דרושה הכרעה.....

shelycat

New member
דרושה הכרעה.....

מה הדרך הנכונה? גרב-גרב, נעל-נעל כלומר קודם גרביים ואח"כ נעליים או גרב-נעל גרב-נעל מסיימים אם רגל אחת ועוברים לשניה ? האם יש חשיבות לאיזה רגל קודם, ימין או שמאל? ועוד שאלה בנושא: קודם גורבים גרביים ואח"כ מכנסיים או מכנסיים ואז גרביים?

gmgy

New member
../images/Emo6.gif

פעם, לפני הרבה שנים, אני זוכרת שהיה איזה שעשועון בטלויזיה על זוגות ששאלו אותם עד כמה הם מכירים את בני הזוג שלהם. אחת השאלות היתה הם בן הזוג נועל גרב-גרב, נעל-נעל או גרב-נעל גרב-נעל. אף אחת לא ידעה! כולן ניחשו (בכל זאת יש סיכוי של חמישים אחוז). ועכשיו שאני חושבת על זה, אין לי מושג מה גיא עושה, אבל אצלי זה תלוי בנעל...

שמופית

New member
אני יודעת ../images/Emo6.gif

תמיר קודם גורב גרביים ואח"כ נעלים. אני גרב-נעל-גרב-נעל
שליקט, תגידי, חשבת פעם לכתוב ? אולי משהו בסגנון סיינפלד ? לפי השאלות (והתשובות שמתקבלות) יש לך כאן חומר יקר ערך

אביבית1

New member
אני.....

פעם גרב-גרב-נעל-נעל ופעם גרב-נעל-גרב-נעל אביחי קודם גורב גרביים ואח"כ נעליים

danonit

New member
סורי - לא שמתי ../images/Emo23.gif...

באמת, אני מנסה לשחזר בראש את מה שאני עושה כל בוקר ויוק, לא עולה לי כלום...

סיגל2

New member
וואו איזו דילמה קשה../images/Emo13.gif אני גם בקושי

זוכרת כי זה לא דבר שאני כל כך שמה לב אליו, אולם ההגיון שלי אומר שהיות ואני גורבת גרביים בעיקר בחורף אז זה יהיה כנראה גרב גרב ואחרי כן נעל נעל כדי שהרגליים לא יקפאו לי על הבוקר.

איילתי

New member
קודם גרביים, אח"כ נעלייים

כשתמיד אני מתחילה עם גרב ימין, גרב שמאל ואחר כך נעל ימין, נעל שמאל. ולשאלה השנייה, קודם מכנסיים ואחר כך גרביים. למה? ככה יוצא לי

היום בדקתי

למרות שאולי חשבתי על זה יותר מדי בגלל השרשור אתמול: גרב ימין, נעל ימין, גרב שמאל, נעל שמאל

למעלה