דרור יא נוטש אתה מנהל הפורום ואתה בקושי נמצא בו... מה קורה איתך?
R Roy1232 New member 26/9/05 #1 דרור יא נוטש ../images/Emo10.gif אתה מנהל הפורום ואתה בקושי נמצא בו... מה קורה איתך?
R Roy1232 New member 27/9/05 #6 תגיד דרור.. אולי תמנה את בר כמנהלת שנייה (כחולה) ועוד כמה אדומים? לא בשביל לפגוע, פשוט אתה נעדר רוב הזמן..
תגיד דרור.. אולי תמנה את בר כמנהלת שנייה (כחולה) ועוד כמה אדומים? לא בשביל לפגוע, פשוט אתה נעדר רוב הזמן..
ג גליייייייייי New member 28/9/05 #19 דרור אני בהחלט חושבת שהרעיון הזה לתת עוד כמה אדומים בפורום לא יזיק... או אפילו להפוך את בר למנהלת שניה,נו משהו,מה שתחליט אבל זה רעיון טוב,אתה בקושי פה ושמדבר לא יזיק לפורום
דרור אני בהחלט חושבת שהרעיון הזה לתת עוד כמה אדומים בפורום לא יזיק... או אפילו להפוך את בר למנהלת שניה,נו משהו,מה שתחליט אבל זה רעיון טוב,אתה בקושי פה ושמדבר לא יזיק לפורום
R Roy1232 New member 29/9/05 #25 היי היי... אם אדום זה מומחה פורום, ואני מומחה ביסיידים... |מואהאהאהאהאה| חחחח אם אדום לא עושה כלום אז למה צריך אותו? כבוד?
היי היי... אם אדום זה מומחה פורום, ואני מומחה ביסיידים... |מואהאהאהאהאה| חחחח אם אדום לא עושה כלום אז למה צריך אותו? כבוד?
ג גליייייייייי New member 29/9/05 #27 חח אני מניחה שכבוד,לא יודעת בפורומים אחרים שאניי נמצאת אדום זה יותר מזה,בפורום הזה זה רק "מומחה",תשמע אבל זה גם מגניבב
חח אני מניחה שכבוד,לא יודעת בפורומים אחרים שאניי נמצאת אדום זה יותר מזה,בפורום הזה זה רק "מומחה",תשמע אבל זה גם מגניבב
ג גליייייייייי New member 29/9/05 #26 חחחחחחחח לאלאלא באמת שלא אל תחשבו את זה עליי באמת באמת שלא,חח זה היה מצחיק אבל לא התכוונתי נשבעת! חוצמיזה בר מה את נגדי?אני בעדך למנהלת שניה!עכשיו באמת נפגעתי...
חחחחחחחח לאלאלא באמת שלא אל תחשבו את זה עליי באמת באמת שלא,חח זה היה מצחיק אבל לא התכוונתי נשבעת! חוצמיזה בר מה את נגדי?אני בעדך למנהלת שניה!עכשיו באמת נפגעתי...