דרושה: בחורה

dod_basim

New member
דרושה: בחורה

זאת שתצליח להוציא אותי מכבלייה של אחרת. שתדע להשלים עולם שכרגע לא קיים. שתהייה חמודה-מצחיקה-מתוקה ועם רוח צעירה. לא מחפש מ-"רופא" או אפילו ארוזה בשקית, לא משנה לי, אפילו יד שנייה או שלישית. אחת שהיופי הפנימי והחיצוני יחיו בהרמוניה מושלמת. שיהיה איתה כיף, נקודה. באסים כותב וכואב

Cobe Anan

New member
דרוש קארטר לסקודה פייבוריט.

וגם קרבורטור, אם מישהו יודע.. *מה נסגר איתכם? שני גברים-גברים שכמותכם, מפרסמים לי פה מודעות דרושים? יש לכל אחד מכם סיכוי עצום למצוא אהבה אם רק תעצרו את מסע החיפוש הזה, ותתנו לעצמכם לזרום.. אז אולי זה לא יבוא היום או מחר, אבל יאללה- כאילו שלי יש חברה מהיום שנולדתי.. דרושים- חבר`ה צעירים עם ראש שיודעים לתפוס את המקום שלהם בעולם, ויש להם סבלנות. למתאימים תנאים טובים, אפשרויות קידום, וחברות מדהימות. יש?

אני חולה על התגובות שלך

זה היה בצחוק אחי אני דווקא בתקופה הזו רוצה להיות לבד לא רוצה מישהי לא רוצה להיות תלוי בבחורה אני רוצה להיות עם מישהי שאני יוכל לאהוב ולא להסתכל עלייה ולחשוב על חברה שלי הקודמת

liontamer

New member
שלוש

גם אני צריך אחת כזו לאון כואב את כאבו של באסים

Zoharrr

New member
3 בחורות ובחור בשבילי

והאם אני היחידה שזה מתחיל להישמע לה כמו אורגיה?

Zoharrr

New member
אוי באמת ממך לא ציפתי!!!

כבר מעצבן לכתוב פה עם עיניין הגיל!!!

dod_basim

New member
לאן נעלם החוש הומור?

או שכנראה שלא צוחקים על נושאים כאובים אם נפגעת סליחה אם נפגעת זה מיותר שולם שולם לעולם

באסים זה נשמע כאילו חיפשת אותי:)

כלבחורה כמעט שתיגש אליה עם השירון הזה כתוב על מפית ותתן לה את זה כדרך אגב בבית קפה או משהו תחייך:) חמוד

dod_basim

New member
סבתא, אם היית מזיזה את התחת שלך

ובאה לירושלים למקום עבודתי אז היינו חושבים על איזה משהו בנתיים בנתיים סוגרים את המים

למעלה