דרושה...חצי משרה.

עציון

New member
דרושה...חצי משרה.

ליחידה בהקמה בפ"ת, דרושה עובדת מיומנת הן באירגון והן בתיקשור לחצי משרה . שעות עבודה גמישות. נא לפנות דרך המסר לקבלת פרטים נוספים.
 

siv30

New member
היי עציון, אתה מוכן לספק קצת יותר

פרטים כדי שאולי נוכל כולנו ללמוד על היחידה העלומה הזו? תודה מראש
 

עציון

New member
כן בהחלט. אולם, מאחר וקיבלתי הרבה

תשובות שמענה לקריאה זה יקח לי טיפ טיפה זמן. אין לי מזכירה שתענה...אז סליחה מראש.
 

עציון

New member
להלן פרטים על היחידה העלומה

לה אני מחפש עלמה. יחידה שתעסוק בשיווק פוליסות בריאות וסיעוד. ליחידה אני מחפש בחורה(לא חשוב הגיל!!!) שטובה באירגון משרדי. בתיקשור עם אנשים. קביעת פגישות. ימי הדרכה. שעות העבודה גמישות. מקום העבודה: פתח-תקוה. קו"ח לשלוח לפקס: 03-9214589 עבור מאיר.
 

siv30

New member
תודה עציון אני בטוחה שתקבל הרבה

פניות לאור המצב של השוק. בהצלחה.
 

siv30

New member
למה אתה סקפטי?

אני חושבת שזו מישרה מושלמת לאישה שרוצה לעבוד אבל גם להיות בבית עם הילדים שלה.
 

עציון

New member
עד רגע זה, לא טעיתי בהנחתי, לצערי..

אנשים אוהבים לקטר. שזה מגיע לתאכלעס, ויעלמו.....
 

shandy

New member
מה זה התאכלעס?

האם מדובר בתנאי השכר שהצעת או שלא פנו אליך האנשים הנכונים
 

siv30

New member
כן. גם לי לא ברורה התעלומה. אנשים

מחפשים היום עבודה בנרות לכן אולי כדאי שתבהיר מה בדיוק לא נראה.
 

יונית א

New member
אופציה אחרת אולי-

אם אתה לא מצליח למצוא עובדת לצרכיך נסה לראות מה במסר שלך לא "עובר" לעובדת המבוקשת כלומר, איפה האחריות שלך בתשדורת שאולי לא ברורה אולי המקום של הפרסום אינו נכון אולי השכר שאתה מציע הוא מתחת לתנאי השוק אולי התנאים אינם הולמים אולי היא צריכה לקחת סיכון עיסקי גבוה מדי יש המון"אולי" שלי אין שום כלים לדעת איפה ה"באג" של התקשורת, אבל די ברור שיש באג. אבל כדי להתקדם למטרה שלך. כלומר למצוא את העובדת המבוקשת כדאי לך להתמקד לא בהגדרות הצבור הישראלי(אנשים אוהבים לקטר וכו..) אלא לראות מה אתה צריך לעשות (לשנות/לתקן) כדי להגיע למטרה שלך?
 

siv30

New member
יונית , כתבת יפה

יתכן באמת שהתנאים שאתה מציע לא אטרקטיבים או היקף המשרה או משהו לא מסתדר ובגלל זה אנשים לא קופצים. באמת זו נראית לי משרה אטרקטיבית לאם עובדת השאלה מה מסביב.
 

עציון

New member
יונית אולי כותבת יפה, אבל...

אותה מודעה שכתבתי בפורום זה , כתבתי בעיתון העיר. בדיוק אותם פרטים. לא מ....ולא ב... פנו 54 איש. נחמד? טוב? יופי... יכול להיות, שרבים ורבות מאלו הכותבים בפורומים עושים זאת ממשרדם בעת העבודה ולכן לא קיבלתי הרבה תשובות. יכול להיות. אני "סגרתי" הרשימה. יש לי מספיק. מי שרוצה לעבוד לא תחפש מתחת לשטיח סיבות לא לעבוד. וכל השאר הלא הם כתובים בספרי ימי ההרשמה לקבלת דמי אבטלה.
 

siv30

New member
עציון אם זכורתני נכון אתה היית

סקפטי באשר ליכולת שלך למצוא משהי אנחנו רק תהינו למה.
 
למעלה