דרושה אינטיליגנציה גברית (בלבד)...

דרושה אינטיליגנציה גברית (בלבד)...

הכרתי אותו לפני חודש. הוא איש מדהים, משקיע, ג'נטלמן אמיתי, מלא כבוד, לא שולח ידיים, נתן לי ללכת בקצב שלי. כשראו אותנו חברים ביחד אמרו שאנחנו נראים ממש מאוהבים. ברור שזו עדיין לא היתה אהבה, כולה חודש. אבל הוא היה מתלהב מהדברים הקטנים, קורא לי "יפה שלי" ו"מתוקה", אומר לי שאני האישה האידיאלית לזוגיות, אחת שכל גבר מחפש, היה מפנק וכו'.... לילה אחד לפני שבוע יצאנו, ופתאום הוא אומר לי שמשהו יושב לו על הלב והוא נורא מכבד אותי ומרגיש אליי, שהוא חייב להוציא את זה. וסיפר שבדיוק לפני שהכרנו נפרד ממישהי (שיצא איתה חודשיים !!!), והוא מרגיש שהוא לא ב100% איתי כמו שמגיע לי, ולא נוח לו עם זה. שאלתי אם הוא בקשר איתה ואמר שהוא לא מתקשר, רק היא (yea right...) ושאינו רוצה לחזור אליה בכלל, וזה נגמר כי היא היתה "מלחיצה אותו" (בקטע של חתונה), והחלטנו שעדיף שלא ניפגש יותר. יומיים אח"כ, אני בסרטים. בוכה, חושבת מדיי... הוא הצליח להכנס לי ללב, לאחר 3 שנים בהן חשבתי שהפכתי לגוש קרח... שלחתי לו הודעה "תגיד פשוט שאתה לא מעוניין, זה היה מתסכל פחות". הוא התקשר. אמר שאני טועה. שהוא מאוד רוצה לראות אותי ולדבר איתי, אבל מפחד שיפגע בי, כי מגיע לי מישהו שיהיה איתי ב100%, והוא לא מסוגל לתת את זה כרגע כי לא מעוניין בקשר רציני, מייד אחרי שיצא מקשר רציני... אמר שישמח להשאר איתי בקשר טלפוני.... עצובה... גברים, בבקשה, עזרו לי להבין. כי גם אחרי שהתחננתי שיהיה כנה - אמר לי שהוא מעוניין מאוד. התנהג אליי כבן זוג לכל דבר וניתב בעצמו את הקשר לכיוון הרציני... מה עובר לו בראש? ובבקשה בלי "הוא לא שווה שתחשבי יותר מדיי/ שתבכי" וכו'... באמת... אני יודעת את זה. אני רק לא מבינה. רוצה להבין יותר... תודה לכולם.

bulb

New member
לא יודע בקשר לאינטלגינציה ריגשית ,

אבל כנראה שהזין שלו ממש מטומטם - חודש והוא לא עשה שום דבר? זה לא נראה לך קצת מוזר? לא נדלקה נורה אדומה עם הכיתוב "EJECT"? תעזבי את הקוקסינל הזה (סליחה מראש מהקהילה ושיכנסו לי לתחת) - קחי גבר אמיתי בכל רמ"ח איבריו ותרי"ג מצוותיו ,פרקי עול ושחררי קצת קיטור בדרך הישנה והטובה. שני הסנט לאחה"צ זה.

זה לא זה...

זה לא שהוא לא עשה כלום, גם שכבתי איתו (לצערי. כי אם הייתי יודעת שלא קשר רציני הוא מחפש לא הייתי עושה את זה...). הוא פשוט לא היה מניאק חרמן שמת לזיין וזהו. הוא לא הומו ולא קוקסינל, היו לו שתי מערכות יחסים רציניות - אחת של 4 שנים ואחת של 6.

bulb

New member
הבנתי ,הוא לא מניאק חרמן שמת לזיין

וזהו הוא הטיפוס המזיין סובל וסובל (רק אל תגידי שהוא בכה כשגמר ,כמה נוגע ללב). אין לך מושג כמה מודעות WANTED תלויות ברחוב בגלל חלאות כמוהו. הורס את השם הטוב של מניאקים כמוני ולוקח את כל הבנות.

bulb

New member
נהפוך הוא ,יקירתי - קיבלת את האמת

כל האמת ורק האמת ,כה יעזור לי האל (סליחה על התרגום הכושל). את רוצה שאיפה עבורך את המצב? לא ממש מתחשק לי כרגע. תנסי מחר.

