דרושה המלצה לאתר אירופאי לסנובורד

shaibahir

New member
דרושה המלצה לאתר אירופאי לסנובורד

שלום. אני מתכוון לנסוע (בשאיפה) לשבוע סנובורד באירופה, תוך שבוע עד שלושה. יש המלצות (בהתחשב בטיב האתר וגודלו, מז"א ואיכות השלג בעונה זו)?

alonaski

New member
ואל טוראנס!

מיועד בעיקר לסנובורדיסטים כי יש שם המון מסלולי אוף-םיסט ומרחבים לא נגמרים... במיוחד אם אתה לוקח סקי פס לכל ה"טרואה-וואלה" = שלושת העמקים. בעיקר בנוי לסנובורד בזכות רשת הרכבלים שבנויה בצורה כזאת עם שיפועים שמתאימים לסנובורד. ואל טוראנס הוא האתר הכי גבוה באירופה ופתוח גם לסקי בקיץ. אז לא תהיה בעיה עם שלג... אם יש תנאי גלישה טובים בסינט אנטון באוסטריה - אז מומלץ גם!!!

shaibahir

New member
תודה אלונה. הייתי בואל-טוראנס לפני

שנתיים. באמת חלום. האמת - לא ידעתי שהוא מצויין לסנובורדס במיוחד. בכל אופן - חשבתי לגוון (ולנסות לחסוך משהו).

roeelevanon

New member
לה-מניור

טוב זה די קרוב אבל לה-מניור מעולה לסנובורדיסטים, לפחות מתי כשאני הייתי שם (26 לינואר), יש גישה לכל שלושת העמקים והאפשרויות הן אין-סופיות, יש הרבה מעליות טובות, המסלולים ברמה טובה, ויש מכל הסוגים. ובתור סנוברדיסט, יש שם המון אופ-פיסט, פודרות שלא חלמת עליהן! (ככה היה לפחות כשאני הייתי). יאללה סלאמת אחי.

ש.פ.ד

New member
ואם כבר נשארים בשלושת העמקים:

Meribell! מבחינת אזורי הסקי - למעשה אין הבדל בין כל הכפרים במרחב, אבל ייתרונה של Meribell הוא שהכפר ממוקם במרכז המרחב, כך שניתן להגיע לכל נקודה במהלך חצי יום סקי. מי שממקם את עצמו "בקצה" כמו למשל בואלטו, צריך לקחת בחשבון לפחות יום סקי מלא כדי לבקר בקצה הנגדי של המרחב.

למעלה