מה לא מזעזע
צודקת, הכל מזעזע שם..וגם אנחנו פה בפורום מזדעזעים ונותנים את דברנו מחוסר עונים... הוילה היפה שזה כלא של גיהנום מזעזע, בחוץ יפה בפנים רקוב. מזעזע שהמשחקים של האח הגדול הם משחקים מסוכנים ואף אחד לא עוצר את זה מבחוץ... ונתחיל עם ה ה ה מזעזע 1. מזעזע השוקים החשמליים שהם ספגו במשך שעתיים שדופק את המוח, הנפש והצלילות, הניתוק מבחץ טוטאלי עד לשיגעון ואתם מתפלאים מה קורה שפתאום הם מתחלפים כמו צבעים פתאום מכחול, ללבן, פתאום אדום....כל אחד יכול להשתגע ואף אחד לא אמר כלום... 2. מזעזע הבאנג'י שהיה מצחיק אבל מסוכן שזיעזע את הגוף 3. מזעזע שהופכים את האנשים לעכברי מעבדה ועושים עליהם ניסוי. ואף אחד לא אומר כלום... 4. מזעזע שאותם האנשים שניכנסו לבית לא יצאו כמו שהיו וזה ישפיע עליהם לכל החיים, הם יצטרכו אישפוז דחוף..ואף אחד לא אומר כלום... 5. מזעזע אותי שהאחות הקטנה ואסי וארז צוחקים עליהם מעליבים אותם מלגלגים עליהם שזה ממש מגעיל. 6. מזעזע אותי שדירי הווילה לא יודעים שהם איבדו את צלם אנוש ואת הערך העצמי, אם הם היו יודעים, הם לא היו מסכימים לשחק, מי יודע אם אמרו להם שיש תופעות לוואי אחרי שיעברו את כל העינויים האלה.... 7. מזעזע שהאח הגדול, הפך לנאצי והיהודים הם דיירי הבית, שפני הניסיונות שלו, שחשבו שהוא טוב ומקבלים שוקים חשמליים כמו בבית משוגעים, כאילו במשחק נאצים ככה התנהגו עם היהודים, ואף אחד לא אומר כלום.. 8.מטמטמים אותם בענייני תקציב והופכים אותם ללא אנושיים שיפחדו שלא ישאר להם אוכל, כמו היהודים בשואה שהיה חסר.. ואתם שמחים שאין להם מספיק כסף לאוכל איזה ולהנות בסיבלם.. ואף אחד לא אומר כלום. אז מה מפריד אותנו עם הנאצים... 9. מזעזע אותי שאף אחד לא עושה כלום למנוע את ההפקריות הזאת, להרוס לנו אנשים טובים.. ולהוציא מאיתנו דברים לא טובים עליהם, את האגרסיה שנכעס עליהם, שנשנא אותם, שבעצם לנו הם לא עשו כלום... מזעזע איזה נאצי המציא את משחקים המחרידים האלה ועוד ההפקה נותנת לנו לצחוק עליהם, מה פה מצחיק שמתעללים בהם, והם סובלים מכאבים ואנחנו עוד צוחקים... זה משחק אכזרי סדיסטיות וזה פשע בהתגלמותו מה אנחנו נהפכנו לנאצים.... רק בשביל כסף, איפה הכבוד שלנו, ככה אנחנו רוצים לחנך את ילדינו.... לשמוח שלאחר כואב, עד איפה היגענו... למה רשים את זה ולמה אתם שותקים...