דרושה הומאופתית

dana00

New member
דרושה הומאופתית

שלום לכולם, מישהו/י יכול להמליץ על מטפלת הומאפתית טובה מאיזור תל אביב והמרכז? אשמח אם תוכלו לספר לי על הצלחות... תודה, דנה

דנה שלום

הכנסי לאתר WWW.HOMEOPATHY-ISRAEL.CO.IL אתר האגודה הישראלית להומיאופתיה קלאסית. שם תוכלי למצוא שמות לפי איזורי הארץ. שם גם תוכלי לשאול על צלחות. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע

בוקר אור !!! בדרך לעליה לאסוף את

הרמדי........ שיהיה בהצלחה אינשאללה ותודה... קרא את החלומות שלי משבת אולי תשנה את דעתך.....

אז אפשר להפוך לגרגרניים../images/Emo8.gif

ואידך זיל גמור גמור גמור גמור גמור את צלחת החומוס לפני שמשגיח הכשרות בא

הקטע הוא

שמאחר והבעיה היא באנרגיה המינית של המבשל שלעיתים היא גם מבשלת וגם גויה, אז רחמנא ליצלן, עשוי יהודי כשר להתאהב ולהתקשר אנרגטית אל הגויה שבישלה את הגרגירים ולהתאהב בה, אחר כך לרצות להתחתן איתה ולהמיר את דתו, רחמנא ליצן. אז הכי בטוח לא לנגב. הקטע הוא שהעוזר של הרב התעורר לפני כ 3 חודשים עם קושיה קשה מנשוא זו שכן אולי התחיל להמשך לערביות בשכם. אז הרב הורה לו ולשאר בני ישראל לחדול מהניגובים ולאלתר. בשבוע האחרון יצא לי לנגב פעמיים ומאז, לרוע מזלי, לא הצלחתי לעצור בעד תשוקתי העזה אל פאטמה החיננית שמערבבת עם התרווד את הגרגירים המהבילים ומעוררי החשק.

מה שמפחיד אותי

זה מה עושה המבשל עם האנרגיה המינית שלו כשהוא מבשל את החומוס...ואידך זיל גמור בקיצור התרחקו מהחומוס שורש כל הרע וראו כי טוב מוארים אתם

למעלה