דרום אמריקה בלי טרקים

adi720

New member
דרום אמריקה בלי טרקים

הרבה אנשים אמרו לי שאם אני לא מתכוונת לעשות טרקים אין לי בכלל מה לחפש בדרום אמריקה. מעניין אותי כמה זה נכון?

bananaboy8

New member
הרבה אנשים

הרבה אנשים אמרו לי שיש אלוהים. הרבה יותר אנשים אמרו לי שיש ישו שנולד לבתולה. הרבה הרבה יותר אנשים אמרו לי שיש אללה ומוחמד שלו יוולד מהתחת. מעניין אותי כמה זה נכון... הרבה אנשים תמיד אומרים. אבל אם תחפשי את העובדות ממקורות נוספים (וכל המרבה הרי זה משובח) תגלי שככל שיותר אנשים אומרים משהו, כך הדבר רחוק יותר מן המציאות !! (אפשר להשוות את זה למשחק "טלפון שבור"). דרום אמריקה קלאסית לטרקים בגלל המבנה של היבשת. אבל על כל טרק יש לפחות שלושה טיולים של מספר שעות, ולפחות אטראקציה אחת נחמדה. במקומות רבים מאד תמצאי ראפטינג, טיולי סוסים, טיולע ג'יפים וכיוב'. עוד לא דיברנו על שווקים, חופים, נופים ותרבויות מרתקות ויש עוד ועוד... ובפעם הבאה שכולם אומרים לך משהו, את יכולה לחייך ולהזכיר להם שפעם כולם אמרו שהעולם שטוח, עד שבא אדם אחד ושינה את ההיסטוריה (מעניין מה יגלו על צורת העולם בפעם הבאה...). בקיצור, שיהיה לך אחלה טיול, לא משנה איפה. צ'או, יותם

shima

New member
דרום אמריקה היא הרבה יותר מטרקים

ממש לא ישעמם לך, סעי ותהני!

natyh

New member
דרום אמריקה לטעמי היא

1 הכנסת אורחים 2 תרבות 3 ארכיאולוגיה 4 נופים 1: אף אחד לא צריך לעבור טרקים כדי להנות מהכנסת האורחים אצל הבידואים בסיני , זו אחת הסיבות העיקריות לנהירה לשם בעבר , חוץ מהזולה וחוף הים והסתלבט הכנסת האורחים הבידואית היא סוג של בנית ביית חדש בחברה הבידואית שהיא כשלעצמה מאד סגורה . הכננסת האורחים הדרום אמריקאית משתוה ואולי אפילו עולה על זו הבידואית כיף לטייל בדרום אמריקה , אזור חם מסביר פנים ידידותי וחביב , זו כבר סיבה טובה לנסוע לשם . 2 : דרום אמריקה מתהדרת בתרבות מעורבת שבסיסה ספרדי אירופי על רקע מקומי , יש ביבשת אוסף תרבויות מרתקות החל ממרכז אמריקה , מן דבקות דתית פגנית שהועברה לפסילי הכנסיה , שמועברת בצורה שאין ברורה ממנה בתהלוכות השבוע הקדוש באנגיווה גוטמלה 3: ארכיאולוגיה למי שמתענין בתרבויות עבר המהממות בפירו האינקא נסקא צימו במקסיקו האצטקה המאיה ועוד ועוד כאן זרקתי משפטים בודדים על קצה המזלג בלבד. 4: נופים פרקים אגב ניתן להכיר ולראות הרבה גם בטיולים יומיים בפרקים בהם ניתן להתאכסן גם בבקתות עץ מהודרות ייקרות אומנם הרבה יותר מפרישת אוהל בקמפינג וכמובן טרקים שהם היהלום שבכתר . אני מאמין שמי שמגיע ומתאהב ביבשת בסופו של דבר ימצא דרך לשכור ציוד תמיד יש ממי לשכור ויעבור טרק אחד או שנים ביבשת , אך זה בהחלט לא שיא הביקור ביבשת .

למעלה