דרואיד, מיילסטון ואטריקס

אוהבותה

New member
דרואיד, מיילסטון ואטריקס

שלום רב, חזרתי מארה"ב לאחר שהות ארוכה, אני מנסה להבין מחדש את נבכי הסלולר בישראל ואשמח אם תוכלו לעזור לי עם מספר קושיות קטנות: 1) ברשותי מכשיר דרואיד שגיליתי שאין לי מה לעשות איתו פרט להשתמש בו כמעצור לדלת. יש בארץ פורום/שרות שעזור לי להחליף אותו למיילסטון ? 2) אני ממש ממש ממש מעוניין באטריקס, שיצא עוד כמה ימים בארה"ב (at&t). אם אני מביא מכשיר זה לארץ, מה ה"נוהל" בחיבורו לשרות סלולרי בארץ ? 3) האם יש עדיפות לאחת מחברות הסלולר בארץ ? תודה רבה על העזרה !

2)

תצטרך "לשחרר" את המכשיר ולהפוך אותו ל-sim free בעזרת קוד שצריך לקנות באינטרנט אבל אני לא סגור על זה. כשהמכשיר יתחיל להימכר יהיו כבר הסברים יותר מדויקים באינטרנט. אחרי שהמכשיר יהיה sim free, כל מה שתצטרך לעשות יהיה להכניס אליו את כרטיס הסים הישראלי. 3) סלקום או אורנג'. עד כמה שידוע לי רשת הדור השלישי של פלאפון נחותה לעומת המתחרות. * בשבוע הקרוב יתקיים כנס MWC שבו יוצגו מכשירים חדשים שיתחרו באטריקס, אז אולי כדאי לך לחכות קצת עם הקניה.

אוהבותה

New member
cdma לא יכיל sim אף פעם ...

זה לא גברת זה אדון, פשוט מערכת אחרת לפי מה שאני (בקושי) מבין. ואני ממש לא מאמין שבחצי שנה הקרובה ייצא מכשיר מתחרה ל astrix.0 נכון, יש כבר ריבוי מעבדים ומסכים מדהימים, אבל ה multimedia deck (דווקא מה laptop אני לא מתלהב) זה פשוט מוצר מדהים. תודה רבה על התשובה!

ranshe

New member
1) כסף לקנות מיילסטון...

לא יודע אם יש בארץ, אבל בארה"ב יש "מאכערים" שעושים לטלפוני CDMA 'פלאשינג' לרשת CDMA אחרת. תבדוק האם יש בארץ - גם מאכערים וגם תשאל בפלאפון

למעלה