magenta73

New member
הוא יצא עם משהי חודשיים

והם נפרדו בגלל שהיא הלחיצה אותו על חתונה... סליחה... אחרי חודשיים??? הא? לא מסתדר לי. וחומד - הוא נתן לך את התשובה - הוא לא רוצה ***אותך*** לקשר רציני.

david800

New member
אויש אתם נוראיים...קצת אמפתיה

לאידאלית, אני לא יודע מה בדיוק קרה בינכם אבל אני משער שרק לך יש את היכולת לאסוף את הגורמים והסימנים ולחבר בינהם כך שיהיו עובדה אחת מוגמרת שתקל עלייך לקרוא את המצב. לפעמים, זה קצת קשה כי זה מתערבב עם הרצון ש"המשהו" הזה שאנחנו רוצים שיקרה יצליח, וכך, השיפוט שלנו הופך מתעוות והמוח לא מעביר לנו מסר נכון ביחס למציאות. אני כל-כך מבין את הבלבול שאת נמצאת בשל "הסימנים" המאד ברורים שמצביעים על כך שהוא שממש מצאת חן בעייניו כמו למשל: שאמר לך "אני אוהב אותך אותך..מתוקה ..חמודה", סימנים כאלה (במיוחד שהם מגיעים מגבר שהיה במערכת יחסים ארוכה) יכולים להטעות מאד, שכן הם מעידים דווקא על ההרגלים יותר מאשר ההרגשות-אני זוכר שרק נפרדתי מחברה שלי ועשיתי איזה סטוץ ויצא לי לנשק מישהי בגב, בצורה עדינה כמו שהייתי מנשק את חברה שלי רק משום שהייתי רגיל...(אח"כ תפסתי את עצמי והבנתי שההתנהגות שלי היתה מטעה) חוץ מזה,יכול להיות שהוא ממש חסר רגשות וכל מה שהוא רצה זה רק זיון-קורה לנו לפעמים הגברים (וגם לנשים) שאנחנו לא בוגרים מספיק ואין לנו אומץ להודות שמה שהיה זה רק זיון הא ותו לא. את יכולה להיות בטוחה שאם הוא היה רוצה אותך הוא לא היה מוותר (כך זה עובד) מקווה שתתגברי,

mika tal

New member
מתוקה אין קשר ל"איטליגנציה" גברית

קראתי את מה שכתבת.. קראתי גם את התגובות של חבריי לפורום, חלקם מתחשבות יותר, חלקן קטלניות יותר.. אבל את צריכה לקרוא את הכתובת על הקיר: הבחור לא רציני. גבר שמעוניין בבחורה פשוט ייפגש איתה ויהיה שלה.. זהו.. עזבי אותו כ"כ הרבה חלאות.. אני יודעת.. אבל עוד יבוא אחד או שניים יותר נורמליים..

shaniza

New member
מה באמת עובר לו בראש

אף אחד לא ממש יכול לדעת. אם הוא באמת כנה איתך, אז כנראה שבאמת מצאת חן בעיניו אבל כרגע עדיין מקובע עליה ומרגיש חצוי. אם הוא סתם מחרטט, אז הוא סתם לא רוצה אותך וזו הדרך שלו לצאת מזה. כך או כך. עדיף לך בלעדיו כרגע (את לא באמת רוצה להיות עם מישהו ש או שהוא לא איתך כלל או שהוא רק 50 % איתך...לא?) לגבי- לשמור על קשר טלפוני... רק אם את חושבת שתוכלי להתמודד עם שיחות איתו ושזה לא יכאיב לך בסופו של דבר.

mika tal

New member
shniza../images/Emo176.gif

אני מעולם לא הבנתי את הגברים המטומטמים האלה ש"מחרטטים" כי: לא נעים להם/ מחזיקים על "אש קטנה"/יוצאים עם כמה במקביל.. או מיליון ואחת " חרטטות" אחרות.. ואולי הגיע הזמן שיתחילו לכבד את הבחורות שעומדות מולן ןלא יזיינו את השכל. כזה גבר רק מוריד מהאיכויות שלו כאדם.. לא מעבר..

shaniza

New member
כמוני כמוך

אופ מחר לקום מוקדם לזריקות

shaniza

New member
חזרתי

עשיתי בלשכת הבריאות בתל אביב (רחוב הארבעה) היה קליל ומהיר חוץ מזה שתיזזו אותנו לבנק הדואר בחוץ כי לא היתה קופאית...

