דרושה המלצה DVD ripper חינמי. רצוי ל mp4.

רוב הזמן נח

Well-known member
ועוד אחד:

למעשה יש שם הרבה.

למשל הכלי שממיר AVI ל-MP4
והכלי שממיר MP4 ל-AVI שגם תומך בהמרה של קיבצי TS ל-AVI

צריך תואר ראשון ... אין משהו לבני אדם ?
הכנס DVD לחץ CONVERT ויוצא MP4 ... מה הסיפור ?

arseny92

Well-known member
מנהל
פורמט 📀 (vob) אינו כמו 💿 של מוזיקה שמכיל tracks במקום קבצים שאפשר לעשות להם rip cd עם עיבוד על הדרך לפורמט יעד שמע הרצוי

למעשה יש שם הרבה.

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
כבר בערך 15 שנה שיש לי מחשב ואני גולש באינטרנט. אולי 4 שנים מתוכם בהתחלה, התעסקי בללמוד איך להמיר את מה שיש בדיסק של סרטי ה-DVD לקובץ AVI (ל-MP4 זה אותו הדבר) כמו שהיה אז בקאזה לייט ואחרי זה באימיול ואחרי זה...
ואז באותם ימים לא היו את כל התוכנות החינמיות שיש היום :-D

רוב הזמן נח

Well-known member
אולי גם מפעל הפורמטים יעזור לך. אני כבר לא כל כך ממליץ עליו. אבל יש לו מובנה את ה-
DVD ripper
שדרכו אתה מעלה את כל התיקיה של הסרט והתוכנה רואה אותו כקובץ אחד. יצא לי פעם לבדוק את הנושא ולעשות את זה גם בעזרת VirtualDub .

אבל בכללי יש לך כלי חינמי מאוד שימושי בשם DVD Shrink
שמאפשר לך ליצור עותק של הסרט שיהיה על קובץ VOB אחד. בעיקרון זה כלי ישן לגיבוי סרטי DVD. ויש שם הגדרה שברגע שאתה מסמן אותה, אתה יכול ליצר עותק של הסרט על קובץ VOB אחד.
ואז את הקובץ הזה להמיר בכלים שנתתי קודם. זאת השיטה החינמית הטובה ביותר.

רוב הזמן נח

Well-known member
מעניין אם אפשר למצא את ההודעות שלי מבערך לפני 15 שנה בנושא. בפורום הזה או באלה שלידו. :cool:

רוב הזמן נח

Well-known member
פורמט 📀 (vob) אינו כמו 💿 של מוזיקה שמכיל tracks במקום קבצים שאפשר לעשות להם rip cd עם עיבוד על הדרך לפורמט יעד שמע הרצוי

מנפחים שם תראש עם תוכנות. כולל כאלה שרשמתי. למשל AnyDVD זה לא חינמי, אבל יש לו תקופת ניסיון שמאפשרת שימוש. זה כלי שמפעילים ברקע והוא מנטרל את כל ההגנות שיש על הדיסק ומאפשר לעתיק אותו. ואז לצורך העתקה אפשר להשתמש בכלי DVD Shrink שזה גם כלי שמנטרל הגנות בדיסק, אבל הוא כבר שנים לא מעודכן, אז לצורך הזה הוא כבר לא טוב. אבל שה-AnyDVD מופעל, אפשר להשתמש בכלי DVD Shrink להעתקה של הסרט. בפעמים שניסיתי, השילוב של שתי התוכנות עובד טוב. אבל זה עדיין משאיר את הסרט בפורמט המקורי שלו.

רוב הזמן נח

Well-known member
עוד תוכנה חינמית להמרת וידאו שאולי תעזור:

אם מישהו רוצה לינק להורדת התוכנה
DVD Shrink3.2.0.15

רוב הזמן נח

Well-known member
אם מישהו רוצה לינק להורדת התוכנה
DVD Shrink3.2.0.15
וזאת ההגדרה שצריך לסמן בשביל לקבל תוצאה עם קובץ VOB אחד.
למעשה צריך להוריד משם את הסימון. צילום מסך (47854).png

רוב הזמן נח

Well-known member
מגיע עם תמיכה בקיבצי VOB
וזאת ההגדרה שצריך לסמן בשביל לקבל תוצאה עם קובץ VOB אחד.
למעשה צריך להוריד משם את הסימון. צפה בקובץ המצורף 2257

אגב, התוכנה מאפשרת להסיר פסי סאונד נוספים שיש לוידאו. סרטי DVD מגיעים עם עוד כל מיני פסי סאונד כמו דיבובים לשפות אחרות. אפשר גם להסיר כתוביות נוספות. אפשר גם לסלק לגמרי מהסרט את מסך התפריט שמופיע בהתחלה, שמאוד מתלהבים ממנו בהתחלה, אבל אחר כך הופך למשהו מאוד מעצבן. ואז במצב כזה בלי מסך פתיחה, ברגע שמכניסים את הדיסק למכשיר, הסרט מייד מופעל.

ואפשר גם על ידי כניסה לאיזה חלק בתוכנה, לעבור על הסרט ולבחור קטע על ידי סימון התחלה וסוף ואז התוכנה חותכת ושומרת בנפרד רק אותו.

למעלה