דרושה ברמנית כוסית

Sany b

New member
דרושה ברמנית כוסית../images/Emo70.gif

כן שמעתם נכון, לא, אי אפשר לטעון נגדי, זה מה שאני מחפש לצוות שלי וזו זכותי המלאה. ברמנית נאה פלוס שיודעת לעבוד בבר
לפנות אלי במסרים. לכל ה"גברים" , סורי חבר'ה, אני לא צריך כרגע גברים.

חחח אכן זכותך...

רק אל תתלונן אחרי זה שהיא לא יודעת מה זה כוס אולדפאשן...ואל תגיד לכל חברי הפורום (ולא רק לכוסיות שפה) "אולי תשקיעו בקורס ברמנים שלכם ואשכרא תלמדו משהו"

tommiyBoy

New member
קח את זה כ''טיפ''

קראתי את ההערות שלך..ובחלק מהם ראיתי שאתה כן מבין את העבודה.. אבל בשלב מסויים אתה הולך נגד העקרונות שלך.. אתה צריך להבין..שכבר מזמן לא מה שמוכר זה חזה של בחורה והפנים היפות שלה.(אולי לחלק..אבל ללקוחות הטובים לא..) קח לדוגמא את הפרסומת של קורונה...הבחורה עדיין בחורה..זה כן. אבל היא לא כזאתתת כוסית..פשוט יש לה את הביטחון והגישה על הבר.. נכווןן שזה רק פרסומת..וזה בולשיט...אבל זה ככה אז לסיום..עצה שלי.. אתה מגביל את עצמך בזה שאתה מחפש ספציפית אישה...ויכול להיות שאתה מפסיד גברים שלא יהיו הפנטזיה של הגברים בפאב...אבל יהיו אחד מהחבר'ה שלהם.. זה לא פחות מוכר..
חומר למחשבה

Symbolic

New member
לדעתי

דווקא "ברמנית כוסית" זה בדיוק מה שצריך למועדון. הרי בנינו - זה לא פאב. הקהל מורכב מרובו מאנשי "וודקה-רד בול" למיניהם (ואם זה נשמע כאילו אני אומר בנימת זלזול, אז ממש לא זאת הכוונה), ובכלל האווירה במועדון צריכה להיות סקסית במיוחד. זה לא כמו פאב שאתה יושב על הבר ומשוחח עם הברמן על כוס וויסקי. לדעתי סאני עושה דבר חכם. הלוואי ואני אגיע מתישהוא לעבודה בניהול צוות בר. ואם כן - סביר שאני אעשה אותו הדבר. הכל קשור להיצע וביקוש.

tommiyBoy

New member
לא תמיד. מניסיון

אנשי המועדונים הרבה יותר קמצנים מאנשי הפאבים.. אולי בקטע של הטיפים לבחורה יש יותר סיכוי.. אבל בן אדם לא ילך לקנות לשתות במיוחד בגלל הברמנית ששם... חוץ מזה..ששוב...גם במועדונים יש את הבליינים הקבועים של אותו ליין ואת האלה שאוהבים להיות על הבר..ולאו דווקא כל הערב לרקוד... ככה שחוזרים לאותה נקודה של מה שכתבתי בהודעה הקודמת... ואם זה מועדון כמו שמתארים אותו..והצורך לכוסית ..מיותר לחפש ''ברמנית''..ועוד כוסית..שזה בכלל מצמצם.. אפשר להביא כל בחורה מהרחוב...להגיד לה. תכירי-זה וודקה..זה רדבול לעבודה!

Sany b

New member
לכל מען דכפי ../images/Emo24.gif

או איך שרושמים את זה... נסגור את זה במשפט אחד : זה לא המועדון שלי, לא אני משלם, לכן אילו אינן הדרישות שלי. יום כתום לכולם סאניB

Symbolic

New member
אתה קצת סותר את עצמך אתה לא חושב?

