דרוג רביעית הגמר, רצוי מול מצוי

liri7

New member
דרוג רביעית הגמר, רצוי מול מצוי

את מי הייתם רוצים במקום הראשון, השני ,השלישי והרביעי.
איך לדעתכם תהיינה התוצאות בפועל .

liri7

New member
מדרגת

רצוי:
1. רוז (הזוכה)
2. פיוז'ן
3. אורי
4. עדן.

המצוי:
1. עדן
2. רוז
3. אורי
4. פיוז'ן

הדרוג שלי

רצוי:
1-2. להקת פיוז'ן ואורי שכיב.
3. עדן בן זקן.
4. רוז פוסטאנס.

התוצאות בפועל:
1. עדן בן זקן.
2. רוז פוסטאנס.
3. אורי שכיב.
4. להקת פיוז'ן.

הדרוג של השועל

הרצוי:
1.עדן בן זקן
2.אורי שכיב
3.רוז פוסטאנס
4.פיוז'ן

המצוי:
1.עדן בן זקן
2.רוז פוסטאנס
3.אורי שכיב
4.פיוז'ן

מלח גס

New member
גם אני

העדפה שלי.
רוז- ליגה משל עצמה חסרת מתחרים על התואר. מאמין שגם הקהל יביא אותה לניצחון גם היא בעלת סיפור סינדרלה נוגע ללב, וזוכים הם בדרך כלל סוג של סינדרלות.

קשה לי להחליט את מי אני מעדיף מקום שני את עדן שהיא ביצועיסטית חזקה או את אורי שבזמן האחרון שר נעים יותר מעדן. מאמין שהקהל יהיה בעד עדן.

אני בעד שפיוזאן יהיו מקום רביעי כי הם הכי פחות טובים ולדעתי הם גם יהיוו מקום רביעי.

רוז היא האכזבה הכי גדולה של העונה בעיני השועל

אחרי האודישן הענק והבלתי נשכח שלה, השועל חיכה בכל ערב של הופעה חיה שהיא תחזור על אותה רמה ועל אותו ריגו שעשתה לשועל באודישן שלה.
אך זה פשוט לא קרה. רוז לא מצליחה לרגש יותר את השועל, או היא לוחצת יותר מדי על הקול או היא שהביצוע שלה אנמי מדי, ומדי פעם יש גם זיופים שצורמים לאוזן הרגישה של השועל.
כך שמבחינת השועל רוז היא האכזבה הכי גדולה של העונה, והשועל ולא משנה כמה ניסה, פשוט לא מצליח להתחבר אליה. מפיוז'ן לא היו לשועל ציפיות מכתחילה, אך מרוז היו הרבה ציפיות שלא התממשו. ייתכן שזה בגלל המנטורית שלה שלא יודעת לעבוד איתה נכון, ולסמן לה למל את הקול המחצרץ, או להחיותה יותר על הבמה כשהיא שרה קצבי, כמו השיר של קלי קלרקסון שהיא ביצעה בחצי הגמר בביצוע כל כך שטוח ואנמי, לעומת המקור.

ממש ככה!

אני מרגישה בדיוק אותו דבר. האודישן היה מדהים ומשם רק ירידה ברמה. אותי היא לא מרגשת, ובחירת השירים כל-כך צפויה ולא מחדשת. לדעתי לא מגיע לה לזכות. אני מאוד רוצה שעדן תזכה.

liri7

New member
עדיין רוז הטובה מכולם

כולם נשמעו טוב יותר בתכניות המוקלטות ואכזבו בשידורים החיים, מה שאומר שהם נשמעו טוב בזכות הקלטות חוזרות ועריכה. הרמה הכללית של המתמודדים די נמוכה, אולי זאת הסיבה שההפקה האריכה את תקופת האודישנים וצמצמה את ההופעות החיות, הם ידעו שאין להם מתמודדים המסוגלים בשידור חי לספק את הסחורה.

גם אם רוז קצת אכזבה היא עדיין טובה מהמתמודדים האחרים שפשוט לא יודעים לשיר.

פיוז'ן ביום טוב יכולים להפתיע אבל נוצרה כבר דעת קהל נגדם וקשה לי להאמין שיש להם בכלל סיכוי לזכות.

לעדן יש כשרון טבעי, אבל הוא כל כך לא מפותח, היא מאנפפת, מתנהגת כמו פריחה וכבר מקטרת שלשיר זאת עבודה קשה.

לדעתך!

לדעתי יש לה עוד הרבה מה ללמוד כדי שתהיה מקצועית, ואין לה כריזמה בכלל.
לעומת עדן שהיא מפוצצת בכריזמה, ולכן הסיכוי שלה להיות כוכבת גדול יותר

לא ברור לי מה יש לך נגד עדן

אבל במבחן המציאות, אחרי שהתוכנית תגמר, נראה מי יוציא סינגל לרדיו? מי ימשיך הלאה בקריירה מכל אלה שהגיעו ובמיוחד מהפנליסטיים?

liri7

New member
אנחנו יודעים היטב מי עושה כסף

לא הזמרים הטובים !!!

את לא מחשיבה

את שלמה ארצי כזמר גדול? שלום חנוך? ריטה?

אלה אנשים שהקריירה שלהם בנויה על שירה והם ממלאים אולמות

Nightingale5

New member
חח אני לא אהבתי אותה גם באודישן הראשון

לדעתי סתם התלהבו ממנה יותר מדי
בחו"ל יש כמוה בכמויות והרבה יותר טובות
למשל סטפני מהעונה האחרונה של דה וויס ארה"ב רק בת 16 אבל שרה באותו סגנון רק פי מיליון יותר טוב

מלח גס

New member
לא מסכים

היא התאמצה לשיר ביום שדחפו לה שואו עם רקדניות והיא רקדה ביחד אייתם כמו נערה צעירה וזה לא התאים לה. ועדיין קולית היא הייתה טובה יותר מאחרים. לשיר ולזוז ביחד זה קשה לה אבל כשהיא רק שרה בלבד כמו באודישן הקול הגדול שלה יוצא בטבעיות ובאיכות טובה.

את "ביוטיפול" היא שרה על במה נקייה מרקדנים וואז היא הייתה ברמה כמו באודישנים גם בביצוע האחרון שלה היא לא זזה הרבה והוא היה יפה מאוד.

X יו יו S

New member
עונה

רצוי
1 האחים אגמי
2 ליאב
3 מאיה שרקי
4 תמר

מצוי
1 ממש
2 לא
3 אכפת
4 לי

X יו יו S

New member
כמו שעשית עם פרקים האחרונים בהרצה מהירה

כי בכל זאת אני אוהבת לשמוע שירים

ואין לך בכלל פייבוריט לגמר?

מישהו שאת נהנית לשמוע אותו שר מבין אלה שנותרו?

למעלה