מוותק

New member
קודם כל ... אל תהיי עצובה... ../images/Emo140.gif

ראיתי שגם נשים הגיבו, אז אני ארשה לעצמי להגיב... תקשיבי, אנשים אומרים דברים בלי לחשוב על מה שיוצא להם מהפה. אומרים את מה שמרגישים באותו רגע, או גרוע מזה, אומרים מה שהם חושבים שצריך להיאמר או שהצד השני רוצה לשמוע. הרבה פעמים מאוד קל לנו להיאחז במה שאנשים אומרים לנו, בעיקר כשמדובר במילים שמחזקות לנו את הביטחון. ובדיוק בגלל כל מה שציינתי כאן חשוב שתשימי בצד את כל מה שהוא אמר. יכול להיות שהוא התכוון לכל מילה, אולי רק לחלק, ואולי לשומדבר.והסיבות לכך שהוא התנהג כאילו אתם במערכת יחסים, אמר את מה שהוא אמר וגרם לך להרגיש כמו שהוא גרם לא חשובות. משנה שבסוף הוא בחר ללכת... אני ממש ממש מבינה אותך, ואני יודעת כמה קשה להיות בצד הזה, שלא מבינים למה הוא עשה את זה ? למה הוא היה טוב ? למה הכל היה מושלם ובסוף הוא הלך ? אולי הוא יתחרט ?... ועוד הרבה הרבה סימני שאלה... אבל...זה מה שהוא בחר לעשות. ועכשיו, עם כל הקושי, ושוב, תאמיני לי שעברתי אהבות וגם אכזבות לא אחת, אני אחזור ואומר, שאת צריכה לשים בצד את מה שהוא אומר, לשים אותו רחוק מהלב שלך, ולהמשיך בדרכך. אני לא אומרת שהוא לא בסדר, שהוא מאניאק או כל הדברים שיכולים להיאמר, כי אני לא חושבת שאם מישהו לא רוצה זה הופך אותו למניאק, הוא אמר שהוא לא רוצה ולכן לא המשיך להשלות אותך, וככה פרידות צריכות להיעשות. בסופו של דבר אלה החיים, לא תמיד רוצים, אני בטוחה שגם את סירבת לגבר או שניים בחייך, ואם לא, אז תאמיני לי שזה עוד יקרה. הרי אף אחד/ת לא רוצה להיות עם מישהו שלא רוצה אותו ורק אותו. מגיע לכל אחד מאיתנו להיות עם מישהו שכ"כ רוצה להיות איתו...שרק מהמחשבה על לא להיות ביחד יצבוט בלב... ולכן אין שום סיבה שתכאבי בגללו. ואני יודעת שקל להגיד... אבל מה שאני אומרת כאן בא מהלב שלי, ואני מניחה שאת יודעת שמבחוץ, למי שלא נמצא במצב הזה כרגע, הרבה יותר קל לראות את האמת. אז בבקשה, בשבילך, תקחי לך כמה ימים, תרשי לעצמך לכאוב אם זה מה שעוזר לך, אבל בעוד 3 ימים מהיום קחי חברות, תצאו לקרוע את העיר, ותהני מהחיים. מישהו אחר יגיע, בלי שתשימי לב בכלל, הוא יפתיע אותך.את בכלל לא תרגישי והלב שלך יתמלא בחום ורגש למישהו אחר. (ואני יודעת שאמרת ש3 שנים חשבת שהפכת לגוש קרח, למרות זאת, אתת תיראי, יבוא מישהו). תנסי ללמוד מהקשר הזה, כי כל דבר שאנחנו עוברים בחיים, כך אני מאמינה, קורה מסיבה מסוימת, ומכל דבר אנחנו יכולים ללמוד הרבה. שולחת לך המון המון חיבוקים
ובאמת, תהיי חזקה

mika tal

New member
את מקסימה!!!!../images/Emo140.gif

קראתי את מה שכתבת... וטוב שכתבת...

מוותק

New member
../images/Emo9.gif אחרי שקראתי חלק מהתגובות

כאן, גם אני שמחה שהגבתי... חבל שיש אנשים שבוחרים להגיד דברים בצורה לא נעימה... ואולי אפילו מכאיבה. אפשר להגיד הכל, השאלה היא איך אומרים !

למעלה