לפני שנייה אמרת "כן שמעתם נכון, לא, אי אפשר לטעון נגדי, זה מה שאני מחפש לצוות שלי וזו זכותי המלאה" ועכשיו אתה אומר "זה לא המועדון שלי, לא אני משלם, לכן אילו אינן הדרישות שלי" אפילו אם אתה מחליט, או שלא מחליט - זכותך המלאה ואתה לא צריך להצטדק.

tommiyBoy

New member
סימבוליק

כשאין מה להגיד הכי פשוט זה להסיר אחריות בן אד'ם...הגעת להחלטה...תעמוד מאחוריה.. אתה רואה שאתה טועה..אתה יכול להגיד... כי די היית החלטי בקטע של הברמנית הכוסית.. והתהפכת 360

tommiyBoy

New member
וכן 360-לא 180

שלא תחשבו שאני מפגר..חחח פשוט חזרנו לאותה נקודה.. וההודעה היתה לסימבוליק כל השאר מופנה לסאני

Symbolic

New member
הא?

איפה בדיוק ראית בהודעה שלי שהדיעה שלי השתנתה? הגבתי על משהו אחר לחלוטין.. אשמח אם תסביר

tommiyBoy

New member
בכוונה הוספתי

עוד הודעה.. שתבין שלא אליך אני מתכוון.. להיפך..הדבר היחידי שהיה אליך זה זה שהסכמתי איתך שסאני לא הבחור הכי החלטי כמו שהיה... כל ההודעה היתה לסאני.. תיארתי לעצמי שתתבלבל..בגלל זה שקראתי את זה הוספתי הודעה שתנסה להסביר.. בכל מקרה.....עכשיו אני מקווה שהבנת..:)

Sany b

New member
בואו ילדים שלי תלמדו קצת../images/Emo24.gif

כאשר אני פונה בשם מקום, אני בא-כוחו, ולכן הדרישות של המועדוןמוצגות כדרישות שלי.כמו שאמרתי, אני (כמועדון) מחפש ברמניות נאות
אבל , (אליך שי 360) אני (סאני) אישית מעדיף לעבוד עם ברמנים שיודעים לעבוד ויכולים לעבוד פיזית בלי כל הבולשיט (אני לא מרימה, אני צריכה עוד ללדת)אזי, אכן זה לא המועדון שלי , ואם בעלי המועדון (המשלם) יחליט שהוא רוצה את הגרמלינס בתור מלצריות ואת ריפעת טורק בתור מאבטח בכניסה, זה מה שיהיה.הבנתם, אגב, אחד מכם ואני לא זוכר עכשיו מי צריך לעבור קורס באמנות השירשור

Symbolic

New member
דבר ראשון

אף אחד לא ילד שלך - אל תתנשא. יש רבים וטובים שיכולים ללמד אותנו הרבה דברים, אני לא חושב שאתה מהמובילים שבהם, תתפלא לשמוע, גם לך יש הרבה מה ללמוד. סתרת את עצמך מאוד וחבל שאתה לא רואה את זה, ובמקום זה "עוקץ" לגבי אמנות השרשור (מגוחך). כאשר אתה פונה בשם מקום - אתה בא כוחו. אתה אמרת את זה, ואתה צודק לחלוטין. אבל בהודעה השנייה שלך אתה לא בדיוק מייצג את המועדון שאתה בא כוחו. נשמע לך לא ברור? חבל. בכל מקרה, CHEERS מתן

nunimon

New member
../images/Emo41.gifדרושה ברמנית מנוסה ומטופחת../images/Emo70.gif

לא נשמע יותר טוב...
וגם תאמין לי שהיא תעשה את העבודה הרבה יותר טוב מברמנית "כוסית". אגב, באמת בחורה רצינית אחראית ומנוסה למועדון גאז בנמל ת"א דרושה לי בבר. אם מישהי מעוניינת - יש יום גיבוש בקרוב, אחריו יום ראיונות, והמצטיינות יזכו להצטרף לשורותי לאחר קורס הדרכה ממושך ומבחן מסכם בסופו.

Elmer fudd28

New member
רגע רגע... אפשר שאלה../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

אם אני ברמן מנוסה ומטופח (ואפילו ייצוגי) אני לא אקבל את העבודה
...

למעלה