דרגת עוברים- האם יש סיכוי דרגת עוברים- האם יש סיכוי לאחר שהחזירו לי 3 עוברים בדרגה B-C???
L limordc New member 16/2/03 #1 דרגת עוברים- האם יש סיכוי דרגת עוברים- האם יש סיכוי לאחר שהחזירו לי 3 עוברים בדרגה B-C???
ת תמי של יעל ומיכל New member 16/2/03 #2 יקירתי, תמיד יש סיכוי !!! נכתב ע"י limordc: דרגת עוברים- האם יש סיכוי לאחר שהחזירו לי 3 עוברים בדרגה B-C??? לחץ כדי להרחיב... יקירתי, תמיד יש סיכוי !!! שיהיה בהצלחה !
יקירתי, תמיד יש סיכוי !!! נכתב ע"י limordc: דרגת עוברים- האם יש סיכוי לאחר שהחזירו לי 3 עוברים בדרגה B-C??? לחץ כדי להרחיב... יקירתי, תמיד יש סיכוי !!! שיהיה בהצלחה !
I ilanitas New member 16/2/03 #3 אני ניקלטתי לאחר החזרה של עוברים נכתב ע"י limordc: דרגת עוברים- האם יש סיכוי לאחר שהחזירו לי 3 עוברים בדרגה B-C??? לחץ כדי להרחיב... אני ניקלטתי לאחר החזרה של עוברים אני נקלטתי לאחר החזרה של עוברים ברמה זו (ולאחר טיפול גרוע ביותר)
אני ניקלטתי לאחר החזרה של עוברים נכתב ע"י limordc: דרגת עוברים- האם יש סיכוי לאחר שהחזירו לי 3 עוברים בדרגה B-C??? לחץ כדי להרחיב... אני ניקלטתי לאחר החזרה של עוברים אני נקלטתי לאחר החזרה של עוברים ברמה זו (ולאחר טיפול גרוע ביותר)