דרושה יוזמה מחברות גדולות בארץ !!!

דרושה יוזמה מחברות גדולות בארץ !!!

עקב הודעות של יזמים רבים שזקוקים לעזרה ותמיכה מהחברות הגדולות בארצנו כגון: יזמים שמחפשים שיתוף פעולה עם חברות גדולות , אם זה להשכיר משרדים במבניהם, (כי גם אני שמעתי שיש אפשרות) , ליווי שירותים שיחסכו בעליות פיתוחי מוצרים וכו´... הגעתי למסקנה שדרושה יוזמה, של התארגנות של "גוף לא רישמי" שירכז את הנושא הנ"ל וישים פעמיו, לקדם את אינטרס היזמים כאן בארצנו. לא יכול להיות !!! ששנים היזמים והצרכנים נהנים לפרנס את החברות הגדולות בשוק, וכשמגיע הזמן לקבל מהם עזרה, אין אנו יודעים למי לפנות בכדי שתינתן קצת אמביציה ומוטיבציה להרים את הכלכלה בארץ ולפתח את הפוטנציאל העסקי והשיווקי הטמון ביזמים אלה. אתם מוזמנים לשלוח אליי את הצעותיכם לייעול היזמים בארץ ע"י החברות הגדולות, ואני מוכנה לארגן גוף שאולי ינסה לחבור לגורמים הנכונים עם הקשרים הנכונים. ראשית אני עומדת לכתוב מכתב לחברת הכנסת דליה איציק, שלקחה על עצמה את פרויקט "עידוד כחול לבן" , זה פשוט שערוריה, אני קוראת את המכתבים כאן של היזמים ולא נשמע הגיוני שאין גוף כזה. הרשות לעסקים, אכן עוזרת, אולי גם היא יכולה לעזור בשיתופי פעולה עם יזמים ועסקים ?

סקיפר1

New member
ח"כ דליה איציק כבר מזמן שרה בממשלה

עד שמכתבך יגיע היא כבר תהיה שגרירת ישראל בלונדון. בעסקים, כדאי וחשוב להתעדכן מדי פעם, במיוחד ל"נותני עצות" שאצבעותיהם קלות על המקלדת.

למעלה