דרושה ביקורת לאלבום של אוהד חיטמן

Hpeople

New member
דרושה ביקורת לאלבום של אוהד חיטמן

אתר "הסקיצה פלוס" מעוניין לקבל ביקורת לאלבום הבכורה של אוהד חיטמן ולשלבה בין ביקורות האלבומים שבאתר. אתר "הסקיצה פלוס" הוא מגזין מוסיקה ישראלית שנפתח ללא מטרת רווח, ובאתר ניתן למצוא מגוון רחב של ביקורות, סיכומי אירוחים, לוח הופעות, סיקורים, דיסקים וסינגלים חדשים ועוד.. כל זאת לצד אינדקס אמנים נרחב. בימים אלו אנו מעוניינים להרחיב את מאגר ביקורות האלבומים וזקוקים לביקורת לאלבומו של אוהד חיטמן, אם יש לכם את האלבום ויש לכם ידע בכתיבה ואתם מעוניינים שהביקורת שלכם תעלה באתר "הסקיצה פלוס" ומילות מפתח ממנה יעלו ב"מדהורה המודפסת של הסקיצה פלוס" המופצת חינם בהופעות ברחבי הארץ, נשמח לקבל את הביקורת שלכם ולשלבה באתר. כיתבו ביקורת ושלחו אותה לכתובת : [email protected] בצירוף שמכם המלא. חשוב לציין, אתר "הסקיצה פלוס" פועל ללא מטרת רווח, הכתב שביקורתו תתפרסם לא יקבל לצערנו כסף עבור עבודתו, אך נשמח להוסיפו לרשימת הכתבים של האתר המקבלים מידי עת אלבומים לביקורת. תודה ושבוע מקסים. www.skp.up.co.il

Hpeople

New member
עוד משהו אגב..

באתר "הסקיצה פלוס" תוכלו למצוא גם ביקורת להופעה מ"טאוואר רקורדס" מגדל האופרה מתאריך 7.8.05. הביקורת נכתבה ע"י אייל רוביקי.

גם אני לא../images/Emo4.gif

בבקשה תוכל להסביר לנו מה זה האתר הזה? תודה!

ranch22

New member
לפי מה שהבנתי...

זה אתר שכותב על הופעות של זמרים,אלבומים וכו' כמו אתר eonline למי שמכיר והם רוצים שמישהו מאיתנו יכתוב בקורת על הדיסק החדש-ישן של אוהד,כמובן צריך שיהיה לו את הדיסק ואת ידע בכתיבה. בקיצור-ליאת את בהחלט יכולה ללכת על זה!!

לא יודעת, זה אומר לי שם באתר

כדי שאוכל לכתוב אני אמורה להוריד איזה שהוא תוכנה, אין לי מושג... אתן בדיקה שוב לראות מה הסיפור שם, כשיהיה לי יותר זמן במחשב

Hpeople

New member
אין צורך להוריד כלום או להרשם

אתר "הסקיצה פלוס" הוא מגזין מוסיקה ישראלית הכולל ביקורות. בתקופה זו אני רוצה להגדיל את כמות הביקורות שבאתר ועל כן הייתי מעוניין בכמה ביקורות של אלבומים חדשים. אחת מהביקורות היא הביקורת לאלבום של אוהד חיטמן. ניתן לשלוח אליי את הביקורת במסר אישי או בכתובת הדוא"ל [email protected] בצירוף שם מלא שיופיע בכתבה עצמה.. אין צורך להוריד שום תוכנה, פשוט ניתן לכתוב ב- WORD או בכל מסמך כתבן ולשלוח את זה אליי ואני אעלה באתר (רק במידה וזו ביקורת מלאה ולא מספר שורות על הדיסק..) תודה!!

אני מוכנה לכתוב ביקורת

אך אני צריכה לזה זמן. זמן כתיבה כמובן. מאוד אשמח לעשות את זה
. והאמת שהאתר הזה אצלי צריך תוכנה כדי שאוכל לכתוב בה, משום מה למחשב שלי יש הפרעה קצת.. חחח יש אתרים שלא עולים לי מבלי תוכנה מסוימת, ככה שאני מעדיפה לשלוח לך ת'ביקורת במייל או במסר ושאתה תעלה אותו, תודה.

למעלה