דרום אמריקה אחריי שהייה בארה"ב

דרום אמריקה אחריי שהייה בארה"ב

אני מתכוון לשהות בארה"ב חודש ואז לטוס לדרום אמריקה. יש כאן מישהו ששה בארה"ב ואחר כך טס לדרום אמריקה? השאלות שלי הן : 1. טיסה מארה"ב לדרום אמריקה? (אני משער שלבואנוס) ממולץ לעשות זאת? זה בעייתי? או פשוט? יקר? 2. באיזה ציוד צריך להצטייד קודם לכן? ומה כדאי לקנות בארה"ב / דרום אמריקה? (כמובן לטיול בעל אופי תרמילאי). האם יש ציוד שחבל להיסחב איתו חודש בארה"ב ואפשר לקנות שם אולי זול יותר? תודה מראש.

portland

New member
שלום לפנתר...

אני התחלתי את הטיול שלי בארה"ב וסיימתי בדרום אמריקה (ואחרי זה חזרתי שוב לארה"ב
) בוא נתחיל בזה...איפה אתה מסיים את הטיול של בארה"ב? מאיפה את מתכנן לקחת טיסה לדרום אמריקה? אני יכול להגיד לך שבגדול המחיר הרבה יותר זול מישראל שוב הכל תלוי מאיפה...ומתי... בקשר לשאלה השנייה אני לא עשיתי טרקים עצמיים בדרום אמריקה אבל אם אתה מתכנן לעשות את זה אז רוב הציוד ממש זול בארה"ב ולא כדי לסחוב אותו מישראל (אני קניתי אוהל + שק שינה ענקיים ב20 דולר) אני גם קניתי לי בגדי חורף בארה"ב אבל הכל תלוי בעונות שתיהיה בכל אופן מומלץ לבוא עם טיפה פחות בגדים כי אתה בטוח תקנה שם משהו
בקשר לאיפה...שוב איפה אתה מסיים את הטיול שלך? ?
בכל מקרה שיהיה בהצלחה

עוד פרטים

תודה על תגובתך. את הטיסה בארה"ב לכיוון דרום אמריקה אני אקח מניו יורק. היעד הוא ככל הנראה בואנוס איירס, אבל זה יכול להשתנות לאחת המדינות הצפוניות יותר (בדרום אמריקה). אין לי כוונה להגזים בטרקים. בעיקר טרקים של יום אבל אני מניח שייצא לי גם של יומיים ושלושה. ואת הטיול אני מתכנן לסיים בדרום אמריקה, אין עדיין יעד מוגדר. - כמה אמורה לעלות טיסה מניו יורק לבואנוס איירס לדוגמא? ואיזה ציוד ממש כדאי שאני לא אסחב איתו מהארץ?

portland

New member
אז ככה

ברגע שתדע לאן בדיוק אתה רוצה לטוס תתחיל לחפש טיסות לדרום אמריקה לארה"ב (כמה שיותר מוקדם תזמין ככה תחסוך יותר) אני טסתי מניו יורק ללימה (עם קוניקשין במיאמי) ב450 דולר וחזרתי לארה"ב לקצה הצפוני של ארה"ב (אורגון) בפחות מ700 דולר , כמובן שהמחירים יכולים להשתנות כל יום אז תבדוק תשווה ותחפש טוב יש מספיק חברות תעופה בארה"ב ומספיק שטסות לדרום אמריקה (ד"א אני חזרתי מבאונס לאורגון) אם אתה לא מתכוון לעשות טרקים עצמיים אז אין לך שום סיבה לקנות אוהל+שק שינה את הציוד הזה אתה יכול להשכיר בדרום אמריקה בגרושים באמת שמיותר לקנות בקשר לציוד ...אני הגעתי לארה"ב עם בגדי קיץ בלבד וקניתי בארה"ב את הבגדים החמים (יש בניו ירוק מספיק חניות שמוכרים בגדים זולים \ איכותים בגרושים) יש דברים שקניתי בארץ כדי שיהיה לי לכל מקרה (חולצה טרמית + מכנסי מטיילים + ציוד בסיסי שזה אולר ופותחן וכאלו אבל את הדברים הבסיסים אתה יכול למצוא בארה"ב) לדוגמא פנס שלא קניתי בארץ (פנס ראש עם לדים) כי זה עלה בארץ איזה 100 ומשהו שקל ובארה"ב מצאתי את זה ב15 דולר + בטריות כמובן שהכל תלוי בכמה זמן יש לך בארה"ב לחפש דברים בחוף המערבי (קליפורניה) יש מלא חניות מטיילים במזרחי יש פחות אבל כמובן שאפשר למצוא בכל מקרה עם תרצה עוד עזרה \ עצות אני ישמח לעזור בהצלחה ותבלה

למעלה