דרופשיפינג באיביי עזרה

יאיר8433

New member
דרופשיפינג באיביי עזרה

שלום לכולם
אני לא מבין איך אתם עושים דרופשיפינג
מצאתי מוצר באמאזון ואיך אני בודק לאילו מדינות המוצר לא נשלח או לאילו מדינות המשלוח עולה כסף?
בצד באמאזון יש Ship to:
וכל המדינות
אבל אני בטוח שאתם לא בודקים כל מדינה ומדינה אז מה אתם עושים?
ואם אתם משתמשים במשהוא אחר בשביל דרופשיפינג באיביי תוכלו לשלוח את השם ואיך אתם בודקים שם.
תודה לכל העונים. :)

Amiram_e

New member
דרופשיפינג זה נושא שצריך ללמוד לעומק

זה לא רציני לפרסם מוצרים בלי ללמוד לעומק את כל הנושא.
1. נתחיל מזה שלא שולחים לכל העולם, לפחות לא בהתחלה. רק בתוך ארה"ב ,
משלוח בתוך ארה"ב למוצרים עד 49 דולאר הוא חינם אם אתה עושה תוכנית פריים באמזון. אבל צריך להבין בזה. אתה לא תעשה פריים לשנה כי יעלה לך מאה דולאר.
יש פריים סטודנט.
2. אמזון לא שולח חינם לכל המדינות. לא להוואי פורטו ריקו, אלסקה, בסיסים צבאיים וכו.
3. יש חוקים גם לפריים. אמזון אוסרים על שימוש מסחרי בתוכנית זו והם יסגרו לך את החשבון אם יעלו שאתה מוכר בכמות מסחרית.
4. יש נושא של תשלום. הרוב לא משלמים באשראי, אלא קונים גיפט קארד.
5. צריך להבין את חישובי העמלות שאתה צריך לכלול בתחמור המוצר. לפחות 18 אחוז. במכירה בתוך ארה"ב הקונה משלם מיסים על כל מוצר שקונה.
6. באמזון יש שינויים ברמת יומית בנושא מלאי וגם המחירים משתנים בתדירות גבוהה מאוד, בעיקר עכשיו בתקופה זו לקראת החגים.
אתה יכול להציע מוצר למכירה, כשיקנו ממך עוד יומיים תגלה שהוא קפץ במחיר או שיצא מהמלאי.
בשביל זה תוכנות מוניטור שיודעות לבדוק את הפער בין אמזון למה שפירסמת ומעדכנות אוטומטית בחשבוון שלך.
יש הרבה תוכנות כאלה בשוק וצריך ללמוד להשתמש בהן. הן כמובן עולות כסף.
7. נושא החזרות באמזון, גם נושא שחייבים ללמוד לפני שרצים לפרסם מוצר.
בקיצור, תעשנ שיעורי בית לפני שאתה רץ לפרסם.
8. מפנה אותך לקבוצה בפייסבוק שבה תוכל לקבל המון מידע ולהתייעץ. יש להם מועדון חברים ומלא וובינרים.
https://www.facebook.com/groups/dropshippingtools/

9. אני מזהיר מראש: הנושא הזה מיצה את עצמו מזמן. היום התחרות עצומה, הרווחים מעטים מאוד. על מנת לעשות כסף בדרופ כזה, אתה צריך שיהיו לך באוויר עשרות אלפי ליסטים של מוצרים. הכל פה זה חוק המספרים.

למעלה