דרור נולדה (-:

דרור נולדה (-:

שלום לכולם, ביום רביעי ב23:02 דרור שלנו נולדה, בלידת בית מדהימה. הלידה הייתה כל מה שרק יכולתי לקוות לו ואפילו לא העזתי ממש להאמין שיכול לקרות. המיילדות שהיו איתי תמכו בי באופן מושלם וכמובן עודד היה פעיל ומועיל ונפלא. דרור נולדה בבריכה בלידה קצרה ובאמת עוצמתית. מלאכית אמיתית. אושרי מדהים איתה, דואג ועוזר. נשיקות לכולם עידית

פרלמנים

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo124.gifהיאח! הידד!../images/Emo77.gif

בשעה טובה ומוצלחת... איזה חדשות טובות ומשמחות! שיהיה בכיף, ונשיקות לעודד, אושרי ודרור. (שם יפה מאוד)
מחכים לתמונות!
ג'סיקה

nush האחד

New member
מזל טוף!!!! ../images/Emo95.gif ../images/Emo168.gif ../images/Emo65.gif

איזו בשורה נפלאה להתחיל איתה את השבוע!! שיהיה בכיף ובאושר גדול!! (אגב, אם את מניקה, מקוה שהולך טוב ואם לא- אשמח לעזור, אני מניקה מדופלמת...
) שמחה מאד לשמוע שאושרי מקבל יפה את העוללית הקטנה אבל אל תבהלו אם זה ישתנה, מה שמאד טבעי שיקרה. אצלינו עד היום הגדולה שלי מדהימה עם היפיוף הקטן, ממש אמאל'ה קטנה ואנחנו מחכים למכה שלבינתיים מבוששת לבוא... מקווים שזה סימן טוב... בשעה טובה ולילות שקטים (לפי מה שהבנתי, רק אחרי שהורדתם לאושרי את הנעליים, התחלתם לישון לילות שלמים. מקווה שהקטנטונת תתחשב בהורים שלה...) נשיקות, בעיקר לאח הגדול והגאה

מזל טוב!!!! איזה שם יפה!!!

ספרי קצת על לידת הבית? האם זה בבית שלך? אני בטוחה שאושרי התרגל ל"מעמד" החדש מהר מאוד מי ייתן ותזכו לגדל אותה בנחת והכי חשוב בבריאות טובה, נשמעת כמו סבתא שלי אבל תודו שזה נכון!!!! אורית

זהבה29

New member
המון מזל טוב../images/Emo24.gif

הרבה מזל טוב שמחה ושלווה .. זהבה.

sigis7

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo57.gif../images/Emo65.gifמ ז ל ט ו ב!!!

"בת בבית-אור בבית..." המון מזל טוב! גדלוה בבריאות ובנחת,מתוך אושר ושלוה,אמן!

טאניוש

New member
מזל טובבבבב ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif

המון אושר ובריאות ונחת מהאוצרית החדשה! איזו ילדה מקסימה- נולדה בדיוק מתי שרצית ואיך שרצית. אם יהיה לכם זמן גם אני אשמח לשמוע פרטים (ולראות תמונות של המלאכית). ספרו איך זה לטפל בתינוקת בלי הגבסים

יחיאלוש

New member
מזל טוב!!

מחכה לשמוע חוויות מפורטות יותרלאחר ההתאוששות וההתאקלמות. נשמע מיוחד מאד... הרבה נחת ובריאות, חיה.

תודה לכולם

מצרפת כמה תמונות. סיפור הלידה ארוך וקצת חושפני. אשמח לשלוח אותו במייל למי שירצה. אנא שילחו לי מייל במסר (-:

sigis7

New member
../images/Emo57.gifוואי, בע"ה, איזו בובה!../images/Emo57.gif

זה לא פייר! עשית לי חשק! ושוב אומר, וזה אף פעם לא נדוש: גדלוה באושר ובבריאות!

למות על הפה שלה!!!!!!

איזה יופי, איזה מרגש.... אני במקום שדווקא מחפשת להימנע מסיפורי לידה, אפילו אם הם טובים כדי לא להגיע עם ציפיות אבל באמת מכל הלב, מאחלת לך שתוכלי לגדל אותה כמו דרור בדיוק כמו שגידלת את אושרי אורית

אירנה ק

New member
איזה בובה!!!! ../images/Emo57.gif

תגדלי אותו באושר ונחת. איזה כיף תינוק בלי גבס, נכון?

vered43

New member
המון המון מזל טוב!!!!!!!!!../images/Emo77.gif

מאחלים את כל האושר שבעולם, בריאות ונחת..

למעלה