דרגו לפי הסדר מי האדם שהכי מאוס עלינו בוילה

Saladin

New member
אה קרמפה

לא כתבתי את התגובה הזאת כקונטרה לסתונית אלא כהשלמה. ומה שבטוח, לא כתבתי אותה אלייך ועדיין הגבת לי בצורה מגעילה. למה, אני שואל. והאמת שאני לא שואל כי אין תשובה טובה.

קרמפה

New member
התייחיסתי למה שכתבת בהודעה

ולא לשום דבר שנכתב לפני כן. שפרה אמרה "באמת" בציניות, ואת זה אתה לא הבנת. זה הכל.

Saladin

New member
מה החוכמה הגדולה שיש להבין פה?

הנקודה שלי היא שבמקום לשאול את צבר שאלות - מה מנדראז', מי עשה מנדראז', מי נגד מי - כל מה שהיא מסוגלת להוציא מהפה זה "באמת?". הנקודה שלי היא שהיא לא מספיק מתעניינת באינטריגות שקורות בבית. יופי שהיא צינית. שפרה טומנת את הראש בחול. כל האינטריגות שהיא היתה מעורבת בהן היו הסכסוך הדבילי עם אשר שהיא ליבתה אותו מתוך טיפשות, שעמום וחוסר היקשרות לדברים אחרים בבית. בכלל, להסתכסך עם אחד כמו אשר מראה על ילדותיות ותמימות. בקיצור ידידי, כנראה שאתה לא הבנת אותי.

קרמפה

New member
אני בספק.

תסכים איתי שיש הבדל בין להגיד על שפרה שהיא תמימה, לבין לומר שהיא טומנת את הראש בחול. באשר לסכסוך עם אשר, "היא ליבתה אותו מתוך טיפשות", על מה אתה מדבר? תן לי דוגמה. שפרה עשתה הכל כדי שלא יווצר סכסוך, אבל רגשות הנחיתות של אשר דירבנו אותו לפתוח במלחמה. (שהוא גם היה מנצח בה, אם הוא לא היה חמור)

Saladin

New member
קשה לי לתת דוגמה ספציפית.

אבל היה משהו בכל ההתנהלות של שפרה שנעלב ונפגע מההתנהגות של אשר בזמן שלאף אחד מהאחרים זה לא הזיז יותר מדי. אז אשר בא לשחק את המשחק של מי שמבין ומופקד על הדת - אז מה. תני לו שיהנה מזה, הרי אין לו שום קרדום אחר לחפור בו. אבל שפרה יצרה אנטגוניזם, בצורה פסיבית ונעלבת האופיינית לה, עם בן אדם קטנוני על דברים קטנוניים ונעשתה קטנונית בעצמה בלי שהתכוונה לכך. המקרה עם אשר רק ממחיש כמה ששפרה לא שולטת בכלום.

קרמפה

New member
יש סיבה שאתה לא יכול לתת דוגמה

קודם אמרת ש"היא ליבתה את הסכסוך עם אשר מתוך טיפשות." עכשיו אתה אומר שהיא עשתה את זה ע"י כך שהיא נעלבה ונפגעה מאשר. זאת אומרת שמה שעשית פה זה להעליל עלילת שווא על שפרה. אתה סתם מסית ופוגע. אני מציע שתחליט מה אתה חושב לפני שאתה מעלה את זה על הכתב. אם אתה לא באמת חושב את מה שאתה כותב איך אנחנו יכולים לנהל דיון בכלל?

Saladin

New member
הסברתי בלי לתת דוגמה.

