דרושה המלצה לצימר מיוחד...

yoss plus

New member
דרושה המלצה לצימר מיוחד...../images/Emo92.gif

אני יודע שאני לא הראשון שמבקש המלצה, אך אני מבקש אם תוכלו לתת לי המלצה מהירה (יכול לצאת רק בשבוע הבא), אני פשוט חייב להוציא ולאורר את אשתי לאחר תקופה 'לא קלה' שעברה עליה! הדרישות הן: א) כל הפינוקים (ג'קוזי גדול, מסך ענק, ומבחר סרטים, פינוקים קטנים כיין שוקולדים וכדו') ב) מקום מרווח ג) נקי ביותר ד) עדיפות גבוהה לנוף מובחר (עדיפות לגליל המערבי) ה) בעלי בית נעימים ומתחשבים (חשיבות מרובה!!) אודה מאוד מאוד על כל המלצה (מחיר לא משנה!) חייב לעשות את זה [הבטחתי מספיק, הגיע זמן ביצוע] וחייב שזה יהיה מוצלח ביותר.

איריסג

New member
עליסה במנות

לא בטוחה שבהתראה כזו יש לך יחדות פנויות, אבל היחידה שלה שנקראת "ארץ הפלאות" היא בדיוק מה שאתה מבקש - הג'קוזי ענק (מלבני, הכי גדול שראיתי בימי חיי, מתאים לארבעה אנשים...) נמצא ממש לצד המיטה, בקומה השניה יש DVD וטלויזיה ופינת סתלבט - ומהגלריה יוצאים למרפסת ענקית עם נוף מרהיב לים התיכון ולגבול הצפון. עליסה היא מהנחמדות שפגשתי, ואם אתה ממש בעניין של לפנק את אישתך - תזמין מעליסה גם את ארוחת הבוקר הגדולה - זה דבר מדהים. אנחנו גם הזמנו מסג' לחדר מצוות "חלומות" וזה היה נהדר. והמלצה אחרונה - ארוחת ערב רומנטית במסעדת "אלומה - ביסטרו גלילי" בתרשיחא.

yoss plus

New member
לא בטוח שזה מתאים...

כיון שאנחנו כנראה נביא איתנו תינוקת (מקוה שזה אפשרי במקומות האלה) ולכן שתי קומות לא נראה לי כ"כ כדאי! בנוגע לאוכל תלוי אם המטבח כשר (לא רציתי לרשום את זה כתנאי כיון שאני מעדיף קודם כל מקום מדהים, ועם האוכל נסתדר. אם יהיה גם מקום מדהים וגם כשר, מה טוב!) בכל מקרה, המון תודה על ההמלצה ואשמח לשמוע ממך ומאחרים המלצות נוספות.

katam

New member
ממליצה על אמירים

מכוון שאמירים הוא ישוב צמחונים ואוסרים להכניס בשר יקל עלכם מבחינת כשרות. היו המלצות חמות על הסעודה האחרונה במיוחד על הסוויטה הדרומית. אנחנו היינו באון בר והיינו מאד מרוצים נותנת לך קישורים

doco

New member
תנסה צימרים קיבוץ פלמחים ממולץ!

http://www.zimmer.co.il/galil.asp?site_id=1572

ממצו

New member
בקשר לצימר עם תינוקת

שאלתי בדיוק את אותה שאלה לא מזמן. לאחר בירור במספר לא מבוטל של מקומות - רוב הצימרים השווים כפי שאתה מתאר, עם כל הפינוקים לא מעוניינים בתינוק כאורח. כל אחד עם התירוצים שלו: רעש, הצימר לא בטיחותי וכדומה. שני המקומות שאני מצאתי שמוכנים לארח תינוק הם : "שירת העשבים" באמירים ו "מי קאסה" בראש פינה. יש אתר מצויין שנקראה "הפיסגה" ובו תמונות וביקורות על הצימרים האלה ועל אחרים. אני מצרפת לך קישור: http://www.hapisga.co.il/ בהצלחה.

yoss plus

New member
מאוד מענין מה שאת אומרת

אני בניתי על כך שלא יהיה איכפת לשום צימר אם אני מביא תינוקת. אבדוק את המקומות שציינת, למרות שאני מעדיף בגליל המערבי. תודה! ואולי.. נחזור לתכנית המקורית והבנאלית של מלון באילת? למישהו יש המלצות על המלון הכי טוב באילת?

ronnymp

New member
שים ../images/Emo23.gif להמלצה שלי בשרשור שמעל

בקתות עדן - במושב גורן כשהדגש הוא על ביקתה מס' 1 .......
הנה האתר שלהם ובשירשור השכן פרטתי המון על התוכן שם ....
- רוני

chipadripa

New member
אנחנו לא היינו מרוצים מבקתות עדן

הבקתה הייתה מקסימה מבחינת הריהוט והג'קוזי הגדול. אבל: מבחינת כלים במטבחון השאירו בעלי הצימר רק כפית אחת. במקלחת היו שני בקבוקים ריקים (כנראה של האורחים שהיו לפנינו) של שמפו וקונדישינר. בג'קוזי היו נרות שנגמרו ולא שמו נרות חדשים. במילים אחרות: במחיר שהם גובים ציפיתי לקצת יותר מזה. וזה היה 650 ש"ח ללילה כולל ארוחת בוקר באוקטובר. זה לא מעט והיינו מצפים לקצת יותר תשומת לב לפרטים הקטנים ובמיוחד לניקיון החדר. יש לציין , שבמרחק של דקה מהחדר היה לול שלא ניתן היה להתעלם מהריח שהגיע ממנו.

ממצו

New member
ממליצה על מלון אגמים באילת

אנחנו נסענו כשהתינוק היה בן 3 חודשים. לקחנו את החדר עם הירידה לבריכה. החדר מאוד פשוט, אבל הירידה לבריכה עושה את זה וגם המלון עם אווירה ושירות מצויינים. בכל מקרה לא הייתי פוסלת את הגליל המערבי. לי המליצו בגורן על "הרוח הגלילית" גם עם ילדים :http://www.adis.co.il/default.asp בכלל בגורן יש צימרים מעולים וגם במצפה מנות. בהצלחה ותהנו...

למעלה