דרום אמריקה בספטמבר-אוקטובר

דרום אמריקה בספטמבר-אוקטובר

שלום אני מתכוונת לטוס לדרום אמריקה לטיול של כחצי שנה, ונכון לעכשיו אני מנסה לתכנן מסלול שיתחיל באמצא ספטמבר תחילת אוקטובר. הבנתי שהחודשים האלה הם קצת בעייתיים מבחינת עונות כי ברוב המדינות זה לא העונה לטייל ובמדינות שכן זה ממש סוף העונה... אין לי עדיין הרבה ידע בעניין כי רק עכשיו התחלתי לגשש ולחפש מידע, אבל מהידע שלכם באיזה מדינות כדאי להתחיל את הטיול?

bananaboy8

New member
קצת אחר

הי נעמי ראשית את בכיף יכולה להתחיל עם 7-10 ימים בבואנוס איירס עם לימודי השפה משולבים בחוויות העיר. שנית, את מחילה להדרים מבואנוס איירס דרך החוף האטלנטי אל אושואייה. בדרך הזו מחכים לך חופי שממה מהממים, יונקים ימיים מוזרים ונדירים כולל לוויתנים, פינגווינים לרוב, מערות ונקרות יפהפיות, ועוד... תוכלי בכיף להדרים משך שבועיים-שלושה בדרך זו ואת כבר על סף נובמבר = עונה מצויינת לשלישית = להתחיל באושואייה ולהצפין לאט לאט בפטגוניה המקסימה. אם לא בא לך על החוף המזרחי של ארגנטינה, תוכלי להעביר בכיף חדש בצפון ארגנטינה בעלת הנופים המגוונים והמיוחדים !! ממליץ לך כמובן על הספר (כי אמנם אין הנחתום מעיד על עיסתו... אבל על ספרים לא אמרו כלום), "טרקים וטרמפים בפטגוניה", אותו ניתן להשיג בעיקר ברשת חנויות המטיילים "שליו" (שתי פרסומות סמויות במכה !!). עשי חיים יפים צ'או, יותם

למעלה