דרום-אמריקה "על קצה המזלג"...:
א אלון 58 New member 8/4/08 #4 עוד יותר קרוב..., מצולם תוך כדי הליכה על "טיילת" שבנויה על המים,ומקרבת את התייר למקום בו כבר מרגישים את המים הנופלים.
עוד יותר קרוב..., מצולם תוך כדי הליכה על "טיילת" שבנויה על המים,ומקרבת את התייר למקום בו כבר מרגישים את המים הנופלים.
א אלון 58 New member 8/4/08 #6 ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif
N natyh New member 9/4/08 #30 ברור הקויוטים ששברו את הקנקן של הזוג הארגנטינאי שצילמתי בוידיאו לא היו מעלים על דעתם לעשות זאת במדינה מתוקנת.... רק ברזיל brasil muto bon
ברור הקויוטים ששברו את הקנקן של הזוג הארגנטינאי שצילמתי בוידיאו לא היו מעלים על דעתם לעשות זאת במדינה מתוקנת.... רק ברזיל brasil muto bon
א אלון 58 New member 9/4/08 #31 אלה שמופיעים בתמונות כאן..., רגע לפני צלומיהם הפ חטפו שקית חטיפים מיד של תייר,ובתמונה הם זוללים אותם.
אלה שמופיעים בתמונות כאן..., רגע לפני צלומיהם הפ חטפו שקית חטיפים מיד של תייר,ובתמונה הם זוללים אותם.
N natyh New member 10/4/08 #33 אני רואה שצילמנו את אותן החיות .... אלו שלי גם חטפו שקיות לפני שהחיטו על הדבר האמיתי.... אין כמו מטה בדרום אמריקה ... מה אתה אומר צ'ה כלומר בוס ?
אני רואה שצילמנו את אותן החיות .... אלו שלי גם חטפו שקיות לפני שהחיטו על הדבר האמיתי.... אין כמו מטה בדרום אמריקה ... מה אתה אומר צ'ה כלומר בוס ?
N natyh New member 10/4/08 #34 החליטו ואיך אני יודע שהם ארגנטינאיים : אפילו בבברזיל muto bon ארגנטינאי אמיתי ממזהה מטה טוב אגב צ'ה עובד בארחנטינה ויכול לאשר....
החליטו ואיך אני יודע שהם ארגנטינאיים : אפילו בבברזיל muto bon ארגנטינאי אמיתי ממזהה מטה טוב אגב צ'ה עובד בארחנטינה ויכול לאשר....
B bananaboy8 New member 9/4/08 #32 לו היו עולים ארצה... שמם בישראל היה "חטמן אדום" (נשמע כמו קוד גיוס למילואים)