דרושה דעתכם הכנה....

ShirYaki

New member
דרושה דעתכם הכנה....

סיפרתי לכם לפני כמה ימים על התוכנית "הופ כתמתמים" בערוץ הופ שבה מגיעים "אומנים" שמלמדים ילדים איך להכין כל מיני יצירות מדברים שיש בסביבה הטבעית. חשבתי לנסות את העיניין ונתבקשתי להכין 2 עבודות. יש לי כמה דברים בראש - הכנתי שניים - רכבת מגלילי נייר טואלט, קשיות, קרטון, וקופסה והדבר השני - קופסא בצורת גמבה (שנוצרה על ידי עטיפת גמבה ברצועות נייר עם דבק פלסטי - מתוך הספר שמקס קנה וגם אני...) מה דעתכם?

lilachh

New member
שיר - אם הבנתי נכון....

אז הערוץ הזה מיועד עג דילאים של שש ככה, לא? כי אם כן אז לדעתי הרעיון עם הרכבת נפלא ומתאים לגילאים הללו, הרעיון עם הפלפל גם טוב אבל אולי מתאים לגילאים קצת יותר מבוגרים...

ShirYaki

New member
נכון. ממש קשה לי לחשוב על פשוט....

חשבתי גם על מגנטים מקרטון שמציירים עליו. ראיתי שתי תוכניות ועושים שם דברים ממש ממש פשוטים

lilachh

New member
מגנטים נשמע לי מצויין ../images/Emo45.gif

משהו עם מגנטים שאפשר לשים על המקרר זה נראה לי נהדר ומקורי...אולי כדאי לך לפתח משהו לכיוון הזה

בהצלחה ../images/Emo45.gif

הרעיונות נפלאים. אישית, יש לי בעיה עם רעיון הגמבה.. נוצר מצב שכביכול עושים שימוש באוכל בשעה שישנם אנשים שיש להם חוסר בו, מה גם שלדעתי באוכל "לא משחקים". >בעבר עשו שימוש בירקות גם לעשיית נרות למשל..< מה עם עפיפונים? שבשבות?

ahif

New member
את יכולה לעשות מסגרת תמונה

על ידי רבוע סול הגזור באמצע בגודל התמונה וריבוע סול מאחור. על הסול אפשר לעטר בטוליפים או בגיזרי סול מודבקים טושים ועוד. את יכולה לעשות גם סימניה לספר על ידי תמונה שהם צובעים ואת זה מדביקים על קרטון מלבני בגודל מתאים . עושים חור עם מחורר בלמטה של הקרטון וקושרים סרט או חוטים צבעוניים. את שני הדברים עשיתי עם ילדים בגילאים שונים ותמיד יצא מוצלח.

ShirYaki

New member
יוגיעו לי בקרוב. יש עוד מעוניינים ?

אם כן נראה לי שאפשר! באודישן צריך להביא את היצירה גמורה ורק להסביר ריך עשינו אותה.

michal24

New member
אפשר קצת הסבר על קופסת הגמבה ?

מתברר שממש אין לי מושג איך עושים כזה דבר, ודווקא נורא מצא חן בעיני

ShirYaki

New member
זה מאוד פשוט...

מורחים את הגמבה במשהו שומני (אני השתמשתי בקונדישינר לשיער) ומצפים אותה הרצועות נייר עיתון (ברוחב של שני ס"מ בערך) עם דבק פלסטי רגיל מדולל קצת במים. צריך 10 שכבות של רצועות בצורה של שתי וערב ואחרי 12 שעות בערך חותחים לרוחה הגמבה, מוציאים אותה וצובעים!

למעלה