 8-9 - יוסי ועינב שהם הפייבוריטים שלי וברגע שהמצלמות עוברות למישהו אחר, זה גם הזמן שבו אני מכבה את המחשב:)

ליאורי13

New member
שלי לפי סדר אקראי

ליאון-לא מעניין שי-בנאדם לא נעים שיפרה-מעושה ומזוייפת צבר-מחשיב מעצמו חכם רנין-צבועה,שקרנית,רכלנית,עוכרת ישראל

סתונית5

New member
הרשימה שלי

1 -2 יוסי ועינב. במידה שווה. מייצגים בעיני את הישראלי המכוער. וולגריים, קולניים וחוקים מבחינתם לא מחייבים הם רק בגדר המלצה. את סיפור "מציאת" הסיגריות של וונסה בכיס החלוק שעינב "במקרה" לבשה, לא קונה באגורה. 3. רנין - "הנחמדות" המזוייפת לא עובדת עלי. יש לי עוד הרבה להוסיף על רבדים נסתרים בהתנהלות שלה אבל זה לא הזמ והמקום. 4. שי - שטלתן, מרוכז בעצמו. תככן שלא מהסס להשאיר "גוויות" בדרך. 5. איתי - חסר אישיות שמודע לחולשתו ונושא מטען של תיסכולים שבינתיים רוב הזמן מצליח להסתיר. 6. ונסה - יש בה חן מסויים וחכמת חיים פריטיטיבית, אבל רוב הזמן וולגרית. חסרת השכלה באופן מכאיב. חד מימדית כמו דיקט. 7. לאון - מדי פעם חביב. רוב הזמן מעצבן ומנג'ס. קלולס לגמרי לגבי מקומו ברבות מהנסיבות. (גלגל שלישי כמעט קבוע...) 8. צבר - בחלק מהימים הוא יכול להחליף את מקומו עם שי, היום יום של חסד ומשאירה אותו במקום שמיני. אבל ללא ספק נראה טוב. אז שימשיך לקשט את הנוף. 9. שפרה - כמובן שפרה. אוהבת מאוד להקשיב לה (כן גם את הכאילו....). לא עיוורת למגרעותיה אבל מעלותיה לוקחות בגדול. אוהבת את הצמאון ליידע, את התעניינותה בתחומים מגוונים. את הכשרון, היצירתיות, את החום והנתינה. רק בגללה "השתעבדתי" לתכנית.

tg151

Well-known member
כל מילה נכונה פרט ל...

אני גם על הרוב חושב אותו חוץ מעל צבר, צבר - בכללי הוא בן אדם טוב הוא אמר בעצמו שהוא נגרר לעימותים מתוך כעס אבל רואים שהוא בן אדם טוב וכמו שהוא אמר "אני רוצה לדעת אם מה שחשוב בתכנית הזאת יהיה האנשים או הבידור (לא מדוייק אבל דומה). שפרה,צבר,לאון וגם קצת שי ורנין הם לדעתי האנשים הכי טובים בווילה. פחות שי כי הוא כן די שטלתן אבל בסה"כ הוא בסדר. שפרה היא גם בן אדם מאד נחמד,מקשיבה,מחייכת כל הזמן ועוד מיליון דברים טובים. עינב פשוט בהמה היא עוד אומרת על אחרים שהם צבועים?? כשהיא קוראת לשפרה שיפרי ומשחקת אותה כאילו ידידה שלה ואח"כ מצביעה לה זה לא צביעות?? אם היא לא מתחברת לשפרה נגיד סתם אז בסדר לגיטימי להצביע לה אבל היא מתחנחנת אלייה ומצביעה לה. כנ"ל יוסי בלי הנחמדות לשאר הדיירים. רק בגלל שהוא "כביכול מצחיק" הוא נשאר כי הוא עושה בידור והוא יודע טוב מאד אבל כמו שכתוב בהודעה למעלה הוא ועינב בני אדם מגיעילים. (אני מדבר על כל מה שרואים בתוך המשחק, לא על הבני אדם במציאות, במשחק הם מתנהגים בתת רמה, בעיקר בהתנהגות). איתי פשוט בן אדם שפוט ומעצבן, הוא נגרר אחרי אנשים כאילו מחפש תשומת לב כי הוא חושב שלא מתייחסים אליו (ככה זה נראה) רנין היא בסדר, היא נחמדה,צוחקת כמו לאון בסה"כ גם היא וגם לאון הם בסדר גמור. לגבי ונסה מסכים עם כל מילה בהודעה שלמעלה.

סתונית5

New member
כמובן שאתה צודק לגבי צבר ../images/Emo6.gif

הוא אדם ערכי, אינטליגנטי, שנון כשמצליח להשתחרר מהאיצטלה ה"מכובדת" שנוטה לעטות רוב הזמן. פשוט יש לו לעיתים הערכות מצב כל כך שגויות ואני עדיין זוכרת את השיחה עם שי בה התיימ (בהשפעה ישירה של דברים ששי טחן לו), שהוא "סוחב על הגב" את שפרה... כאילו מה???????

Saladin

New member
צבר באמת סוחב על הגב את שפרה.

לשפרה אין מושג מה קורה בבית.

סתונית5

New member
גם אם זה נכון איך בדיוק הוא סוחב אותה?

הוא במידה רבה לא קורא כרגע את המפה ולכן בקושי סוחב את עצמו....

Saladin

New member
שפרה הזאת הורגת אותי עם התמימות שלה.

צבר נכנס לשירותים ואומר לשפרה משהו כמו "נכנסתי לסלון לרגע והרחתי מנדראז' בכמויות". ושפרה, כמו איזו מעודדת כדורסל, אומרת רק: "באמת?". אח שפרה, מה יהיה איתך?

למעלה