"דרוג העוצמה"

gadotmi

New member
"דרוג העוצמה"

מעניין לקרוא (וגם להגיב) לכתבה האחרונה של רחביה בוולה ספורט. יש שם משהו מעניין שהוא קורא לו "רשימת העוצמה" ושם הוא נותן דרוג לכל הקבוצות ממספר 1 ועד מספר 32 בהתאם להופעה שנתנה כל קבוצה ב4 המחזורים שהיו עד כה. בתור מי שידוע לכולם מי הקבוצה שהוא אוהד, אני אמור להחביא את הכתבה הזו עמוק בבוידם לאחר שרואים מי רשום בשורה האחרונה (והלא חביבה). העניין הוא שלאחר המשחק האחרון שהם הפגינו זה לא מפתיע שקבוצתי האהובה רשומה במקום הזה, כנזרה שזה מה שמגיע לה השנה...

rocko22

New member
קישור לכתבה

אתה יכול לתת את הקישור לכתבה בבקשה...

ranatz

New member
מה יהיה עם הניינרס?

אני אוהד שרוף שלהם עוד משנות השמונים הגדולות אבל קבוצה מחורבנת כזו מעולם לא ראיתי והבעייה היא שמי יודע איפה זה יגמר. המאמן אריקסון הוא דביל גמור וחסר כישורים והבעלים יורק הוא קמצן מסריח שלא איכפת לא מהקבוצה בניגוד לבעלים הקודם אדי דה ברטולו שעשה מהמועדון אימפריה. ממש התביישתי לראות את המשחק מול הראמס. אני אמנם חושב שמיאמי וטמפה ביי קבוצות יותר גרועות מהניינרס אבל זה לא מנחם אותי. נראה לי ששנים יעברו עד שנגיע עוד פעם לפלייאוף.איך אימפריית האדום זהב הפכה לסמרטוט של הליגה? אני לא מפסיק לאכול את הלב...איפה הימים של ג'ו סטיב ג'רי רוני רוג'ר ושות'?

puppi

New member
הבעייה זה ג'רי רייס...

כל הזמן אומרים שייש לניינרס בעיות קשות אם תקרת השכר ולכן הם לא יכולים להחתים כוכבים ובנויים בעיקר על שחקנים צעירים. זה נשמע לי מאוד מוזר - כי לניינרס באמת אין שום כוכב בקנה מידה גדול. אבל במהלך המשחק אם הרמס הפרשנים דיברו על כך שלמעשה הפורטי ניינרס ממשיכים לשלם לג'רי רייס ומוציאים כמעט 20 מילון דולר (מתוך כמעט 80) על שחקנים שלא משחקים בקבוצה (כגון ג'רי רייס)!!! צריך לפטר את ההנהלה...

למעלה