דרושה כתובת אש יצירתית!

דרושה כתובת אש יצירתית!../images/Emo101.gif

שלום אנשים! צופיפניקים וצופיפניקיות... יש לי יום שבט (יום דרגה) בתאריך ה- 8.6.02 (אני יודעת שזה יוצא דופן), ואני ראש כתובת אש. אני זקוקה בדחיפות (תוך יומיים) להעלות כתובת מגניבה שתשגע את השבט, אני צריכה מעט רעיונות יצירתיים והרבה דוגמאות מהשבטים שלכם. אם מישהו פה יוכל לעזור לי, אני אשמח. נ.ב- אני בהנהגת צפון (שבט דקל- נצרת עילית) ד"ש לשיר (שבט יבניאל) בתודה (חזק ואמץ) שירי

MajorGad

New member
אפשר...

לעשות אש ירוקה או כחולה בכתובת אש...זה יכול להיות מגניב. ניסינו לעשות אתזה בתחילת שנה אבל לא הלך לנו לאש ירוקה צריך תערובת של חוטי נחושת, מלח ומלח לימון

לא הבנתי...

לא בדיוק הבנתי למה את רוצה רעיון, לתוכן של הכתובת, או לצורה שלה? אם לתוכן - אז תגידי באיזה נושא ואם לצורה - תיכנסי לאתר "עכבר במידבר" יש שם רעיונות מדהימים, שאנחנו השתמשנו בהרבה מהם לטקס אש שלנו. ובלי קשר, למה כולם קוראים ליום הזה יום שבט, או יום דרגות? אנחנו קוראים לזה יום צופה... אז בהצלחה, נועה.

אנחנו קוראים לזה יום דרגה...

אגב היה לנו יום דרגה ביום שבת... היה מזה מעצבן בואו אני אספר לכם... אני הייתי צריכה לבנות את המפקד עצמו ולא לחמשש כי אני מחסנאית אבל אז קרה משהו מעניין.. ביום ראשון שלאחר היום דרגה היה לנו מבחן במתמתיקה לתיכון שאליו אנחנו (רוב החמשושים) רוצים להתקבל... וביום שיש לפני היום דרגה היה לנו יום עבודה אבל המדריך שלנו התקשר אלינו ואמר שאנחנו לא חייבות להגיע ליום עבודה כדי שיהיה לנו זמן לפחות ביום שישי להתאמן למבחן.. ולכן לא הגעתי ליום עבודה. ואז ביום שבת בבוקר אני מגיעה לשבט והמדריכה של כיתה ז´ אומרת לי "דניאל, את מחמששת אותנו" אז אני הולכת לי לארז הראש מחסן שלי ושואלת אותו למה אני מחמששת אז הוא אמר לי שהוא לא רצה שאני יעבוד ויעשה תמפקד בגלל שלא באתי לעזור לצוות שלי ביום שישי אז כמובן שאמרתי לו שהמדריך שלנו אמר שאנחנו לא חייבות לבוא אבל אז הוא התחיל להגיד לי "יוני הוא לא הראש מחסן שלך היית צריכה לשאול אותי" וכו´ אז אמרתי סבבה אני אחמשש אבל אז באמצע היום דרגה היה לנו ישב"ץ ונחמשו מה ארז אמר לי?? כן כן הוא אמר לי שהם צריכים את העזרה שלי במפקד עצמו... אז אמרתי לו שאני מצתערת אבל אני מחמששת היום! ואז היתנ לי מין הפסקה אז שכבתי לי על המזרון ולא עשיתי כלום כלללל שאר היום חוץ מאיזה הרמת כתובת אש אחת... והיה נחמד...הלכתי מלחמת גשם יחד עם כמה שמיניסטים (מלחמת גשם זה שיורקים אחד על השני..) ובקיצור נהנתי לי בזמן שהצוות שלי עבד לו והיה כיף מאוד מאוד מאוד ו...היה מפקד יפה דווקא ומסכת נחמדה וזהו בעקרון... מקווה שלא מתתםאחרי קריאת המגילה הזאת...

אנחנו קוראים לזה יום דרגה...

אגב היה לנו יום דרגה ביום שבת... היה מזה מעצבן בואו אני אספר לכם... אני הייתי צריכה לבנות את המפקד עצמו ולא לחמשש כי אני מחסנאית אבל אז קרה משהו מעניין.. ביום ראשון שלאחר היום דרגה היה לנו מבחן במתמתיקה לתיכון שאליו אנחנו (רוב החמשושים) רוצים להתקבל... וביום שיש לפני היום דרגה היה לנו יום עבודה אבל המדריך שלנו התקשר אלינו ואמר שאנחנו לא חייבות להגיע ליום עבודה כדי שיהיה לנו זמן לפחות ביום שישי להתאמן למבחן.. ולכן לא הגעתי ליום עבודה. ואז ביום שבת בבוקר אני מגיעה לשבט והמדריכה של כיתה ז´ אומרת לי "דניאל, את מחמששת אותנו" אז אני הולכת לי לארז הראש מחסן שלי ושואלת אותו למה אני מחמששת אז הוא אמר לי שהוא לא רצה שאני יעבוד ויעשה תמפקד בגלל שלא באתי לעזור לצוות שלי ביום שישי אז כמובן שאמרתי לו שהמדריך שלנו אמר שאנחנו לא חייבות לבוא אבל אז הוא התחיל להגיד לי "יוני הוא לא הראש מחסן שלך היית צריכה לשאול אותי" וכו´ אז אמרתי סבבה אני אחמשש אבל אז באמצע היום דרגה היה לנו ישב"ץ ונחמשו מה ארז אמר לי?? כן כן הוא אמר לי שהם צריכים את העזרה שלי במפקד עצמו... אז אמרתי לו שאני מצתערת אבל אני מחמששת היום! ואז היתנ לי מין הפסקה אז שכבתי לי על המזרון ולא עשיתי כלום כלללל שאר היום חוץ מאיזה הרמת כתובת אש אחת... והיה נחמד...הלכתי מלחמת גשם יחד עם כמה שמיניסטים (מלחמת גשם זה שיורקים אחד על השני..) ובקיצור נהנתי לי בזמן שהצוות שלי עבד לו והיה כיף מאוד מאוד מאוד ו...היה מפקד יפה דווקא ומסכת נחמדה וזהו בעקרון... מקווה שלא מתתםאחרי קריאת המגילה הזאת...

ומה כתובת האתר "עכבר במידבר"?

אני צריכה רעיון לצורה של הכתובת, את התוכן יש לי- ואם אתם רוצים אפשר להציע גם תוכן.. אצלנו זה נקרא יום שבט וגם יום דרגה... תודה על העזרה..

אופס...

אז הכתובת של עכבר במידבר זה: www.zofim.co.il יש שם ממש רעיונות טובים.... השניים הכי טובים לדעתי (בהם גם השתמשנו) זה הגלגל ענק (למרות שעשינו אותו בצורה קצת שונה) והכתובת שבה יורדים כדורי אש מחלון ומדליקים נחשים שמדליקים את הכתובת... אז בהצלחה...! נועה.

MajorGad

New member
בקשר לשמות ליום דרגה

בהנהגת ירושלים לפחות במצדה זה יום דרגה שבט העומר זה יום דרגות ושבט זטהר קוראים לזה יום ושם הגדוד של גדוד ח, למשל אם קוראים לגדוד ח ניצן אז זה יום ניצן

למעלה