דרואידיזם - שאלות

golombek

New member
דרואידיזם - שאלות

שלום לכולם! אני חדש בפורום :) אני מתעניין בדרואידיזם והייתי מעוניין לקרוא על זה יותר ולדבר עם אנשים שמבינים בזה

neophile

New member
איך הגעת להתעניין בזה ?

אני שואל מתוך סקרנות, אני באופן אישי לא מבין שום דבר לגבי דרואידיזם...האם אין כוונתך לקלטים ומורשתם?

golombek

New member
התכוונתי לקלטים ..התשובה לשאלתך

מאז ומתמיד התענייתי בהיסטוריה של אירופה וגם הפאגניאזם שהתפתח בה... והתרבות הקלטית מבין כולם נראית הכי מעניינית

laoch gaidhlig

New member
יש כמה זרמים למורשת הקלטית

לכל הזרמים האלו יש את האלמנטים של הקלטים אך הם שונים מאוד אחד מהשני . המגוון נע מהניאו-פאגני המשתמש בסממנים קלטים אך הוא יותר קרוב לוויקה בפילוסופיה הרוחנית שלו , ניאו-דרואידי הפאן-קלטי השואב מכל העמים הקלטים ליצירת מערכת אמונה קלטית מודרנית ,(אף אותו אני משייך לניאו פאגניזם,בגלל האקלקטיות התרבותית ) סוגים שונים של דתות "שיחזור" אשר מתענינים רק האספקט הדתי , ולבסוף אנשי הקוממיות הקלטית אשר מתיחסים לפי לאום קלטי ספציפי (אירי , סקוטי , וולשי , ברטוני ) כאשר כל המכלול התרבותי נכלל בעסק השפה, המבנה החברתי , והדת .בחלוקה גסה של 40% דת 60% תרבות . אני אישית שייך לסוג האחרון . כפי שאתה רואה יש הרבה אז עכשיו השאלה מה אתה מחפש?

mb3inh

New member
ל-laoch gaidhlig

לאיזה לאום קלטי ספציפי אתה משייך את עצמך(אירי,סקוטי,וולשי,ברטוני...)?

golombek

New member
אני כמוך

בנושא (נראה לי לפחות) הבעיה שאין לי מושג מאיפה להתחיל אז אם יש לך זמן לדבר צור איתי קשר באיי סי קיו 123986563 או באי מייל [email protected]

למעלה