ע"י זה שהיא נעלבה היא ליבתה. תעשה לי טובה, חסל סדר טרחנות, אני לא מעוניין להקדיש לפורום הזה את כמות הזמן שאתה וחברים טרחנים אחרים בפורום מקדישים לו. אני בא לכאן כדי ליהנות, אני לא הופך את הפורום הזה למרכז החיים שלי אף על פי שאני אוהב אותו. יש פה אנשים, וכנראה אתה החדש ביניהם, שמדמים את הפורום הזה לבית האח הגדול ומנסים כאילו להרוויח את המקום שלהם פה ע"י כתיבת הודעות ארכניות ורציניות להתמיה, שאני מעדיף לקרוא משהו קצת יותר משכיל את הדעת מאשר לבזבז את הזמן שלי בלקרוא אותן ולהגיב להן כאילו אני נמצא בבית משפט. אז בחייאת דינאק אל תטיף לי להחליט מה אני חושב כדי לנהל דיון. לך "תנהל" דיון עם מישהו אחר.

קרמפה

New member
סבבה

בוא נקצר. אז בקיצור- אתה מדבר שטויות. מה שאתה מאשים את שיפרה בו זה בעצם רגישות יתר. אתה מאשים אותה שהיא נעלבה. ואם זאת הסיבה שאנשים פה כל כך שונאים את שפרה, אז באמת שאני לא יודע מה עודש לומר.

Saladin

New member
אני לא "אנשים" ולא שונא.

וכן, מה שאני מאשים בו את שפרה זה רגישות יתר. לדעתי זה בא על חשבון מחשבה ועל חשבון לשחק את המשחק. כמו שאנשים פה, וביניהם גם אני אבל ממש לא רק אני, מעריכים את שי על המחשבה שהוא משקיע בלשחק את המשחק ולאו דווקא על רגישות יתר מצדו של מלך התככנים. אני לא מעריך את האופן שבו שפרה מצהירה על אהבתה לצבר בזמן שצבר מתייחס אליה כמו אל שפוטה. אני לא שונא את שפרה ולא מסתכל על האוכל שהיא אוכלת ולא חושב שהיא רעה. אם היית קורא תגובות אחרות שלי בפורום היית שם לב לזה ומבדיל אותי מה"אנשים". דעתי היא ששפרה היא לא אחד השחקנים החכמים במשחק הזה , זה הכל. וזה למרות שהיא רהוטה וכשרונית.

oritr69

New member
מתחנחנת נכנס לסלנג??????????

סחטיין יוסי בובליל בקרוב הספר חידושי לשון מאת הדורבן או שהוא כבר לא דורבן?????????

Eil

New member
צבר ממש לא אדם טוב

השקט האצילי שלו מטעה, אבל הוא צדקן מתחסד וצבוע. הסברתי את דעתי עליו בהודעה שלי למטה ("צבא הכי מאוס") ככה שלא אחזור עליה, אבל הבנאדם הזה ממש הביא לי את הסעיף, למרות שבהתחלה הסתייגתי רק מהערסים בצרחנים והעילגים. עכשיו גיליתי שהוא מעצבן אותי הרבה יותר מהם בהתחסדות שלו. רנין ושפרה בסדר, גם אני לא מבינה את ההתנפלויות עליהן.

Q u a Q u a

New member
1.‏ יוסי

2.‏ עינב 3. איתי 4. ונסה 5. שי 6. רנין 7. צבר 8. שפרה 9. ליאון

jrkob

New member
מי זה האח הגדול?

אם כבר תישאל את מי אתה רואה עולה במדרגות ביום שלישי?ההנחה שלי איתי או ונסה יותר איתי מה אומרים פה?

BrokenWings16

New member
אני

1.שי- כל היום מחלק פקודות ותופס מעצמו משהו שהוא לא 2.איתי-לא יפריע לי אם הוא ילך,הוא לא מעניין אותי במיוחד.. 3.רנין- היא מיצתה את עצמה. 4.ונסיה- היא בסדר דווקא אבל הייתי שמחה אם היא היתה מקזזת קצת מהשיחות על הסוסים, הבנו שיש לך חווה. 5.שפרה-היא חמודה אבל לפעמים מעצבנת.. 6.צבר-חוץ מזה שהוא נראה טוב.. 7.לאון- חמודי, הוא לפעמים טיפה נמאס. 8.עינב- מצחיקה אותי 9.יוסי- צוות הבידור, המלך של התוכנית אם הוא עוזב הרייטינג צונח!!

למעלה