דרושה חוות דעתכם

ל.יואב

New member
דרושה חוות דעתכם

מה דעתכם על טלויזיה טושיבה 38 עם מקרן אחורי LCD דגם 38D9 . היא מופיעה במכרז של המדינה האחרון. הבנתי שיש שם מנורה אחת במקום 3 שיש בטלויזיות הקרנה אחורית הרגילות. האם מדובר במכשיר איכותי? תודה יואב

דרור א

New member
יואב ידידי, לגבי איכותה קטונתי .

מה גם שלא יצא לי לראות אותה אחד על אחד בחנוית השונות. בכול מקרה לגבי המחיר , נימכרת סביב ה 15000 פלוס במכרזי הרשת השונים. דרור.

ל.יואב

New member
לגבי המחיר אני יודע

אבל רציתי לקבל חוות דעת לגבי השיטה והמסך. בכל אופן תודה. ביי יואב

דרור א

New member
קבל עידכון למחיר 13990 .....

כאן בנאט אקשן (בשיטת כול הקודם זוכה).

היי דרור! תתקן את המחיר ל-14000 שקל

כולל שולחן,וכולל מע"מ-ואפילו הובלה בחינם!!!

היי יואב!!!

אני אישית לא חסיד המקרנים האחוריים,ברם(אולם)במידה ובכל זאת הייתי הולך לכיוון ההקרנה האחורית,הייתי שוקל ברצינות לקנות את המוצר הנ"ל

ל.יואב

New member
למה ?

האם השיטה הזו טובה יותר מאשר הקרנה אחורית רגילה(עם 3 תותחי צבע)? תודה

להסביר זאת על הכתובים קשה לי...

בהזדמנות הקרובה אני אעביר לך מידע מפורט!!!

כן, אתה חייב לכתוב לי דוא"ל

וגם תוסיף פרטים אישיים, מגבלות (הוצאות, כשר וכו´).

danistar

New member
אין כמו מקרן קדמי

עזבו אותכם ממקרנים אחוריים . יצא לי לחראות סרטים גם במקרן אחורי , גם בטלוויזיה משובחת ( כמו הפנסוניק שלי והסוני 34 של אחותי ) אבל השיא הוא מקרן קדמי . לאחי יש אחד והצפיה היא פשוט חוויה . נקודה.

ל.יואב

New member
דני ידידי אתה צודק אבל

בשביל זה אני צריך לעבור דירה ולארגן חדר מיוחד לנושא. כרגע בסלון אני צריך טלויזיה גדולה יותר מה- 29 שיש לי. יואב

דעתי בנושא

לדעתי במחיר הזה אתה יכול לרכוש טלוויזיה גדולה יותר בהקרנה אחורית (43 אינץ) כולל 100 הרץ. איני מכיר היטב את שיטת ה LCD בהקרנה אחורית, אבל ממה שיצא לי לראות היא היתה נחותה משיטת שלושת התותחים וגם (כמובן) פחות נפוצה. (נדמה לי שלסוני גם יש טלוויזיה כזו) עד כמה שידוע לי, במקרנים קדמיים מסוג LCD האור נוצר ע"י נורת להט חזקה במיוחד, שהולכת ונגמרת בערך תוך שנתיים. אין לי מושג מה קורה בהקרנה האחורית אבל אני מניח שזה דומה (יתכן שעוצמת המנורה היא חלשה יותר ויתכן שבכך יש תרומה מסוימת לאורך חיים נוסף) בכל מקרה, הייתי מציע לך לבצע בדיקה השואתית של איכות התמונה. אם הגודל מוגבל אצלך לא יותר מ38 אינץ אז בודאי שעדיף ללכת עלטלוויזיה רגילה, אולי אפילו 34 אינץ אם ישנה בעייה תקציבית. אם אין מגבלת גודל, הייתי הולך בודאות על 43 אינץ, הן נראות מצויין וכאן הגודל כן קובע! בהצלחה פיני

מנורת תאורה באמת נהוג להחליף

מעבר לעלות התחזוקה, זו לא בעיה. כמו צמיגים ברכב, או בושם לאישה...

דן ל.

New member
דעתי הפוכה מזו של פיני ../images/Emo12.gif

מבחינה לא מדוקדקת במיוחד - אבל אין על העיניים שלי
- של הסוני LCD שנמצאת בחנות סוני-סנטר בקניון רמת אביב - ההתרשמות שלי הייתה שהתמונה טובה בהרבה מזו של מקרן אחורי "רגיל". בכל מקרה אחזק את דעתם של אלו שאומרים שזה עדיין לא משתווה לטלווזיה רגילה...אבל הגודל...

הי יואב היתה לי לפני זמן קצר

התלבטות דומה בין טלוזיה עד 37 אינץ ובין הקרנה אחורית 43 אינץ של טושיבה לבסוף לאחר שיטוט בחנויות וניסיון לבחון את ההבדלים אני יכול לומר בוודאות כי שיטת ההקרנה הרגילה של טלווזיה נראית טוב יותר. אבל, לבסוף רכשתי את ה 43 אינץ 100 הרץ של טושיבה תמונה טובה מאוד מכשיר נפלא ניתן לחבר בקומפוננט במידה שיש לך . בקיצור ממליץ על המקרן האחורי הנ"ל, הרכישה בוצעה באולסייל במחיר סגירה של 12,840 ש"ח. אתה מוזמן לצפות בכל רגע שתחליט.

למעלה