דרום סין

עיריתת

New member
דרום סין

שלום אנשים טובים!אני מתכנן כרגע טיול מהונג קונג עד לטיבט, משם נפאל ואז הודו. מתחיל באמצע מרץ.כרגע אני בניו זילנד והחיסונים עומדים על 600$, בנוסף חלק מהחיסונים לוקחים חודש להשלים (לדוגמה כלבת)רציתי לשמוע מכם מה החיסונים שאתם יודעים שצריך, אם יש חיסונים שלוקחים יותר מסשן אחד, וכל מידע שנשמע לכם רלוונטי לאיזור ולמצב שלי.רציתי לדעת האם אפשר פשוט להתחסן בזול יותר בסין, אך עם זאת חשוב לי לא להסתכן בנושא הבריאות- רק אם החיסונים ברמה טובה.אני שואל ספציפית על כלבת לדוגמה שעולה 300$ ולוקח חודש ימים להשלים בניו זילנד. אם יש לכם עוד מידע על החיסונים לאיזורים האלה, ועל אלטרנטיבות מתאימות למצב שלי אני אשמח מאוד לשמועבנושא אחר כפי שהזכרתי אני מגיע להונג קונג ומתכנן להגיע לטיבט. רציתי לבקש מכם המלצות למקומות מעניינים בדרך. הטרקים והתרבות באיזור מעניינים אותי מאוד ואם עולה לכם משהו לראש ובא לכם לשתף- אני אשמח לשמועתודה!!

T o m c o

Member
מנהל
חיסונים זה עניין רפואי, אין לאף אדם שאינו רופא במקצועו,
רצוי אחד המתמחה בתחום רפואת המטיילים ומכיר את הנושא לעומק, סמכות ליעץ לאדם אחר. לדבר כזה יכולות להיות השלכות חוקיות.
הדבר הכי טוב שאני יכול להציע לך הוא לנסות להתקשר בשעה רלוונטית (כן אני יודע, זה יהיה קשה עם הפרשי הזמנים) למרפאת מטיילים בארץ ולהתייעץ עם רופא מוסמך, אני לא יודע לך אם אפשר יהיה לקבל תשובות לשאלות ויעוץ בטלפון, אבל לנסות לא מזיק.
&nbsp
באשר לחיסונים שלוקחים יותר מסשן אחד - יש כאלה שאתה נחשב כמחוסן רק אחרי שעשית שניים מהסשן ואחד למעשה לא יתן מענה או פתרון (לדוגמה צהבת B, החיסון הוא חיסון משולש, עם הפרש של חודש בין הראשון לשני ולפחות חמישה בין השני לשלישי, רק לאחר החיסון השני אדם מוגדר כמחוסן והשלישי משלים את התהליך.)

מחזק את tomco ומוסיף

תנסה ליצור קשר עם משרד הבריאות ויכול להיות שתקבל מענה לשאלותייך.
.אולי אפילו להתייעץ עם מומחה חיסונים בניו זילנד.
מה שכן תקדיש לכך תשומת לב , זה נושא חשוב שאין להקל בו ראש.
&nbsp
בהצלחה

למעלה