דרושה הצגה!

דרושה הצגה!

במ.א. מגידו מחפשים הצגה לשבוע הספר, שמתאימה לקהל רב גילאי ורב כמותי, שתתקיים באולם האיזורי עין השופט, ב-15/6 . מי שיש לו הצגה מתאימה שימהר ויזדרז לפנות לדליה בטל' 052-6629673 . ושיהיה בהצלחה,

באולם בעין השופט??? זה אולם ענקקקקקק בגודלו

כך שאני בספק אם יש מישהו שיש לו הצגה שתתאים לממדי הבמה הגדולה ולכמויות הקהל שניתן להכניס בו ( מדובר על מאות!!!!! ) גם ההצגה " פרח לב הזהב " שיכולה להופיע גם בפני קהל של 350 צופים ומתבססת יותר עלי ועל עדי כשחקנים והבובה של האמא גדולה יותר מאיתנו כך שאין בעיות ראייה ועם ההגברה המתאימה כמובן - ניראת לי בעיתית כי התפאורה תראה קטנטונת על במה כזו כך שתאטרוני בובות, לפחות בסדר גודל שיש לרובנו, לא ממש ניראים לי מתאימים לאירוע ויכולים לגרום ללא מעט בעיות בפועל אז תבררו ותחשבו טוב טוב לפני שאתם ממהרים להציע ולהיות מרוצים שעוד הצגה נמכרה ונכנסה ללוח ההופעות שלכם - בהמשך זה יכול להוות אכזבה לכל הצדדים. בהצלחה למתאימים ותודה לאבישג על העדכון והשיתוף

אני שמחה שאתה עוזר להבהיר../images/Emo13.gif

את העניין! וזה גם עונה לשאלה, למה ההצגות שלי, ממש-ממש-ממש לא מתאימות. אבל , אולי יש מישהו מהקוראים-גלויים או סמויים- שיש לו משהו שכן מתאים... ( סביר?) ואני אשמח מאד. חשוב לציין, שאני גם שמחה לעזור לדליה, מנהלת הספריה הטריה, שהיא גם חברה ואקס-שכנה ואישה מקסימה!

למעלה