דרום איטליה עם ילדים

סביון1

New member
דרום איטליה עם ילדים

אנו רוצים לצאת לטיול עם שני הבנים (בני 9.5, 11.5) ליעד כלשהוא לא רחוק מידי. הבנים מעולם לא טיילו בחו"ל. אני מתלבטת בין מספר יעדים בארופה, בין היתר דרום איטליה ו/או סיציליה.
הזמן: אוגוסט.
משך החופשה: משהו בין שבוע לעשרה ימים.
השאלות:
1. האם לא יהיה חם מידי בדרום איטליה?
2. האם לא יהיה צפוף מידי מבחינה זאת שיהיו הרבה תיירים בכל מקום, תורים ארוכים ואווירה תיירותית מידי?
3. מה יש לעשות בדרום איטליה/סיציליה עם שני בנים סקרנים, אנרגטים ואוהבי אקשן?

אני מודה שאני פוזלת לכיוון איטליה מטעמים אנוכיים לגמרי. בזמנו קראתי את הספר הנפלא "מגילת סן מיקלה" של אכסל מונתה, ובאורח מוזר, אני מוצאת את עצמי מתגעגעת למקום שלא ביקרתי בו מעולם. ועם זאת, הפעם זה הטיול של הילדים, אז אם נראה לכם שזה לא מתאים עבורם אנא היו כנים איתי ונשאיר את הגעגוע הזה לפעם אחרת.

תודה!

טיול

אני מציע לך לנסוע בטיול ראשון דווקא לצפון איטליה שם ניתן לשלב את מתקני השעשועים הגדולים כמו גרדלנד ובמקביל לטייל סביב לאגם
לבקר בוורונה במרפסת של רומיאו ויוליה ועוד.
דרום איטליה לא יעניין את הילדים,
אפשר גם יום בוונציה.
באוגוסט חם בכול איטליה והיא מלאה בתיירים בכול מקום.
לידיעתך ישנו ספר לטיולי משפחות באיטליה ואפשר למצוא אותו ברשתות.

סביון1

New member
תודה. קיויתי שאולי בדרום יהיה פחות צפוף.

כשיש גדודים של תיירים מבחינתי החויה נהרסת. אחפש יעד יותר רגוע ואשאיר את איטליה לעונה אחרת בשנה.

טיול לדרום

בכול אירופה המצב ביולי אוגוסט הוא אותו דבר אבל כמשפחה ולא בטיול מאורגן לא תחושי בכך.

גיבוב של שטויות

נכון שבצפון יש גני שעשועים ונופים
אבל גם בדרום יש לילדים ממה להנות :
  • חוות בואפלו למשל שמראים כל תהליך ייצור המוצרלה
  • בקפרי עצמה הרכבל הפתוח לאנה קפרי, הרכבת הרים העולה מנמל לקפרי, השיט לקפרי, חוויה מלהיבה לילדים ברחפת מעבורת.
  • המערה הכחולה זו שבאי, או זו שנמצאת לאורך החוף ויש ירידה במעלית חצובה בסלע.
  • הדגמת ייצור נייר מעיסה בשיטות מסורתיות בעיירה אמלפי.
  • המוזיאון הימי באמלפי עם המצאת המצפן הימי.
  • תלוי בילדים יש את פומפי וטיפוס ללוע הר הגעש וזוב
  • הגנים המרהיבים של ארומן בעיר קזרטה לא רחוק מפומפי ונפולי.
  • חופי הים.
  • כל זה בנוסף לשלל אירועים המתקיימים בחודשי הקיץ בכל מקום.
נכון הוא שינם תיירים,אבל זה המצב ביולי אוגוסט ברוב העולם.עונת החופשות

סביון1

New member
תודה על המידע וסליחה ממאיר על שקראת לדבריו שטויות

אנחנו לא ניסע לצפון משתי סיבות - הראשונה, מפני שבעלי ואני כבר היינו בצפון. נכון שבכיף היינו חוזרים לשם, אבל אני מעדיפה לראות מקומות חדשים לפני שאני חוזרת למקומות מוכרים. הסיבה השניה היא, כמו שכתבתי, שאני מאד רוצה לבקר בדרום איטליה בהשראת "מגילת סן מיקלה".
&nbsp
מה דעתכם על דחית הטיול לסוף ספטמבר - תחילת אוקטובר (סוכות)? גם פחות חם, גם פחות מתויר. יש סיבה לא לעשות זאת? אתרים שאולי יהיו סגורים, הרבה ימי גשם או משהו כזה?
&nbsp
&nbsp

beky1

New member
פוליה הוא אזור מצוין לנסיעה להכיר את

איטליה האחרת. אפשר לדחות לסוכות אבל אז יש סיכוי לקור ומזג אוויר סתוי (חורפי קל) וגשמים.
גללי ברשת תמצאי שפע של מידע.

למעלה